Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah miniğine annesi. Galiba bende alıcam ama şuan 8. Haftanın içindeyim haftaya alırım. Bu pimpirik halim ne olacak bilmiyorum ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasıklarımda batma oldu ama ağrı hiç olmadı, iki gündür adet sancısı gibi ara ara gelip gidiyor hemen ayaklarıma sıcak su torbasını alıyorum, ayaklarım hiç ısınmıyor belki de sebebi budur bilmiyorum ama sürekli banyoya gidip kanamam var mı diye kontrol ediyorum. Bu korkuyla yaşamak zor

O kadar net anlıyorum ki seni...
Ben hayatım boyunca beyaz iç çamaşırı giymemiş insanım o derece sevmem
Hatta nikahımda bile düşün artık
Acaba kanama var mı diye çekmecem beyaz çamaşır dolu
Birde içerde kanama alanı var diyince dr beni paranoya etti.

Aklım çıkıyor ya eşime de bişey diyemiyorum. Dediğim anca hastaneye gidelim diyor. Ya yok şimdi gitmeyelim bişey yok ortada diyorum kızıyor bu sefer o Zaman beni korkutma diyor. O da haklı Uf...

Ayyy çok sevindim canim yaa okuyunca. Benim cihaz da kargodaymis 1-2 güne ulaşır elime. Çok heyecanlandim

Duyduuummm maşallah sana miniikk yaaa Nasıl Mutlu oldumm

İçime huzur doldu duyunca, doktorda bile bu kadar mutlu olmamıştım inanki

Aklım çıkıyor ya eşime de bişey diyemiyorum. Dediğim anca hastaneye gidelim diyor. Ya yok şimdi gitmeyelim bişey yok ortada diyorum kızıyor bu sefer o Zaman beni korkutma diyor. O da haklı Uf...

Hah işte aynı durum. Tamam biraz fazla vesveseliyiz kabul ama hormonlarında etkisiyle bazen önüne geçilmiyor bu duygunun

Ayyy çok sevindim canim yaa okuyunca. Benim cihaz da kargodaymis 1-2 güne ulaşır elime. Çok heyecanlandim

Aa süper. Doktorun baktığı alanda gezdir ama milimlik birşey, ufacık kayınca ses gidiyor

Yaa ben de dinledim çok güzel maaşallah prensese(niyeyse öyle çıktı ağzımdan) . Pıtı pıtı pıtı içerde fabrika çalışıyor oyyy yerim kuzucuk

Ağzın bal yesin
Aynen resmen fabrika gibi geliyor sesi

Eltimin doğumunda şansına doktorunun(feyza hanımın) nöbet günüymüş, o kendisi girmiş, gittiğimde de sorarım canım.
Sansa denk gelebiliyorda da bir de denk gelmezse hic bilmediğim bi doktorla dogum yapmak istemedigimden biraktm başkenti cnm ama emel hanim mükemmel bir doktor, doğuma kesin gireceğini bilsem asla ondan vazgecmezdm, bende önümüzdeki hafta narin hanim a gideceğim tekrardan daha iyi bi inceleyim onu da :)

Kızlar bir şey soracağım,doğum kontrol hapı kullanırken güneşin de etkisiyle alnımda cilt lekesi oluştu, belirli dönemlerde soyarak hallediyordum ama şimdi hamileliğin 7 haftasındayım, bio oil çatlak ve leke için yağ aldım, internet sayfasında hamilelikte 4. Aydan itibaren çatlaklar için kullanılabilir yazıyor, alnım için şimdiden kullansam Allah korusun bebişe bir etkisi olur mu? Var mı bilgisi olan ya da yorum yapabilecek arkadaşlar?

Ge
Gebeligim devam ederse 4 aylik olduğunda göbekten sivi alacaz dediler. Tüp bebek oldu benim genetik sorunu var gerekliymis amniyo sentez

Canım genelde yaşı üzeri olanlardan istiyorlar bu sıvının alınmasını
Ama düşüğe sebep olabiliyor bu işlem.
Maalesef bir kez hastanede kendimde tanık oldum bebeğini kaybetmek tehlikesinde olan bir anne vardı, sıvı almışlar diye karnından
Hem artık kanla da anlaşılıyor o test, sadece biraz pahalı.

Ge

Gebeligim devam ederse 4 aylik olduğunda göbekten sivi alacaz dediler. Tüp bebek oldu benim genetik sorunu var gerekliymis amniyo sentez

Canım diğer arkadaşa da yazdım bu sıvı almanın başka alternatifide var sakın sıvı falan aldırtmayın, kan ile de bakılabiliyor sadece pahalı. Araştırın lütfen

Kullanma cnm keşke lierac alsaydin. Ben o ürüne güvenmiyorum gebelikte güvenli olduğuna dair bir bilgi yok o urunun... üzerinde birsey yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…