- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 698
Ayyy ne güzel cihazı nereden aldın netten mi sipariş verdin?
Maşallah miniğine annesi. Galiba bende alıcam ama şuan 8. Haftanın içindeyim haftaya alırım. Bu pimpirik halim ne olacak bilmiyorum ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasıklarımda batma oldu ama ağrı hiç olmadı, iki gündür adet sancısı gibi ara ara gelip gidiyor hemen ayaklarıma sıcak su torbasını alıyorum, ayaklarım hiç ısınmıyor belki de sebebi budur bilmiyorum ama sürekli banyoya gidip kanamam var mı diye kontrol ediyorum. Bu korkuyla yaşamak zorNormalde 12. haftada duyuluyormuş ama 10. haftada duyanda varmış ondan dayanamayıp almıştım. Dün birde çok ters bir hareket yaptım ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu acaip korkmuştum. Şimdi tıkı tıkı tıkı pıt pıtları duyunca ferahladım. Fakat fazla kullanmak iyi değil diyorlar. Nedenini tam bilmiyorum ama paranoyak anne adayı için efsane bir cihaz
Hafta 1 defa bile dinlesem yeter. Pc kaydedince çok iyi oldu, açar açar dinlerim artık
Maşallah miniğine annesi. Galiba bende alıcam ama şuan 8. Haftanın içindeyim haftaya alırım. Bu pimpirik halim ne olacak bilmiyorum ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasıklarımda batma oldu ama ağrı hiç olmadı, iki gündür adet sancısı gibi ara ara gelip gidiyor hemen ayaklarıma sıcak su torbasını alıyorum, ayaklarım hiç ısınmıyor belki de sebebi budur bilmiyorum ama sürekli banyoya gidip kanamam var mı diye kontrol ediyorum. Bu korkuyla yaşamak zor
Duyduuummm maşallah sana miniikk yaaa Nasıl Mutlu oldummhttps://drive.google.com/file/d/0B7RxPM7X8FKUTXhUOEhkeHhKSnc/view
Ehuehuehu nete attım 46. saniyeden sonrası daha net duyuluyor.
Aklım çıkıyor ya eşime de bişey diyemiyorum. Dediğim anca hastaneye gidelim diyor. Ya yok şimdi gitmeyelim bişey yok ortada diyorum kızıyor bu sefer o Zaman beni korkutma diyor. O da haklı Uf...O kadar net anlıyorum ki seni...
Ben hayatım boyunca beyaz iç çamaşırı giymemiş insanım o derece sevmem
Hatta nikahımda bile düşün artık
Acaba kanama var mı diye çekmecem beyaz çamaşır dolu
Birde içerde kanama alanı var diyince dr beni paranoya etti.
Ayyy çok sevindim canim yaa okuyunca. Benim cihaz da kargodaymis 1-2 güne ulaşır elime. Çok heyecanlandimKızlaaar
Bebişin sesini duyduuuum hatta bilgisayara kaydedip eşime dinlettiiim
Baya zor bulunuyor ama ben doktorun ultrasonu koyduğu bölgeleri gezince buldum. Kendi kalbinizin atışı tuhaf oluyor, bebeğinki aşırı hızlı cuppa cuppa gibi geliyor.
Yaa ben de dinledim çok güzel maaşallah prensese(niyeyse öyle çıktı ağzımdan) . Pıtı pıtı pıtı içerde fabrika çalışıyor oyyy yerim kuzucukhttps://drive.google.com/file/d/0B7RxPM7X8FKUTXhUOEhkeHhKSnc/view
Ehuehuehu nete attım 46. saniyeden sonrası daha net duyuluyor.
Duydum duydum vallahi duydum
Duyduuummm maşallah sana miniikk yaaa Nasıl Mutlu oldumm
Aklım çıkıyor ya eşime de bişey diyemiyorum. Dediğim anca hastaneye gidelim diyor. Ya yok şimdi gitmeyelim bişey yok ortada diyorum kızıyor bu sefer o Zaman beni korkutma diyor. O da haklı Uf...
Ayyy çok sevindim canim yaa okuyunca. Benim cihaz da kargodaymis 1-2 güne ulaşır elime. Çok heyecanlandim
Yaa ben de dinledim çok güzel maaşallah prensese(niyeyse öyle çıktı ağzımdan) . Pıtı pıtı pıtı içerde fabrika çalışıyor oyyy yerim kuzucuk
Hahaha ilahi gece gece kahkaha attım sayendeAyy masraf yaptırma bana zaten her sene doğuruyorum :)))
Sansa denk gelebiliyorda da bir de denk gelmezse hic bilmediğim bi doktorla dogum yapmak istemedigimden biraktm başkenti cnm ama emel hanim mükemmel bir doktor, doğuma kesin gireceğini bilsem asla ondan vazgecmezdm, bende önümüzdeki hafta narin hanim a gideceğim tekrardan daha iyi bi inceleyim onu da :)Eltimin doğumunda şansına doktorunun(feyza hanımın) nöbet günüymüş, o kendisi girmiş, gittiğimde de sorarım canım.
Gebeligim devam ederse 4 aylik olduğunda göbekten sivi alacaz dediler. Tüp bebek oldu benim genetik sorunu var gerekliymis amniyo sentezKızlar ya ben bişi duydum,riskli gebelerden genelde göbekten sıvı alıyolarmış,bebek sakat mı diye bakıyolarmış. O sıvı alımında bebek sakat değilse de sakat olabiliyomuş. Doğru muu yaa,çok korktum ben.. istemesem yaptırmam dimi bu işlemi ?
Kızlar ya ben bişi duydum,riskli gebelerden genelde göbekten sıvı alıyolarmış,bebek sakat mı diye bakıyolarmış. O sıvı alımında bebek sakat değilse de sakat olabiliyomuş. Doğru muu yaa,çok korktum ben.. istemesem yaptırmam dimi bu işlemi ?
Ge
Gebeligim devam ederse 4 aylik olduğunda göbekten sivi alacaz dediler. Tüp bebek oldu benim genetik sorunu var gerekliymis amniyo sentez
Maşallah canım kucaginada alırsın inşallahTüp bebek canim.
Kullanma cnm keşke lierac alsaydin. Ben o ürüne güvenmiyorum gebelikte güvenli olduğuna dair bir bilgi yok o urunun... üzerinde birsey yazmıyor.Kızlar bir şey soracağım,doğum kontrol hapı kullanırken güneşin de etkisiyle alnımda cilt lekesi oluştu, belirli dönemlerde soyarak hallediyordum ama şimdi hamileliğin 7 haftasındayım, bio oil çatlak ve leke için yağ aldım, internet sayfasında hamilelikte 4. Aydan itibaren çatlaklar için kullanılabilir yazıyor, alnım için şimdiden kullansam Allah korusun bebişe bir etkisi olur mu? Var mı bilgisi olan ya da yorum yapabilecek arkadaşlar?
İşinin ehli bir perinatologda yaptirirsan hiçbiseycik olmaz korkma gerekiyorsa yaptiracaksinGe
Gebeligim devam ederse 4 aylik olduğunda göbekten sivi alacaz dediler. Tüp bebek oldu benim genetik sorunu var gerekliymis amniyo sentez
Gecenlerde bende yedim sonrada bulantim kayboldu sanirim bol tuzlu seylere ihtiyacim var misOturdum 1 paket Cips yedim baharatlı napayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?