Allaha şükür bebeğim sağlıklı kalp atışlarını duyduk ama kaçıyor çok dinletmedi dr yakalayamadı bi kac sn den fazla :) Ay ya çok korkmuştum rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Canım geçmiş olsun. Tedirgin olma gerçekten eğer sağlıksız bi gebelik ise progestan ise yaramaz.. içini ferah tut bak bebekten uzakmış hem kucukmus genellikle geçiyor bu durumlar.
Evet kizlar tesekkurler, bana da mantikli geldi soyledikleri ama burda bi arkadas vardi doktor bna progesterani biraktirdi bir hafta sonra dusuk yaptim fln demisti o aklima takildi.. yanlis mi hatirladim acaba?
Herkese merhabalar. Ben de daha önce iki kez 6 haftalik gebelik kayıpları yaşamış biri olarak 3. Kez hamileyim çok şükür. Kan pihtilasmasi varmış 2. dusukten.sonra sonra öğrendik malesef. Şu an 20 gündür igne vuruluyor ayrıca bebe aspirini ve folibol a devam et dedi doktor. Birkaç farklı doktora gittim ama henüz kalp atışı yok. Kese bile 6. haftadan sonra görüldü sebebi için bişey demedi doktorlar. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba
o zaman masallah sizee :) benim annem de bana bakacagi yerde kizimi alip kacti haftasonu dinleneyim diye, kocan baksin sana dedi :)) bu arada benim esimde asermeler basladi, sizde baslayan oldu mu? adamin cani kestane cekiyor gun boyu kestane sayikladi canim ceksin diye, sonra bende acidim adama al madem ben de isterim dedim saat 10da disari cikti kestaneye :))
Herkese merhabalar. Ben de daha önce iki kez 6 haftalik gebelik kayıpları yaşamış biri olarak 3. Kez hamileyim çok şükür. Kan pihtilasmasi varmış 2. dusukten.sonra sonra öğrendik malesef. Şu an 20 gündür igne vuruluyor ayrıca bebe aspirini ve folibol a devam et dedi doktor. Birkaç farklı doktora gittim ama henüz kalp atışı yok. Kese bile 6. haftadan sonra görüldü sebebi için bişey demedi doktorlar. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba
Hoşgeldiniz
Evet ilk haftalar genelde geriden geliyor bir çoğumuzun. İlerleyen haftalarda normal sata uygun gelişim oluyor. Örneğin benim tek kaza kurşunu ve 1 hafta geriden geliyor. Kimisi geç yumurtlamaktan kimisi gelişimden kaynaklı. Gelişim genetik demişti doktorum.
o zaman masallah sizee :) benim annem de bana bakacagi yerde kizimi alip kacti haftasonu dinleneyim diye, kocan baksin sana dedi :)) bu arada benim esimde asermeler basladi, sizde baslayan oldu mu? adamin cani kestane cekiyor gun boyu kestane sayikladi canim ceksin diye, sonra bende acidim adama al madem ben de isterim dedim saat 10da disari cikti kestaneye :))
Duymuştum daha önce eşiyle birlikte aşeren hamile eşlerini. :) Dua et de canınız aynı şeyi çeksin yoksa işiniz zor
Şaka bi yana çok tatlı bir durum bence.
İyi yapmış annen sen de dinlenirsin haftasonu.
Dinlenip enerji depolamak çok önemli bizim için.
İnşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyup rahat edersin canım en önemlisi o.
Belki geç yumurtlama olmuştur, o yüzden biraz daha küçüktür bebeğin hesaplanandan...
Slm kizlar çatlak için krem almaya başldiniz mi ben karar veremedim bir türlü, yeni dogum yapan arkadasim babe marka çatlak kremini tavsiye etti onu kullanmis hic catlagi olmamis, benim basenler ve gogusler çatlamaya başladı, hic kilo da almadi niye catladilar boyle erken anlamadim, siz hangi kremi tavsiye edersiniz?
Evet kizlar tesekkurler, bana da mantikli geldi soyledikleri ama burda bi arkadas vardi doktor bna progesterani biraktirdi bir hafta sonra dusuk yaptim fln demisti o aklima takildi.. yanlis mi hatirladim acaba?
Ben varım cnm 14. Haftamda begegimin su kesesi açildi progestani bıraktıktan 1 hafta sonra düşük yaptım ama direk buna baglamiyorum demiştim. Bu da bir etkendir çünkü progesteron hormonu rahmi kalinlastiran bir hormon. Şimdiki doktorumun ilk işi progesteron düzeyine bakmak ve progestan vermek oldu. progesteronum 11 çıktı çünkü... yani progestan zarari olan bisey degil yalnizca bi takim huzursuzluklar veriyor sinirlilik reflü gibi... niye biraktiriyor ki doktorun?
Can'ım ben 1 hafta falan oldu başlayalı yeni yani benim sağ tarafımda hafif çatlağım vardı belimin yanında 3 çizgi halinde şimdiden hafifledi önce daha genişti. Kadın doğumcular demiştim ki hocam ben kilolu hamile kaldım yırtığım çatlağım falan olur diye şimdiden kreme başlasam okur mu dedim olur Dedi. Dedim bioil aldım bir de mustela gayet iyi ikisi de şimdilik yağı kullan vücudun nemlensin 4. Aydan sonra da ikisini beraber kullanırsın Dedi.
Benim eşim de geçen hafta mücveeer mücveeer diye uyandı. Sabahları kokulara hassasiyetim oluyor, valla kalkıp sen yapacaksın dedim. Alışveriş yaptı geldi kocaman tabağa yaptı mücveri. Bir de artanı komşuya dağıttı nasıl gözünün döndüğünü tahmin edin.
Can'ım ben 1 hafta falan oldu başlayalı yeni yani benim sağ tarafımda hafif çatlağım vardı belimin yanında 3 çizgi halinde şimdiden hafifledi önce daha genişti. Kadın doğumcular demiştim ki hocam ben kilolu hamile kaldım yırtığım çatlağım falan olur diye şimdiden kreme başlasam okur mu dedim olur Dedi. Dedim bioil aldım bir de mustela gayet iyi ikisi de şimdilik yağı kullan vücudun nemlensin 4. Aydan sonra da ikisini beraber kullanırsın Dedi.
Günaydın canım, bunu duyduğuma çok sevindim inan, çok teşekkür ederim. Benim karnım da şimdiden çıkmaya başladı, 9. Ay nasıl olacak bilemiyorum, sende nasıl durumlar?
günaydın ve iyi pazarlar herkese :)
kızlar size birşey sorucam benim şuan her iki yanağımda elma gibi kırmızı geçenler de de olmuştu ama bu kadar değil sizlerde de yüzü kızaran oluyormu oldumu merak ettim çok :)
günaydın ve iyi pazarlar herkese :)
kızlar size birşey sorucam benim şuan her iki yanağımda elma gibi kırmızı geçenler de de olmuştu ama bu kadar değil sizlerde de yüzü kızaran oluyormu oldumu merak ettim çok :)