Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kullanma cnm keşke lierac alsaydin. Ben o ürüne güvenmiyorum gebelikte güvenli olduğuna dair bir bilgi yok o urunun... üzerinde birsey yazmıyor.
Kullanmadım canım riske edemedim, çatlak oluşumu için lierac aldım zaten, bio oil dediğim gibi lekede etkili olduğunu söyleyenler var ama bakalım bir de doktora danışayım o ne diyor, doğru söylüyorsun prospektüsünde hamilelere dair ifade yer almıyor, ama web sayfasında yer alıyor. Kullanmıyorum şimdilik bakalım, çok teşekkür ederim cevabın için.

Aaaaaa ben bioil kullanıyorum,dr kullanabilirsin demişti,ben biraz kilolu hamile kaldığım için kullanıyorum.

ayrıca ikizlere hamile arkadaşım var 10 gün sonra doğum yapacak o tavsiye etmişti,hattaçok faydasını gördüm,güneş lekelerim vardı onlara bile çok iyi geldi der hep

Ne demek cnm herzaman

Kızlar hiç uzun yola çıkan var mı arabayla?
Ben bir uçak yolculuğu yaptım mahvoldum uçakta. Şimdi de izmir e annemlerin yanına gtmek istiyorum...

Kızlar hiç uzun yola çıkan var mı arabayla?
Ben bir uçak yolculuğu yaptım mahvoldum uçakta. Şimdi de izmir e annemlerin yanına gtmek istiyorum...
Araba daha iyi olur istedigin zaman mola verebilirsin ama uzun suruyor... hamileyken hic cikmadim uzun yola...

Araba daha iyi olur istedigin zaman mola verebilirsin ama uzun suruyor... hamileyken hic cikmadim uzun yola...
Sağol canım cevabın için.
Türkiye'ye yeni geldik ondan görmek istiyorum annemleri onların da gelme imkanı yok...
Belki biraz daha bulantılar azalınca giderim ilk 3 ayı atlatayım..

Sağol canım cevabın için.
Türkiye'ye yeni geldik ondan görmek istiyorum annemleri onların da gelme imkanı yok...
Belki biraz daha bulantılar azalınca giderim ilk 3 ayı atlatayım..
Internetten hamileyken en guvenli seyahat haftalari diye aratirsan guvenli haftalari yaziyordur. Istanbul izmir arasi 8 saat suruyor. Tabi esinin araba kullanna hizina ve verdiginiz mola suresine gore degisir. Ucakla izmir 20-25 dk suruyor. O kadarcik sabredersen aslinda en rahati ucak olur tabi. Tabi istanbul dan sureler bunlar... baska sehirdeysen hic fikrim yok.

Evet İstanbuldayım ben de.
İşte tüm yolculuk wc'den çıkamayınca uçaktan çok korktum. Bir de arabaya ihtiyacımız olur diye orada... Doktorumla da konuşucam bakalım... :)

Günaydın iyi hafta sonları herkese hanımlar..
Pazartesi okul war aman allahım keşke hiç baslamasa okula giden bi çocuğu daha olan lar anlar beni. Odew stresi sınava çalıştır sınav günü stresi acaba kaç alicak die merakla bekle oyyyy

Slm kizlar çatlak için krem almaya başldiniz mi ben karar veremedim bir türlü, yeni dogum yapan arkadasim babe marka çatlak kremini tavsiye etti onu kullanmis hic catlagi olmamis, benim basenler ve gogusler çatlamaya başladı, hic kilo da almadi niye catladilar boyle erken anlamadim, siz hangi kremi tavsiye edersiniz?

Ay yok bugun cok fenayim icim bombos aninda cikiyo gersey pofff
Canım biliosun bende su icemiorum çıkarıyorum ama canımda çok su istiyordu. Bi kaç gündür yöntemini buldum soğuk su içiyorum ve çok iyi geldi bu şekilde çıkartmıyorum hemde likir likir gidio wallahi :) dene istersen belki sanada iyi gelir. Çok şükür iyiyim bu aralar yani eski halime göre yani ufak tefek oluo artık inşallah böyle azalır biter
Ekşi hafif tuzlu şeylerle bastır bulantini ben hep öyle yaptım iyi de geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…