Günaydınnnn kızlar! Rüyamda hiç görmediğim kadar altın gördüm her yer doluydu böyle. Kız bebek demekmiş:) ben erkek hissediyorum ama bilemedim yani. İleri haftalar gelene dek falcılığa devam :)
Bende en cok cinsiyeti merak ediyorum hepimiz buraya hayirlica tek tek yazalim cinsiyeti suymus die inşaallah☺ cok heyecanli olucak eminim birbirimizin kini ogrenmekte☺
Herkese merhabalar. Ben de daha önce iki kez 6 haftalik gebelik kayıpları yaşamış biri olarak 3. Kez hamileyim çok şükür. Kan pihtilasmasi varmış 2. dusukten.sonra sonra öğrendik malesef. Şu an 20 gündür igne vuruluyor ayrıca bebe aspirini ve folibol a devam et dedi doktor. Birkaç farklı doktora gittim ama henüz kalp atışı yok. Kese bile 6. haftadan sonra görüldü sebebi için bişey demedi doktorlar. Benzer bir durum yaşayan var mı acaba
Merhaba:) zaten ark lar demiş cogumuzda geç geliyor normal geliştikten sonra cok sıkıntı değil. Ben de iğne kullanıyorum clexane ve coraspin alıyorum. Pıhtılaşma hangi genlerde? Homozigot mu?
Gunaydin guzel anneler mutlu pazarlar bende bugun misafir var dunden yatili dun cok yoruldum eve birde ufak bir cocuk geldi kucagina al al diye agladi bir iki sefer koltukta otururken aldim kucagima ama gecenin ilerleyen saatlarinde yorgunluktan bas agrisi ve kasik agrilarim cogaldi umarim hersey yolundadir bugun guzel vir kahvalti yapip gelecek haftaki mayeneyi beklicem fazla evham yapmak istemiorum stress olmasin diye bebegim
Tatil dönuşu dün tüm gün ve gece uyuyarak geçirdim. Daha yeni kendime geldim. Bugun valizler boşalıp yıkanacak, temizlık yapacagım. Yarın kızımın okulu, benim kursum var.
Ben yorgunluk hariç hiç bir belirti hissetmiyorum. Bulantı, aşerme gibi.
Günaydınnnn kızlar! Rüyamda hiç görmediğim kadar altın gördüm her yer doluydu böyle. Kız bebek demekmiş:) ben erkek hissediyorum ama bilemedim yani. İleri haftalar gelene dek falcılığa devam :)
Ne güzel rüyaymış. Hayırlısı olsun canım. Cinsiyeti belli olduğunda kesin yaz. Annelerin içine doğan doğrudur derler.
Benim de geçenlerde annem heyecanla arıyor sabah, kızın olacak kızın rüyamda gördüm diye.
Günaydın güzel Anneler 2 haftadır yatılı misafirlerim olduğu için giremedim nasıl gidiyo hamilelik
Ben mide ve bulantı diyorum anlayın siz ne halde olduğumu :)
Bu arada en erken cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz acaba ?
Kizlar herkese merhaba, ben 8. Haftanin icindeyim 7+6 dayiz, Allaha cok sukur kalp sesini duyduk gectigimiz hafta, bu sabah uyandigimda tuvalete girdim peceteye kahverengi leke geldi, apar topar acile gittk kalbini tekrar duyduk. Cok korktum dr istirahatvetmemi soyledi, arastirdim biraz 8. Haftada yasayan varmis bu durumu sizin basiniza gelen oldumu? Allah kucagimiza saglikla almayi nasip eder insallah
Günaydın 2016 eylül annişleri bende rüyamda bu gece kız çocuğu gördüm
Ben kızımda rüyamda hep erkek görürdüm bundan dolayı da sanırım hep erkek hissederdim cinsiyeti öğrenmeye gideceim günün gecesi kız gördüm rüyamda sonra bi gittik kız Tersi çıkabiliyor dikkat
Kizlar herkese merhaba, ben 8. Haftanin icindeyim 7+6 dayiz, Allaha cok sukur kalp sesini duyduk gectigimiz hafta, bu sabah uyandigimda tuvalete girdim peceteye kahverengi leke geldi, apar topar acile gittk kalbini tekrar duyduk. Cok korktum dr istirahatvetmemi soyledi, arastirdim biraz 8. Haftada yasayan varmis bu durumu sizin basiniza gelen oldumu? Allah kucagimiza saglikla almayi nasip eder insallah
Günaydın 2016 eylül annişleri bende rüyamda bu gece kız çocuğu gördüm
Ben kızımda rüyamda hep erkek görürdüm bundan dolayı da sanırım hep erkek hissederdim cinsiyeti öğrenmeye gideceim günün gecesi kız gördüm rüyamda sonra bi gittik kız Tersi çıkabiliyor dikkat
Ayyy cok heyecanli insallah gösterir ama bu haftalarda cok yanilan oluyor nub fotosu alirsan yüzde 90 dogru cikiyor bu teori, , insallah gonlundeki olur
Ayyy cok heyecanli insallah gösterir ama bu haftalarda cok yanilan oluyor nub fotosu alirsan yüzde 90 dogru cikiyor bu teori, , insallah gonlundeki olur
Günaydın güzel Anneler 2 haftadır yatılı misafirlerim olduğu için giremedim nasıl gidiyo hamilelik
Ben mide ve bulantı diyorum anlayın siz ne halde olduğumu :)
Bu arada en erken cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz acaba ?
12'den sonra öğrenenler oluyor.
Ama yanılma payıda var tabii.
Bazı doktorlar da söylemiyor cinsiyetini hemen, emin olana kadar bekliyor.
Bebeğin duruşuna da bağlı.
Kızlar bu nub teorisi midir o nasıl yapılacak? Ben de anlamaya çalışayım ultrasonlardan...
ya hic sorma hamile oldugumu ogrendiginden beridir cani hep bisiler cekmeye basladi, bide sonra bana yaptirabilmek icin gun icinde dilinden de dusurmuyo :))
Ben varım cnm 14. Haftamda begegimin su kesesi açildi progestani bıraktıktan 1 hafta sonra düşük yaptım ama direk buna baglamiyorum demiştim. Bu da bir etkendir çünkü progesteron hormonu rahmi kalinlastiran bir hormon. Şimdiki doktorumun ilk işi progesteron düzeyine bakmak ve progestan vermek oldu. progesteronum 11 çıktı çünkü... yani progestan zarari olan bisey degil yalnizca bi takim huzursuzluklar veriyor sinirlilik reflü gibi... niye biraktiriyor ki doktorun?