Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende nedensiz sürekli bi iç sıkıntısı var hamilelik psikolojisi galiba
ya hic sorma sikinti sinir benim yeni tarzim oldu... daha onceki hamileleigimde hic boyle degildim simdi barut ficisi gibiyim.. kizicak birsey yoksa da ic sikintisi basliyo :) resmen kendimi neseli olmaya zorluyorum

ya hic sorma sikinti sinir benim yeni tarzim oldu... daha onceki hamileleigimde hic boyle degildim simdi barut ficisi gibiyim.. kizicak birsey yoksa da ic sikintisi basliyo :) resmen kendimi neseli olmaya zorluyorum
Bugün suratım 5 karış sürekli bi ağlamaklı haldeym dokunsan saatlerce ağlarım

Bende nedensiz sürekli bi iç sıkıntısı var hamilelik psikolojisi galiba
Ben de biraz öyleyim.
Bazen ateş basıyor her yanımı. Ama doğal herhalde. Bir yandan da şükrediyorum her şey yolunda gidiyor. Bebeğimizi istedik geldi hemen bekletmedi bizi.

Bebeğinin ismine kız olursa şöyle koyarız erkek olursa böyle diye karar veren var mı?
Bazı çiftler evlenmeden karar veriyor. Hiç öyle olan var mı?

Evet tersi cikan da cok oluyormus
Beni duyan gören herkes erkek dio bitane kız diyen olmadı eşim zaten oğlum diyip duruo kız olursa dumura uğrar herhalde
Konusu açılınca da ya kız sa deme şöyle diorum. Ya sus telli baba gibi napcam okadar kızla ben dio

Cnm benim bebegim turp gibiydi ama dustu rahmimle alakali bir durumdu yani.... ya da hormonlarimla

Bebeğinin ismine kız olursa şöyle koyarız erkek olursa böyle diye karar veren var mı?
Bazı çiftler evlenmeden karar veriyor. Hiç öyle olan var mı?

Aynen daha evlenmeden düşünmüştük
Erkek olursa ali ege yada ali efe
Kız olursa ada diye ama hepsinden vazgeçtik

Gezip dolaşıyor musunuz peki

Ben hergün istisnasız yürüyüş yapıyorum.
Oturduğum yer baya merkezi, çıkıp dolaşıp alışveriş yapıp dönüyorum. Pazarları hariç.

Gezip dolaşıyor musunuz peki

Hamile gibi davranmıyor kimse bana :))
Ama bol hareket etmeye çalişıyorum. Günluk bır saat kadar yürümeye çalişıyorum. Araba yerine yürümeyi tercih ediyorum.
Sabah valiz boşalttım. 7-8 kez yukarı in cık yaptım. O bile iyi geldi. Normal dogum için hareket etmek gerekıyor bol bol

Ben ilk 3 ay dikkat edecm sonrasında yürümeyi düşünüyorum

Günaydın canım, bunu duyduğuma çok sevindim inan, çok teşekkür ederim. Benim karnım da şimdiden çıkmaya başladı, 9. Ay nasıl olacak bilemiyorum, sende nasıl durumlar?
Can'ım şimdilik bende pek bir karın büyümesi yok,sadece çamaşırlarımın belinde hafiiiiffdd bir darlık var

Ben ilk 3 ay dikkat edecm sonrasında yürümeyi düşünüyorum
Can'ım bende senin gibi düşünüyorum. Ayrıca şimdi yürümek doğuma etki etmiyor sadece spor yapmış oluyorsun ama zaten ilk 3 tehlikeli bir dönem uzun yürüyüşler için. 7.aydan sonra yürümek,yüzmek, normal lavaboya gitmek iyi geliyor.

Bencede cnm 1 ay daha dişimizi sıkalim

Can'ım şaka mı yapıyorsun sen yaaaa??? Ne inip çıkması ne 1 saat yürümesi sen 7-8 aylık hamile değilsin çoook yanlış bir şey yapıyorsun daha 3 aylık riskli bir Zaman'ı atlatmamışken Nasıl yapıyorsun bunları. Dr un demedi mi sana fazla hareket etme bir yere uzanma çok ayakta kalma diye. Hamileliğin 7. Ayından sonra bol bol yürümek gerekli. Lütfen Dr una bu yaptıklarını söyle eminim ki o da şu an bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…