ya hic sorma sikinti sinir benim yeni tarzim oldu... daha onceki hamileleigimde hic boyle degildim simdi barut ficisi gibiyim.. kizicak birsey yoksa da ic sikintisi basliyo :) resmen kendimi neseli olmaya zorluyorum
ya hic sorma sikinti sinir benim yeni tarzim oldu... daha onceki hamileleigimde hic boyle degildim simdi barut ficisi gibiyim.. kizicak birsey yoksa da ic sikintisi basliyo :) resmen kendimi neseli olmaya zorluyorum
Ben de biraz öyleyim.
Bazen ateş basıyor her yanımı. Ama doğal herhalde. Bir yandan da şükrediyorum her şey yolunda gidiyor. Bebeğimizi istedik geldi hemen bekletmedi bizi.
Günaydın hayırlı pazarlar hamisler
Benim son üç gündür bulantım kayboldu ve bu durumdan çok memnunum. Gönlümce yiyip icebiliyorum. İnşallah böyle devam eder
Beni duyan gören herkes erkek dio bitane kız diyen olmadı eşim zaten oğlum diyip duruo kız olursa dumura uğrar herhalde Konusu açılınca da ya kız sa deme şöyle diorum. Ya sus telli baba gibi napcam okadar kızla ben dio
ya hic sorma hamile oldugumu ogrendiginden beridir cani hep bisiler cekmeye basladi, bide sonra bana yaptirabilmek icin gun icinde dilinden de dusurmuyo :))
ya iste bana sagliksizsa bebek zaten duser, progesteranin buna bir faydasi yok dedi.. yani yan etkilerden dolayi birsey demedi..
Hamile gibi davranmıyor kimse bana :))
Ama bol hareket etmeye çalişıyorum. Günluk bır saat kadar yürümeye çalişıyorum. Araba yerine yürümeyi tercih ediyorum.
Sabah valiz boşalttım. 7-8 kez yukarı in cık yaptım. O bile iyi geldi. Normal dogum için hareket etmek gerekıyor bol bol
Ama bol hareket etmeye çalişıyorum. Günluk bır saat kadar yürümeye çalişıyorum. Araba yerine yürümeyi tercih ediyorum.
Sabah valiz boşalttım. 7-8 kez yukarı in cık yaptım. O bile iyi geldi. Normal dogum için hareket etmek gerekıyor bol bol
Günaydın canım, bunu duyduğuma çok sevindim inan, çok teşekkür ederim. Benim karnım da şimdiden çıkmaya başladı, 9. Ay nasıl olacak bilemiyorum, sende nasıl durumlar?
Can'ım bende senin gibi düşünüyorum. Ayrıca şimdi yürümek doğuma etki etmiyor sadece spor yapmış oluyorsun ama zaten ilk 3 tehlikeli bir dönem uzun yürüyüşler için. 7.aydan sonra yürümek,yüzmek, normal lavaboya gitmek iyi geliyor.
Can'ım bende senin gibi düşünüyorum. Ayrıca şimdi yürümek doğuma etki etmiyor sadece spor yapmış oluyorsun ama zaten ilk 3 tehlikeli bir dönem uzun yürüyüşler için. 7.aydan sonra yürümek,yüzmek, normal lavaboya gitmek iyi geliyor.
Can'ım şaka mı yapıyorsun sen yaaaa??? Ne inip çıkması ne 1 saat yürümesi sen 7-8 aylık hamile değilsin çoook yanlış bir şey yapıyorsun daha 3 aylık riskli bir Zaman'ı atlatmamışken Nasıl yapıyorsun bunları. Dr un demedi mi sana fazla hareket etme bir yere uzanma çok ayakta kalma diye. Hamileliğin 7. Ayından sonra bol bol yürümek gerekli. Lütfen Dr una bu yaptıklarını söyle eminim ki o da şu an bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyecektir.