Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydınnnn kızlar! Rüyamda hiç görmediğim kadar altın gördüm her yer doluydu böyle. Kız bebek demekmiş:) ben erkek hissediyorum ama bilemedim yani. İleri haftalar gelene dek falcılığa devam :)
Canım altın Görmek erkek bebeği derler hep ilk kez Kıza yorumlayan duydum. Annem abimde de erkek görmüş kim hamileyken erkek görse etkek oldu hatta benim hamileliğimi öğrenmeden yine altın görmüştü

Yürüyüş konusunda katılmıyorum kızlar.
Sakat değiliz hasta değiliz. Büyük risk taşımadığımız sürece yapmak iyi geliyor.
Ha şu var ağır iş yapmak illaki olmamalı.
Eve kapanıp atacağım adımı sayarsam psikolojim bozulur.
Midem elverdikçe yemek yapıyorum, ağrım vs olmadıkça hergün yürüşü aksatmıyorum. Tempolu yürümek değil tabiki :) gezmemden eksik kalamam
Şuanda eskisinden tek farkım temizliği kocaya ittirmem oda işime geliyor.
Zaten ağırlaştıkça istesekte fazla yürüyemeyeceğiz çünkü yaz dönemine denk gelecek. Ben izmirde yaşadığım için yazın pek çıkabileceğimi sanmıyorum sıcakta. Anca avm içlerinde dolanabilirim sanırım

Günaydın hayırlı pazarlar hamisler
Benim son üç gündür bulantım kayboldu ve bu durumdan çok memnunum. Gönlümce yiyip icebiliyorum. İnşallah böyle devam eder
Maşallah benimde tam tersi arttı bulantılarım hic bisey yiyemiyorum inşallah bizimkilerde gecer

Haha sorma bizdede esim kızım diye seviyor sürekli annem kardeslerim kız diye seviyor kardesim simdiden gidip pembe mont almış gòrünce şok oldum deli ediyorlar beni erkek cıkarsa görursünüz diyorum bende:)

Yinede ilk 3 ay dikkatli olmak gerekir

Merhabalar eşimin pazar günleri çalışmasına alışkın değilim pazar günü evde olmak çok sıkıcı.
Havalar soğuk gidiyor oğlumu pek dışarı çıkarmak istemediğim için hareketsiz kaldım. Eğer tehlike yoksa sakınca yok harekette. Bizler hasta değiliz hamileyiz niye kendimizi hasta gibi görüp kısıtlamalar getirelim ki. Oğlum 15 kilo kucağımda hoplatip zıplatıyirum beraber dans ediyoruz çok şükür burda çok insandan duyduğum ağrıları bile yaşamıyorum. Oğlumda da Ayy onu yapma Ayy bunu yapma diyenlere kızardım valla asıl şimdiden hareketsizlige alışılırsa sonrasında hareket etmek çok daha zor olur bence. Sanırım oğlum zamanından fazlaca karışmayin bana demişim şuan kimse bişey diyemiyor

Canım bu kadar yürüyüs ve hareket icin daha cok erken senin suanda kendine cok dikkat etmen lazım allah korusun suan riskli dönemdeyiz

Cnm daha önce düşük yaşamayan bilemez insanın içine bi korku saliyor.istese de bu kadar rahat hareket edemiyo insan

Merhaba tatlim.. benim 12 gundur kahverengi lekekenmem var.. bu surecte 2 kez muayene oldum.. cok sukur kanama alanim yok, kalp atislarini duyduk biz de.. dr tedbir amacli progestana baslatti ve firsat buldukca yatip dinleniyorum, calisiyorum cunku ayni zamanda.. stres yapma bol bol dinlen..

Burda çok düşük yaşayan ya da risk taşıyan annelerin hikayelerini okuduk risk zaten belli ediyor kendini Dr kanama alanı görüyor kese şekli uygunsuzlugunu görüyor ve bu insanlar sadece yatarken bebeklerini kaybediyor. Yani hamileliği sağlıklı giden birine onu yapma bunu yapma demek çok yersiz

Canlarım;

kah karın agrısı kah bel agrısı kah mıde bulantısı kı cok az cok sukur kah turşu yıyerek gecırsemde gunlerımı ben mecbur evdeyım doktorum dedı. Birde bu sabah cok duygusalım

Haha sorma bizdede esim kızım diye seviyor sürekli annem kardeslerim kız diye seviyor kardesim simdiden gidip pembe mont almış gòrünce şok oldum deli ediyorlar beni erkek cıkarsa görursünüz diyorum bende:)
Wallahi benim için hiç farketmez erkek olursada olur kız olursada sevinirim kızım olmasına rağmen :)
Erkek çıkarsa onlar şok sen manşet

merhaba sevgılı anne adayları inş. herkes kolay bı hamılelık gecırir. bende galıba eylul annesı olucamm daha dogum yapalı 5 ay oldu uzulsem mı sevınsem mı bılemedım benım gıbı yakın gebelık yasayanlar varmı

Bebeğinin ismine kız olursa şöyle koyarız erkek olursa böyle diye karar veren var mı?
Bazı çiftler evlenmeden karar veriyor. Hiç öyle olan var mı?
Bizim sadece kiz ismimiz belli.. Zeynep olacak nasip olursa. Erkek ismi hic dusunmedik. Ben Omer ismini cok severdim ama esimin adi Omer :)

Malesef dedigin gibi degil.. Hamilelikte eger dusuk tehlikesi atlatmissa anne, bir sure cok hareket edilmemesi gerekiyor. Ama onun disinda benim de doktorum ilk kontrolumden itibaren duzenli spora baslamami soyledi. Hatta son aylara birakirsan cok gec olabilir, daha once nadiren yaptigin bir seyi kocaman bebeginle yaparsan zor olacagini soyledi. Valiz indirip cikarmak ben de tasvip etmiyorum ama ben de haftada 4 gun yuzme, gun asiri 1er saat yuruyus yapiyorum.Cok sukur her sey yolunda. Hatta kasik agrilarimi azalttigini ve moral olarak cok iyi geldigini soyleyebilirim.

Kesinlikle katiliyorum... Ozellikle yurtdisinda spor salonlari hep hamilelerle dolu. Ben salonda kendimi cok yalniz hissedecegimi dusunurken yuzmede birkac gebe arkadas edindim bile. :)

Canım yaptığın iyi bisey değil az evvel bir tanidiğimdan geliyorum kızı da hamile 6 aylık oldu ama 2.5 aylıkken cam silerken rahmi açılmış kanaması olmuş doktor tüm gün istirahat vermiş ve rahime dikiş atılmış şimdi banada sıkı sıkı tembihlediler sakın bak iş yapma diye 7-8 aylık hamile olunca yuruyus öneriliyor benim ablamda yeni doğum yaptı onun doktoruda 6 aydan sonra yuruyus önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…