Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bas dönmesi ve nefes darligi oluyormu sizde de? Bulantilarim yok denecek kadar az.

Anneler içinizden erkek mi geçiyor yoksa erkek çocuk mu istiyorsunuz, bu konuda bi anlaşalım :) Her şeyin başı sağlık tabi ama kız evladın da yeri başka yaa valla benim aklımdan da gönlümden de hep kız geçiyor. Annenin en yakın arkadaşı kız. Ama eşimin 5 erkek kardeş olması ve ailede hiç kız kuzeni olmamasından ötürü herkes inatla hiç kız hayallerine girme diyor. Eşim de en büyük oğlan, anlayacağınız üzere kız çocuğa susamışlar. :) Allah hayırlısını versin ama benim oyum kızdan yana.

Günaydın kızlar
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah.
Bugun adetım gecıkelı tam 1 hafta oldu .
gecen hafta 2. gun beta 62 5. gun 94 cıktı bugun tekrarlanacak test
aranızda benım gıbı olan varmı? degerımın 2'ye katlama ıhtımalı varmı kızlar?
bızım gruba soruyorum ancak daha kucuk oldugumuz ıcın keselerı bıle dogru duzgun goren kısı oldukca az
buarada kotu yorum yapmaktan kacınmayın lutfen dıs gebelık ve kımyasal olma ıhtımallerıde var kotunun ıyısı kımyasal olmasıı uzmez benı dıyorum ne ıdyım

Esim ve esimin ailesi eltimin erkek cocuklari olmasina ragmen erkek cocuk istiyor benim ailem ve ben ise kiz bebek hayraniyiz bizimkiler kiz olcak esiminkiler erkek olcak diye soyluyorlar bakalim benim istegim kiz ama cin takvimi felan erkek diyor herseyden onemlisi saglikli olmasi nasipte ne varsa onu yasayacagiz

valla canım benim 21 miydi neydi, hatta adet günümden 1 gün sonra pembe leke geldi inanımaz adet sancısı gibi sancı hatta belime sıcak su torbası falan koydum adet olcağımı sanarak, sonuç: 7 hafta 4 günlük hamileyim. stres yapma tutunacağı varsa tutunur düşecekse de düşer , başka şeyler düşün :)

Kizlar benim yuzum sivilce doldu resmen ama gozlerim bir o kadar parlak ve sag gogsum digerine nazaran daha sis sizde de boyle degisiklikler var mi

benim omuzlarımda sivilce oldu. sol göğsüm çok şiş açık ara önde ve çook acıyor sağda tık yok. iki göğsümde damarlardan desenler oluştu. parfüm kokusu ve sıcak mide bulantısı yapıyor.

yazılan paylaşımları okudum da hamileliği hamile değilmiş gibi yaşamanın yanlış olduğunu düşünüyorum, diyeceksiniz ki eskiden tarlada sırtında çocukla hamile hamile iş yapıyorlarmış kadınlar. evet öyleymiş ama anne ve bebek ölümleride çok fazlaymış, hele hele de düşükler. bakmayın siz ünlülerin spor yaptığına gerçi inanmıyorum da , ilk aylar çok tehlikeli , düşük yapmış biri olarak diyorum ki evet hamilelik normal ama kilo almayalım rahat doğum yapalım diye karnımızdaki sabiyi zorlamayalım, bizim için hafif görünen şeyler bir embriyo için ağır olabiliyor. şimdiki aklım olsa asla ilk 3 ay plates yapmazdım asla ağır bir şey taşımazdım, maalesef sonradan çıkabiliyor acısı, hem ayrıca normal doğum yapacağının kimse garantisini veremez, biz ilk hamileleğimde 4 hamileydik, 1 ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan istiyordum, diğer 3 arkadaş doğal doğum istiyorlardı, ama heyyy hattt gelin görünki 3ü de sezeryan oldu, ben çatır çatır ölü doğum yaptım , kader işte, o yüzden fazla plan yapmadan hayatı akışında yaşamak en iyisi hem sizin hem de bebeğiniz için.

Selam arkadaşlar. Anlaşılan bu zika virüsü haberleri benden başka kimseyi endişelendirmemiş. Duyduğum her şey bana okadar kaygı veriyor ki neredeyse yazın gelmesinden korkar oldum. Bu sivrisinekler buralara gelirse ne yaparız. Allah aşkına hiç mi aklınıza gelmiyor yoksa bende mi bi gariplik var. Kafayı takmış vaziyetteyim. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

Günaydın arkadaslar yazdiklarinizin birazini okuyabildim. Catlak kremi konusunda şunu soyleyebilirim catlak tamamen vücut tipiyle alakali ben kizimda cok catladim karnim harita gibi oldu lierac mustela bebe yagi zeytinyagi kullanmadigim bisey kalmadi ama catladim deriniz inceyse ve catlamaya meyilliyse catliyorsunuz. Kirmizi renkliydi sonrasinda rengi aciliyor ince bir çizgi gibi kaliyor. Cocuklarimiz icin deger tabi. Yürüyüş yapabiliriz düşük tehlikesi yoksa. Ama ben yuruyemiyorum cok bulantim var kusma da dahil. Kizimda da ayniydim ama koku hassasiyeti yok. Cok kötü oluyorum günlük hayatimi cok etkiliyor. Kizim dogdu kusma o zaman bitti. Biraz da kizimin pozisyonuyla alakaliydi tersti yani makat gelisliydi. Onun icin sezeryan oldum.bugünlere de şükür. Yarin kalp atisi icin dr gidicem. Izmirde yasiyorum oldugum yerde özel hastane yok devlete gidiyorum ama bir dahaki kontrole iyi bir dr gitmeliyim. Izmirde dogumlar cok pahali. Kizimi burda dünyaya getirmedim.onun icin bi bilgimyok. Bi dr tavsiyesi hastane tavsiyesi istiyorum sizden. Erkek dr olursa cok iyi olur. Teşekkürler bepinize

Yazdiklarini okudum ve etkilendim dedigin gibi ilk 3 ay icin her zaman bir risk var bu konuda yazilan tum yazilari hakli buluyorum benim kanamam olmadi hic suan 10 haftanin icerisindeyim ama yine korkudan kendimi sakiniyorum yuruyusse evet ise gelip giderken mecbur yuruyorum ama cok yormadan kendimi ona gore erken cikiyorum evden dikkat etmek lazim sonuclari cok can yakici olabilir

Benimde isteğim kız olması oglum var ama icimden bir ses buda erkek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…