yazılan paylaşımları okudum da hamileliği hamile değilmiş gibi yaşamanın yanlış olduğunu düşünüyorum, diyeceksiniz ki eskiden tarlada sırtında çocukla hamile hamile iş yapıyorlarmış kadınlar. evet öyleymiş ama anne ve bebek ölümleride çok fazlaymış, hele hele de düşükler. bakmayın siz ünlülerin spor yaptığına gerçi inanmıyorum da , ilk aylar çok tehlikeli , düşük yapmış biri olarak diyorum ki evet hamilelik normal ama kilo almayalım rahat doğum yapalım diye karnımızdaki sabiyi zorlamayalım, bizim için hafif görünen şeyler bir embriyo için ağır olabiliyor. şimdiki aklım olsa asla ilk 3 ay plates yapmazdım asla ağır bir şey taşımazdım, maalesef sonradan çıkabiliyor acısı, hem ayrıca normal doğum yapacağının kimse garantisini veremez, biz ilk hamileleğimde 4 hamileydik, 1 ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan istiyordum, diğer 3 arkadaş doğal doğum istiyorlardı, ama heyyy hattt gelin görünki 3ü de sezeryan oldu, ben çatır çatır ölü doğum yaptım , kader işte, o yüzden fazla plan yapmadan hayatı akışında yaşamak en iyisi hem sizin hem de bebeğiniz için.