Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hanımlar yardım ihtiyacım var. İstanbul Kadıköy bölgesine veya Gayrettepe' ye yakın kan ve idrar testlerimi yaptırabileceğim bir laboratuvar arıyorum. Güvendiğiniz, fiyatları kafayı yememiş bir yer var mı?

Cok gecmis olsun cnm, bnm de dün sabahtan beri ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor, dün apar topar acile gittik kalp atisini duydular bugün de kendi dr. Gittim cok sükür bebek iyiymis. Dinlenmemi söyledi dr. Birde progesteron iğnesi attilar bana simdilik iyi gibiyim Allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

benimde sırtımda sivilce çıkıyor yaaa,yüzümde de bir iki tane,ergenlikte de yüzümde değil sırtımda çıkardı. göğüslerimde hafif ağrı var ama damarlarda pek bir fark yok şimdilik

Merhaba arkadaşlar, ben de inşallah eylül annesi olacağım. Zika virüsünü taşıyan kişilerin Türkiye'ye gelmesi yeterli çünkü zaten bu virüsü taşıyabilecek sivrisinekler ülkemizde mevcut. O nedenle gerçekten evham yapılacak kadar var.

amin canım teşekkür ederim inş hakkımda hayırlısı olur. benim de kanamamı beklemek en mantıklısı gibi duruyor ben olmamasına hazırladım kendimi de tek korkum bebeğin sağlıksız olması.

Kizlar burdan okuyorum cogunuzu 2 haftada 1 haftada 1 kontrole cagiriyor doktorunuz ben kalp atisini duydum 7 haftada bu hafta sonu ancak cagirdi beni bu ctesi 10 haftada oluyorum umarim bir sikinti yoktur aslinda merak ediyorum kuzumu nasil diye o yuzden evham yapiyorum ben ruyamdada DIPTISDIPTIS arkadasin aldigi anne karninda bebegin kalp atislarini duyabildigi aparattan kullandigimi gordum bende mi alsam acaba sabah aksam kendime engel olamazsam diye tirsiyorum

sivilcelenen arkadaşlarımın hepsi erkek bebek doğurdu :)))
vallahi canım hiç belli olmuyor yaaa,sivilcelenince kız diyor herkes ama senin arkadaşların gibi ters bir durum da olabiliyor. Kısmet her şey canım. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da sağ salim kız erkek ne önemi var. Gönlümüzden elbette ki geçenler var ama Rabbimizn gücüne gitmesin,sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

çoğu muayene parası almak için çağırıyor emin ol canım, ilk 7 hafta gitmenin (eğer kanama anormal sancı vs. gibi anormal şeyler yoksa) anlamı yok. ilk hamileliğimden arkadaşlarımdan da tecrübe oldu, 4 haftalıkken gitmeye başlamıştım, 10 gün sonra kese dendi, bir 10 gün sonra gelişmişmi diye vs. vs. hep böyle. şimdiki doktoruma 6 haftam bittiğinde gittim özel doktor olmasına rağmen 1 ay sonra görüşelim dedi, daha önceden düşüğüm olmasına rağmen , hiç bir ilaç vermedi düşecekse düşer dedi, yapmam gerekenleri söyledi, 2li test günü ve 4. aydaki tarama ultrasonu için randevu aldırttı, martın ilk haftası gideceğim inş 2. muayeneme.

benim annam ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne aş erme hiç ama hiç bir şey yaşamamış herkes kesin erkek demiş ama kızı olmuş :))) herkes farklı farklı , hayrlısı olsunda gerisi önemli değil

amin canım teşekkür ederim inş hakkımda hayırlısı olur. benim de kanamamı beklemek en mantıklısı gibi duruyor ben olmamasına hazırladım kendimi de tek korkum bebeğin sağlıksız olması.
kanaman olursada korkma, kanama bebeğin vücudun atmaya başladığının göstergesi oluyor (eğer bebek içerde ölmüsse) daha rahat ve rahme daha az zarar vererek kürtajın olası zararlarını azaltıyor. sen hep hayrlısını düşün canım inan bazen üzüldüğümüz ve olsun diye ısrar ettiğimiz şeyler hayrsız olabiliyor o yüzden sen dinlenmene bak güzelce beslen

steteskop al daha ucuz ve aynı işlevi var.

Canım devlet hastanelerine pek güvenemedim son zamanda duyduklarımdan. Bir de daha önce benim kolumu mahvettiler korkuyorum.
iyi kan alamayan birine denk gelmişşindir canım, param var yaptırcam dışarda diyorsan sen bilirsin ama rutin tahlillerse o parayı bebeğine veya kendi zevklerine harcamaya ayırsan daha iyi olur çünkü dışarda soygun resmen, çok spesifik tahliller olmadıkça aynı kitleri kullanıyorlar, beta hcg bile dışarda an az 60-70 den başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…