Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım o endise benden çok esimde var dısarı çıkartmam senin diyor allahım kafayı yiyorum simdiden ne yapıcaz biz bi bu eksikti ne şansısız ya önlem alıcaz ama hangi sivrisinekten kacabilicez biri soksa acaba virusmu bulasti diye kafayı yiycez of

Günaydınlar herkese :) valla canım ben tek kızım, tek çocuğum, o yüzden bizim tarafın ve benim gönlümüzden erkek geçiyo ama annemle içimize kız doğuyo :) çin ve rus takviminde erkek çıkıyo :) kısmet.. sağlıkla doğsunlar da...

Aynen öyle. Ama dua edelim. Şuan o sivrisinekler güney yarımkürede. inşallah kuzey yarımkürede üreyip çoğalmazlar. Benim dışarı çıkmamak gibi bi lüksüm yok. Temmuza kadar okula gidecem. Hayırlısı bakalım...

Canım sana kendi topiğinde yazmıştım, o yüzden bir daha yazmıyorum hikayemi ama bugün testin sonucu baya bişiler gösterir.

kızlar merhaba en son size kürtaj olacağımı yazmıştım. durumlar değişti size kısaca yaşadıklarımı yazıyorum amacım moralinizi bozmak değil sadece belki yaşadıklarıma yakın birşeyler yaşayan biri çıkar karşıma bana umut olur diye yazıyorum. yaklaşık 10 gündür yaşadıklarım film gibi. 8 ocakta hamile olduğumu öğrendim sat 8 aralıktı beta hcg artışları düzenliydi keseyi de görmüştük 27 ocakta kalp atışları için gittiğimizde doktorum kalp atışı oluşmadığını kesenin alınması gerektiğini söyledi. biz kabullenmeyip başka bir doktora daha gittik o da 1 hafta daha bekleyelim dedi daha sonra devlet hastahanesine gittim tekrar kalp atışları oluşmamış bir hafta bekleyelim cevabını duydum bir hafta sonra tekrar devlet hastahanesi gittim ve doktor bebeği gördüm kalp atışları oluşmuş dedi ancak kalbi yavaş atıyor dopplere yönlendireceğim seni dedi biz sevinçten ağladık. Öğlden sonra dopplere girdim hop tekrar bebek kalp atışları yok dendi ve ertesi güne kürtaj randevusu verildi. Ertesi gün hastahaneye yatışım yapıldı damar yolum açıldı ameliyathaneye gitmeden son muayeneye aldılar bu sefer 4 doktor geldi ve bir şey görüyoruz bebek olabilir dediler hiç kanamam da olmamıştı bu drumda alamayız dediler. eşim ve benim psikolojim mahvoldu 10 gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. neler hissettiğimi anlatamam bile. en son cuma günü bir prof. bulduk ve kendimizi ona teslim ettik. doktoru gerçekten çok sevdik ve artık başka doktora gitmeyi düşünmüyoruz. doktor bebeğin %100 var olduğunu söyledi (boş gebelik denilmişti) geç yerleşme nedeniyle bu sıkıntıları yaşamışız henüz bebeğin kalp atışları yok olup olmayacağı da belli değil ama küçük de olsa bir mucize var. dua etmekten başka çaremiz yok ama erkenden aldırmamak gerekiyormuş bunu öğrendim. ilk doktoruma kalsaydı o gün alacaktı bebeğin olmadığından adı kadar emindi. biz şu an crinone jele ve proluton iğneye başladık bebek gelişimi destekleyeceğini söyledi doktorum. bu saatten sonra kalp atışı oluşur mu bilmiyorum ama böyle bir durum yaşayan, duyan varsa bana gerçekten çok moral olacak.

Kizlar benim yuzum sivilce doldu resmen ama gozlerim bir o kadar parlak ve sag gogsum digerine nazaran daha sis sizde de boyle degisiklikler var mi

benim de sivilcelerim var bu ara, hatta bi tanesi sivilce ötesi bişi Gözlerin ve cildin parlaması, pembeleşmesi normalmiş tatlım, kan miktarımız arttığı için.

moralini bozmak istemem ama canim artis miktari az gorundu bana.. sen kendini her ihtimale alistir, insallah guzel haberler alirsin

Canım sana kendi topiğinde yazmıştım, o yüzden bir daha yazmıyorum hikayemi ama bugün testin sonucu baya bişiler gösterir.
bende az once sana yazmıstım canım sımdı fark ettım :)
bugun yaptıracagım Allahtan hayırlısını dılıyorum

moralini bozmak istemem ama canim artis miktari az gorundu bana.. sen kendini her ihtimale alistir, insallah guzel haberler alirsin
teşekkür ederim cnaım . kımyasal olsa uzulmem ama dıs gebelık olursa uzulurum sanırım ama Allah ınsallah guzel yazılar yazmıstır

hakkında hayrlısı olysun canım, benim doktorum çok doğalcı bir doktor progestron kullanmayı gerekli görmüyor diyorki vücut doğa iyi olanı tutar iyi olmayanı tutmaz geliştirmez diyor bu tarz doğumlarda ama kendini herşeye hazırla bebeğin gelişebilir de, senin sağlığından önemli bir şey yok.

Kızlar doktor kontrolüm sonrası yazamamıştım size. Cumartesi yine tahmin edebileceğiniz üzere heyecan dorukta gittik doktora. Başta yaşadığımız durumlardan dolayı doktorum sıkı kontrole devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ile bu hafta arasında yani geçen 7 günde büyüme oranımız olması gerektiği gibiymiş. 1,27 cm olmuş miniğim. Geç döllenme olduğu kesin, dolayısıyla tahmini doğum tarihimiz güncellendi. 20 Şubat' ta yine kontrolümüz var. 13. haftaya kadar sık şekilde kontrollere devam. İşte bizden haberler böyle.

Mayıs ayında türkiyede gòrülmesi bekleniyormuş güney yarım kürede patlama yapıcakmış halka 2yıl cocuk yapmayın diye uyarıda bulunuyorlarmış

doktorunun söylediği şey çok doğru canım ama doktorum ilaçları verince küçücük bir umut da olsa kullanmamazlık yapamıyorum.

Kimyasal gebelikte hiç yükselme olmuyor değer düşüyor kürtaja bile gerek kalmadan düşük oluyor. Dış gebeligi bilmiyorum. ama degerlerin 2 ye katlanmasi gerekiyor. Allah hakkinda hayirlisini versin inşallah

doktorunun söylediği şey çok doğru canım ama doktorum ilaçları verince küçücük bir umut da olsa kullanmamazlık yapamıyorum.
canım sen doktornun tedavisine uy tabiki, ne olacağı belli olmaz, ben 8,5 haftalıktım doktor devlet hastanesinde ultrasonda gebelik yok dedi nasıl olur diyince ordaki uzman iyice uzuzn uçzun bakınca buldu, ama yaklaşık 2 hafta sonra düştü, bunu herşeye hazır ol diye anlatıyorum, ve şu da var bebek karnında ölse bile benim doktor kanamanın başlamasını vucudn kendi kendine atmasını bekledi , hormonların yavaş yavaş düşmesini ondan sonra kürtaj yaptılar. çok geçmiş olsun ve hayrlısı ne ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…