- 8 Ocak 2016
- 68
- 72
- 18
Öncelikle tabiki bebegimi düşünüyorum. Ama hasta gibi yatamıyorum. Bir kızım var kucagımda genelde. Her ne kadar almak istemesemde kucagıma bir anda kopamıyor çocuk
Valizi boş çıkardım. İçindeki çamaşırları sele ile azar azar çıkardım. Kesinlikle ağır kaldırmıyorum. Kendimi yoran iş fazla yapmam. Aylık yardımcı geliyordu zaten. Haricinde süpürme toplama. Ben kesinlikle cam vs silemem zaten.
Köyde herkesle aynı işi yaptım gibi. Bol hareket ettim. Yattıkça şiştigimi hissediyorum. Vücüd 6-7 aylıkken aniden bir saatlık yürüyeşe gelemez. Ama yavaş yavaş yaparsak alışır. O yuzden önceki tempom nasılsa şimdide aynı.
Bugunde üsten evi süpürdüm. Yarının yemeklerini yaptım. Gelince zor oluyor diye. Ama markete gitmedim. İhtiyaç vardı ama poşet taşıyamam diye.
Ama yazın zaten sıcakta çok zor geceçek. 5 aydan sonra yürümek zorlamaya başliyor. . Şimdiden harekete vücüd aşılırsa o zamab fazla zorlanmaz.
msj atın bana ozelden sızlerıde ekleyeyım whatsap gurubumuza hamılelerle alakalı eger varsa arkadaslarınız onlarıda yukleyelımKasım ayında aşılama yaptırdık ağustos annesi olucam inşallah diye düşünürken yaptırdığımız kan testinde olumsuz sonuç gördüm artık umutlarımız 2016 Eylüle inşallah dilediğimiz gibi olurrrrrr. inşallah herkesin gönlüne göre olurrrr
Seninle bu da aynı sanırım dün başladı kalp atışları görülüyor kanama bölgesi de yok, benim de o kadar sürecekmi bakalımMerhaba tatlim.. benim 12 gundur kahverengi lekekenmem var.. bu surecte 2 kez muayene oldum.. cok sukur kanama alanim yok, kalp atislarini duyduk biz de.. dr tedbir amacli progestana baslatti ve firsat buldukca yatip dinleniyorum, calisiyorum cunku ayni zamanda.. stres yapma bol bol dinlen..
Canim korkma benimde kahverengi akintilarim oluyordu arada kirmiziyada dönüşüyordu progestan iğneyle lekelenmem durdu şükür. Bol bol dinlen canim kendine dikkat et.Kızlaar giremedim bi kaç gündür halim yok okuyamadım yazdıklarınızı inşallah herkesin bebişi iyidir.. Dün akşam lekelenme oldu kahverengi korktuk acile gittik hemen baktılar kanama bölgesi yokmuş, görülebilirmiş ilk dönemlerde ama dikkatli olmam lazımmış düşük tehdidiymiş dinlen dediler bende yattım ama korkuyorum ara ara küçük de olsa devam ediyor progogestan verdiler
Oyle mi.. ikimize de gecmis olsun canim.. ama sıkıntı yapma sakın bazı hamilelikler böyle gecebiliyomus.. hatta dr bana bikaç ay bile surebilir dedi o yuzden stres yapma en onemlisi bu.. firsat buldukca dinlenicez, gecmesi icin dua edicez... cok şükür kanama alanımız yok..Seninle bu da aynı sanırım dün başladı kalp atışları görülüyor kanama bölgesi de yok, benim de o kadar sürecekmi bakalımdinlenmek zor evde olmadan nasıl yapacaksak artık
100le basladik canim insallah duser.Canim ben kronik tiroid hastasiyim 10 senedir her gun ilac kullaniyorum hamileligimi ogrendigim hafta tsh normal cikti.bi sonraki hafta 6 cikti hemen dozum yukseltildi ve 2 hafta sonra mormal degere dondu.umarim senin de hemen duser kacla baslattilar ilacin dozunu 25 mi
merak etme canim bende de oluyor gunde 1-2defa. ozellikle oturdugum yerden kalkinca fln.. dr a sordum olabilir normaldir dedi.merhabalar kızlar sag tarafımda ara ara batma oluyor normalmıdır acaba ? cok sukue mıde bulantm yok keseyi gorduk yarım santm dedi doktor. kalp atısı ıcın 15 subatı beklıoruzz
Ne güzel Elif Başak, elif beren de çok güzel.ben sirf bu pazarliklara girmiim diye cinsiyete kadar ogluma bisi soylemiyorum :)) bizimkini memnun etmek mumkun olmayabilir cunku..
oglumuzun adi kaan eren. eren`in mert ve kerem diye sevdigi arkadaslari var. erkek gelirse bunlardan biri olabilir sanirim. kiz ismi evliligimizin basindan beri belliydi. elif basak... ama erenin ardindan esim elif beren diyor. kismet bakalim.. saglikla gelsinler
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Kızlaar giremedim bi kaç gündür halim yok okuyamadım yazdıklarınızı inşallah herkesin bebişi iyidir.. Dün akşam lekelenme oldu kahverengi korktuk acile gittik hemen baktılar kanama bölgesi yokmuş, görülebilirmiş ilk dönemlerde ama dikkatli olmam lazımmış düşük tehdidiymiş dinlen dediler bende yattım ama korkuyorum ara ara küçük de olsa devam ediyor progogestan verdiler
Hayirli haberlerle insallah.. Ilk randevunuz mu ikili tarama mi?
Benim de aynı. Clexane 0.4 ve bir kere vurunuyorum gunde. Başlarda igne nin geçtiğini bile hissetmiyodum hiç ama şimdi derinin altı sertlesti gibi her igne çok acitiyo batarken. Enox mu ne varmis iğnesi hem çok ince hem de daha kısa demişti bir arkadaşım. Yarin doktora sorucam oluyorsa değiştirsin diyeCanim senin cleaxan ıgne kaçlık ve kaç tane kullanıyorsun günde? Benimki 0.4 günde bir kez
Buarada kalp atışlarıni duydun mu sen ben daha duymadım çok merak ediyorumCanim senin cleaxan ıgne kaçlık ve kaç tane kullanıyorsun günde? Benimki 0.4 günde bir kez
Ayy ikimizde hayirli haberler aliriz insallah gercekten nasil gecicek bu günler gün gün sayiyorumBenim de 16 sinda canim randevum. Günleri değil artık saatleri sayar oldum bebisleri merak ediyorum. Hayırlı haberler le döneriz ikimiz de insaallah
Bende daha duymadım. 8 hafta dan sonra rahat duyuluyor. Önümüzdeki hafta giderim doktora duyarım inşallahBuarada kalp atışlarıni duydun mu sen ben daha duymadım çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?