Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bisey sormak istiyorum arkadaslar.. hamilelikte insulin direnci hapi yani metformin icerikli glucophage diaformin vs.. kullanmak yasakmi? Yakin arkadasin gebe ve insulin direnci vardi yillardir. Bilgisi olan varmi sakincalimi hamilelikte icmesi

canim cocuk olunca onde cidden zorlasiyor. oglum bana dun sarilirken dedi ki `annecim ben cok mu agirlastim artik neden beni kucagina almiyorsun`... anlattim ona cok buyuk ve guclu olmaya basladigini ve gercekten agirlastigini. ona hep cok sarildigimi, otururken her zaman kucagima gelebilecegini ama artik tasimak icin fazla agr oldugunu :)) `tamam o zaman sen yere comel ben de sana sarilayim hep` dedi benim sapsik kuzum..

hareket olarak da bi problem yoksa 10. haftaya kadar dikkat et der benim doktorum. agir seyler kaldirma uzanma vs ama hic hareketimi kisitlamadi. ben de cok acikcasi iyi hissettigim surece her isimi yapiyorum. bi tek ev supurmeyi esime sattim cunku mobilya cekiyorum ve viledaya sanirim cok abaniyorum belim agriyor :) market possetlerinden hafif olanlari aliyorum ama asla elim bos olmuyor. neticede ornek olmam gereken bi ufaklik var ve o herseyi kaydediyor. bizi hep dayanisma icinde gormeli...

3 ay dolunca havalar da guzellesecek ereni parka cikardikca ben de yuruyuslere cikmak niyetndeyim. temposuz sakin zorlamadan.. sadece vucut calissin biraz da fazlaliklari yaksin diye :))

Kızlaar giremedim bi kaç gündür halim yok okuyamadım yazdıklarınızı inşallah herkesin bebişi iyidir.. Dün akşam lekelenme oldu kahverengi korktuk acile gittik hemen baktılar kanama bölgesi yokmuş, görülebilirmiş ilk dönemlerde ama dikkatli olmam lazımmış düşük tehdidiymiş dinlen dediler bende yattım ama korkuyorum ara ara küçük de olsa devam ediyor progogestan verdiler

msj atın bana ozelden sızlerıde ekleyeyım whatsap gurubumuza hamılelerle alakalı eger varsa arkadaslarınız onlarıda yukleyelım

Seninle bu da aynı sanırım dün başladı kalp atışları görülüyor kanama bölgesi de yok, benim de o kadar sürecekmi bakalım dinlenmek zor evde olmadan nasıl yapacaksak artık

Canim korkma benimde kahverengi akintilarim oluyordu arada kirmiziyada dönüşüyordu progestan iğneyle lekelenmem durdu şükür. Bol bol dinlen canim kendine dikkat et.

Seninle bu da aynı sanırım dün başladı kalp atışları görülüyor kanama bölgesi de yok, benim de o kadar sürecekmi bakalım dinlenmek zor evde olmadan nasıl yapacaksak artık
Oyle mi.. ikimize de gecmis olsun canim.. ama sıkıntı yapma sakın bazı hamilelikler böyle gecebiliyomus.. hatta dr bana bikaç ay bile surebilir dedi o yuzden stres yapma en onemlisi bu.. firsat buldukca dinlenicez, gecmesi icin dua edicez... cok şükür kanama alanımız yok..

merhabalar kızlar sag tarafımda ara ara batma oluyor normalmıdır acaba ? cok sukue mıde bulantm yok keseyi gorduk yarım santm dedi doktor. kalp atısı ıcın 15 subatı beklıoruzz

100le basladik canim insallah duser.

Selam kizlar yarin sabah dr kontrolum var. Kalp atisi icin. Bulantilarim tavan.. ikinci tremestra gireydik hayirlisiyla.. benim oglumun adi kayra ve kiz kardes istiyormus kucuk beyim. Icimden bi ses kiz diyoama hayirlisi tabiki o gunlere gelsek bi ahh ah

merhabalar kızlar sag tarafımda ara ara batma oluyor normalmıdır acaba ? cok sukue mıde bulantm yok keseyi gorduk yarım santm dedi doktor. kalp atısı ıcın 15 subatı beklıoruzz
merak etme canim bende de oluyor gunde 1-2defa. ozellikle oturdugum yerden kalkinca fln.. dr a sordum olabilir normaldir dedi.
bu arada hayirli ugurlu olsun inşallah, saglikla alalim cocuklari kucagimiza

Ne güzel Elif Başak, elif beren de çok güzel.
Bizim de kız için seçeneklerimiz nisan inci selen şimdilik.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

kizimin adi esma ecem, oglumuz olursa oguz alp koyacakmisiz esim oyle dedi ( fazla dirilis ertugrul izliyo sanirim :) ) kizimiz olursa da adini esim koyacakmis ama henuz karar vermemis :) kizimin adini ben secmistim çünkü gerci o da oluuur demisti ama :))

Hayirli haberlerle insallah.. Ilk randevunuz mu ikili tarama mi?

Benim baya karışık başladı canım o yüzden 4. Randevuydu. Çok şükür büyümemiz normal, iki hafta sonra yine kontrol var. 13. Haftaya kadar yakın takip edecekmiş doktorum.

Canim senin cleaxan ıgne kaçlık ve kaç tane kullanıyorsun günde? Benimki 0.4 günde bir kez
Benim de aynı. Clexane 0.4 ve bir kere vurunuyorum gunde. Başlarda igne nin geçtiğini bile hissetmiyodum hiç ama şimdi derinin altı sertlesti gibi her igne çok acitiyo batarken. Enox mu ne varmis iğnesi hem çok ince hem de daha kısa demişti bir arkadaşım. Yarin doktora sorucam oluyorsa değiştirsin diye

Biz daha isim hiç konuşmadık. Karar ortak olur zaten. Ama içimden erkek geçiyor.
hayırlısı ve sağliklısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…