Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Inşallah öyledir ben de diğer düşüklerden sonra tedirginim biraz. Hayatımda çok bir degisiklik yapmadım aslında sadece ıgnelerim var farklı olarak ama bir korku da hep var içimde. Her değişikliği ona yoruyorum. Baş ağrısı bel ağrısı ve baslarda da bas donmelerim vardi. Bunlarin dışında da pek bi belirtim de yok. Yarin doktora gidicem inşallah duyarız kalp atislarini. Ancak o zaman rahatlayabilirim

Merhaba:) zaten ark lar demiş cogumuzda geç geliyor normal geliştikten sonra cok sıkıntı değil. Ben de iğne kullanıyorum clexane ve coraspin alıyorum. Pıhtılaşma hangi genlerde? Homozigot mu?
Benim mthfr 19 mu ne öyle bişeyde homozigot mutant yaziyodu. Diğerlerinin tümü normaldi. Igneler baya can yakıcı. Ben kendim vuramiyorum gerçi eşime yaptiriyorum.

Herkese iyi akşamlar kızlar şubat tatilinden dolayı memleketteydim okuyamadım forumu inşallah herkes iyidir. Ben uzun süre araba yolculuğu yaptım ve çok şükür bi sıkıntı olmadı.

Canım altın Görmek erkek bebeği derler hep ilk kez Kıza yorumlayan duydum. Annem abimde de erkek görmüş kim hamileyken erkek görse etkek oldu hatta benim hamileliğimi öğrenmeden yine altın görmüştü
Ben pek bildiğimden değil netten baktım öyle yazıyordu ama bana erkek gibi geliyor zaten. Her ikisi de kabulüm ya ama işte merak ediyorsun kızım mı desem oğlum mu diye:)

Benim mthfr 19 mu ne öyle bişeyde homozigot mutant yaziyodu. Diğerlerinin tümü normaldi. Igneler baya can yakıcı. Ben kendim vuramiyorum gerçi eşime yaptiriyorum.
Ben de eşime yaptırıyorum bazen hiç hissetmiyorum(ki çok nadiren) ama bazen de (mesela bu akşam) baya yakıyor ama iğneden sonra soğuk bsyler koymak iyi geliyor kesinlikle.

Canım bu kadar yürüyüs ve hareket icin daha cok erken senin suanda kendine cok dikkat etmen lazım allah korusun suan riskli dönemdeyiz

Öncelikle tabiki bebegimi düşünüyorum. Ama hasta gibi yatamıyorum. Bir kızım var kucagımda genelde. Her ne kadar almak istemesemde kucagıma bir anda kopamıyor çocuk

Valizi boş çıkardım. İçindeki çamaşırları sele ile azar azar çıkardım. Kesinlikle ağır kaldırmıyorum. Kendimi yoran iş fazla yapmam. Aylık yardımcı geliyordu zaten. Haricinde süpürme toplama. Ben kesinlikle cam vs silemem zaten.
Köyde herkesle aynı işi yaptım gibi. Bol hareket ettim. Yattıkça şiştigimi hissediyorum. Vücüd 6-7 aylıkken aniden bir saatlık yürüyeşe gelemez. Ama yavaş yavaş yaparsak alışır. O yuzden önceki tempom nasılsa şimdide aynı.
Bugunde üsten evi süpürdüm. Yarının yemeklerini yaptım. Gelince zor oluyor diye. Ama markete gitmedim. İhtiyaç vardı ama poşet taşıyamam diye.

Ama yazın zaten sıcakta çok zor geceçek. 5 aydan sonra yürümek zorlamaya başliyor. . Şimdiden harekete vücüd aşılırsa o zamab fazla zorlanmaz.

Canim senin cleaxan ıgne kaçlık ve kaç tane kullanıyorsun günde? Benimki 0.4 günde bir kez

Bizim sadece kiz ismimiz belli.. Zeynep olacak nasip olursa. Erkek ismi hic dusunmedik. Ben Omer ismini cok severdim ama esimin adi Omer :)

Yanlis oldu benim oglum belirledi isim kiz olursa Asli erkek olursa Eren ama erkek olmasini istemiyomus cok kiskanirmis kiz olursa kiskanmazmis
güzel isimler hepsi de. :)
Benim de ilk gebeliğimde çoktan belliydi. Ama şimdi pek bir şey yok. Kız veya erkek olarak ortak birkaç isim var aklımızda. Ama hiç belli olmaz başka bir isim bulursak da.
Yine de cinsiyeti belli olsun da hemen ismine de karar verelim istiyorum. Gerçi sağlıklı oldumtan sonra bunlar önemli şeyler değil halledilir. :)

Ben de yürüyorum akşamları. Fazla değil 30-45 dk falan. İyi de geliyor bana. :)
Hareket olmadan olmuyor.

Ben ilk ogrenebilirin cinsiyeti cuNku otomatik hesaplayıcılar 1 eylül dıyor bence agustosta doğar benim ki. İlkinde erken doğum yaptım diye mi hep erken doğacak diye korku var. Kızı olursa bade koymak isterim ama eşim istemez muhtemelen nehir olabilir diyordum ama en yakın arkadasım kızına koydu yeni. Erkek olursa Mehmet kesin yanına Kemal veya ali olabilir. Erkekte eski isim seviyorum. Kız çocukta da Zeynep , Zehra , esma , Leyla favorim. Herkes Leyla'ya karşı ama bilmiyorum cinsiyet belli olunca adını acil bulmak lazım herkes fikir beyan edecek koymasan darılacaklar koymak istemeyeceksin. En iyisi ciddi ciddi oturup seçenek belirlemek daraltmak listeyi. Tabi önce liste yapmak lazım :)

Benimde ilk cocugum erken oldu 34 haftalik dunyaya geldi simdi bu hamilelikte daha dikkatliyim 16. Haftayi bekliyoruz ozaman belli olcak sıkıntı olursa rahime dikis atilicak bakalim insallah bunda guzel bi hamilelik geciririm diğerinde hep evde hastanede yattim kortizonlar ilaclar serumlar pofff rabbim saglik versin hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz evlatlaimizi

Yanlis oldu benim oglum belirledi isim kiz olursa Asli erkek olursa Eren ama erkek olmasini istemiyomus cok kiskanirmis kiz olursa kiskanmazmis

ben sirf bu pazarliklara girmiim diye cinsiyete kadar ogluma bisi soylemiyorum :)) bizimkini memnun etmek mumkun olmayabilir cunku..

oglumuzun adi kaan eren. eren`in mert ve kerem diye sevdigi arkadaslari var. erkek gelirse bunlardan biri olabilir sanirim. kiz ismi evliligimizin basindan beri belliydi. elif basak... ama erenin ardindan esim elif beren diyor. kismet bakalim.. saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…