Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Merhaba, benim de bulantı kusmam olmadığı halde 2 haftada gebelikten sonra aldığım 2 kiloyu verdim. Hem de çok yiyorum, hatta eşim bu kadar yediğin yemek nereye gidiyor hepsini bizim minnak mı yedi diyor:)

Canım devlet hastanelerine pek güvenemedim son zamanda duyduklarımdan. Bir de daha önce benim kolumu mahvettiler korkuyorum.

canim sadece o kol durumu yuzunden hastenemi degistirmedigim gibi hemsiremi bile degistirmiyorum.. cuma hiv testi istemistim doktorumdan kan verecektim her zaman kan alan bayan yemek arasindaymis oturup gelmesini bekledim :)) iyi ki de beklemisim beklerken 3-4 kisi resmen delik desik edildi. her isin ehli var bana gore :)

Benim kilomda değişiklik olmadı ama şişkinlik var karnımda çok, mide bulantılarım var öğürüyorum genelde ama kusmadım hiç,

Benim kilomda değişiklik olmadı ama şişkinlik var karnımda çok, mide bulantılarım var öğürüyorum genelde ama kusmadım hiç,
Benim de öyle. Sabahları iştahım olmadığından yemek de yemiyorum sonra sürekli boş boş öğürüyorum.
Kilo da hiç almadım ama 500 gr kadar verdim sanırım fazla bir şey yiyememekten.
Şimdi yeni yeni iştahım açılıyor...

Merhaba, benim de bulantı kusmam olmadığı halde 2 haftada gebelikten sonra aldığım 2 kiloyu verdim. Hem de çok yiyorum, hatta eşim bu kadar yediğin yemek nereye gidiyor hepsini bizim minnak mı yedi diyor:)
Cok garip ama degil mi inanilmaz hizli calisiyo sindirimimiz

Bi tek benmi kilo aldım kızlar ya 1400 gr almışım her seyi yiyordum ama 3,4 gündür kòtüyüm bulantıdab bisey yiyemiyorum pantolonlar göbekten kapanmıyor 2tane hamile pantolonu 1tayt aldım simdiden onlarla dolaşıyorum

Cnm önceki nesilde hep oğlan olunca genelde tam tersi olur ve kizlar dünyaya gelir. doga kendini dengeliyor... Benim esimin tarafi da hep erkek kuzenleri de hep erkek. Ama hepsinin hep kızları oldu... bir tane bile erkek çocuk yok... bizim ki ilk bebek bu da kız olursa artık soyadlarını devam ettirecek adam kalmayacak

Zika virüsü okuduğum kadarıyla %70-80 oranda atlatılabilir canım. Ayrıca şuan tropik iklimlerde gözükse de Türkiye'deki insekt popülasyonu açısından sineklerin ülkeye girme oranları çok düşük. Yani her yaz her sinek farklı ülkeye girmez. Ayrıca sineğin ısırıktan ziyade cinsel yolla bulaştığından da bahsediyor. Yani eşlerin de bu noktada önlem alması gerekiyor. Son olarak ben Afrika'da yaşıyorum ve buradaki zehirli hayvan popülasyonunu saymama gerek yok sanırım. Sadece tek ısırığıyla sıtma yapıp felç eden anofel cinsi var, düşün yani. Düzenli olarak sinek kovucular kullan ve gerisini Allah'a bırak. Bu kadar korkma bundan. Sakınan göze çöp batarmış. Allah seni de yavrunu da korusun.
ilginiz için ve beni biraz daha rahatlattığınız için teşekkür ederim. doğru söylüyosunuz ama işte ben biraz fazlaca evhamlıyım eşim bile bu yüzden benimle dalga geçer oldu. ama medyada abartılı korkutucu yazılar programlar da yok değil. afrikada yaşadığınızı duyunca biraz mahcup oldum asla sizi de telaşlandırmak değil niyetim. hepimiz ve bebeklerimiz allaha emanet olsun diyelim o zaman.

aynen öyle, ben hcglerimi florence nightingale de yaptırdım, minicik bir nokta dışında hiç bir iz olmuyordu ama bunlar için çok pahalı orası. Bir kaç yerden daha fiyat alıyorum bakalım. Az önce iş yerinden birini gördüm, kolunu felç etmişler resmen. Özel laboratuvarlarla da konuşuyorum şimdi.

Hadi bakalım cinsiyetleride yavaş yavaş ögrenmeye baslıycaz çok heyecanlı olucak listemiz kız erkek olarak dolucak insallah ogünleri görürüz ve en önemlisi hepimizin 2li taraması çok iyi çıkar

heyoyooo listemiz daha da şenlenecek :) sabırsızlıkla ilk cinsiyet kimden gelecek bekliyorum :)

canım oncelıkle cok gecmış olsun zor günler gecirmissın benım oncekı hamılelıgımde de gec dollenme oldugundan kalp atıslarınıda cok gec duyduk normale gore eger kanaman yoksa ıns kalp sesınıde duyarsın sımdı ben 7 haftalık hamıleyım ama doktora gıtmedm daha yıne kalp atışlarını duyamam dıye stres yapmak ıstemedık Rabbım korkduklarımızla ımtıhan etmesın ıns

Arkadaşlar bugün english home bebek kıyafetlerinde %50 indirimden bi battaniye ve kundak aldım cinsiyetimiz henüz belli olmasada beyaz ağırlıklı şeyler seçtim daha çok şey vardı ama vaktim olmadı bakmaya yolunuz düşerse bakın derim çok cici şeyler var

teşekkür ederim cnaım . kımyasal olsa uzulmem ama dıs gebelık olursa uzulurum sanırım ama Allah ınsallah guzel yazılar yazmıstır
mrb.canım benım de doktorum ıkı gunde bır olcturmemı soylemıstı bazen 1,5 katı bazen 2 katı cıkıyordu doktor artıyor ama beklenenden cok az dedı bır haftadan fazla testlerı tektarladım 1700 lere gelınce yanına cagardı cunku bu degerın altında olunca ultrasonda gorunmezmıs bızde sabırla bekledık bebek varmı yokmu derken sımdı kızım 5 aylık oldu ins saglıklı bebektır ve degerlerın normale doner hayırlısı tabıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…