Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım benim başlardaki değer artışlarından dolayı ve yerleştiği yer sebebiyle sıkı kontroldeyim. O yüzden 10 günde bir gidiyorum yaklaşık olarak. ama doktorum öyle her seferinde para almıyor. Hatta şu ana kadar 4 kez gittim ve sadece 1 kez ödeme yaptım. Yani 1 ay içindeki kontroller fiyata dahil gibi düşünüyorlar.

sevnidim canım tok gözlü vicdanlıymış, izmirde bu işler iyice şovmenliğe döndü

şuankileri ünlü bir hastaneye sordum, özel sigorta indirimi ile 890 TL fiyat verdiler gerçekten kafayı yemişler.

var mı ultrason foton canım , nereye yerleşmiş ?

şuankileri ünlü bir hastaneye sordum, özel sigorta indirimi ile 890 TL fiyat verdiler gerçekten kafayı yemişler.
yapma canım ya inan o ünlü hastanler de aynı kitleri kullanıyorlar, 890 tlye bir çok şey alırsın, hani çok özel tahliller olsa bende durmaz en iyi yer neresiyse oraya gidirm ama rutin şeylere o kadar para harcama yazık parana

ne si kötüymüş peki bu durumun ? benimde öyle , doktor yeri gayet iyi dedi banada

Kanala doğru büyümesinden korktular sanırım. Çünkü sıkı sıkı tembih etti, şiddetli ağrı sancı başlarsa hemen ara beni diye. Bir de o köşede endometriyum mu ne var ya dışını çevreleyen yapı, orada biraz daha ince olduğu için 13. haftaya kadar daha kritik görüyorlar. 13. haftada zaten artık rahme doğru indiğinden sorun kalmıyor.

anladım canım geçmiş olsun

Valla benim bebislerden biri kız biri erkek geçiyor icimdenbakalım nasip te ne var. Her türlü başımızın üstünde yerleri var tabii

Zika virüsü okuduğum kadarıyla %70-80 oranda atlatılabilir canım. Ayrıca şuan tropik iklimlerde gözükse de Türkiye'deki insekt popülasyonu açısından sineklerin ülkeye girme oranları çok düşük. Yani her yaz her sinek farklı ülkeye girmez. Ayrıca sineğin ısırıktan ziyade cinsel yolla bulaştığından da bahsediyor. Yani eşlerin de bu noktada önlem alması gerekiyor. Son olarak ben Afrika'da yaşıyorum ve buradaki zehirli hayvan popülasyonunu saymama gerek yok sanırım. Sadece tek ısırığıyla sıtma yapıp felç eden anofel cinsi var, düşün yani. Düzenli olarak sinek kovucular kullan ve gerisini Allah'a bırak. Bu kadar korkma bundan. Sakınan göze çöp batarmış. Allah seni de yavrunu da korusun.

Zika virüsü okuduğum kadarıyla %70-80 oranda atlatılabilir canım. Ayrıca şuan tropik iklimlerde gözükse de Türkiye'deki insekt popülasyonu açısından sineklerin ülkeye girme oranları çok düşük. Yani her yaz her sinek farklı ülkeye girmez. Ayrıca sineğin ısırıktan ziyade cinsel yolla bulaştığından da bahsediyor. Yani eşlerin de bu noktada önlem alması gerekiyor. Son olarak ben Afrika'da yaşıyorum ve buradaki zehirli hayvan popülasyonunu saymama gerek yok sanırım. Sadece tek ısırığıyla sıtma yapıp felç eden anofel cinsi var, düşün yani. Düzenli olarak sinek kovucular kullan ve gerisini Allah'a bırak. Bu kadar korkma bundan. Sakınan göze çöp batarmış. Allah seni de yavrunu da korusun.

Öncelikle tebrik ederim. Benim de ilk öğrendiğimde adetimi 3 gün geçmişti ve 25 çıkmıştı. 4 gün sonra 151 di. Geç bir döllenmeydi senin de yaşamış olduğun gibi. Bu bhcg işleri çok karışık. Ama şimdiye kadar tecrübe ettiğime göre gün aşırı ya da 72 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor. Değerinin katlanma ihtimali elbette var. Bugünkü testin sonucunu yaz tekrar konuşalım.

Günaydın annişler..
Sivilcemi ? Aman allahım hamilemiyim ergenmiyim belli deil

Ewde tüm camlarda balkonum da dahil sineklik war. Her yıl yeni birşey çıkartırlar zaten korkmayın abartmayın arkadaşlar Ya. Aşısı çıkar merak etmeyin yok satar oda

Ben duzenli yemek yememe ragmen bu arada biraz zayifladim sanirim yada sislik gitti cunku pantolonlarim cok daraltmiyo artik eskisi kadar gerci hamile pantolonu kullaniyorum ama bu donemde kilo veren arkadaslar var mi kusma problemi yada mide bulantisi olmayan benim gibi

ınsallah oyle olur bızımde cok sagol bızım rısklı ılıskı adete 9 ve 11 gun kala gec dollenmenın ne oldugunu cok ıyı bılmıyorum sadece gebelıgı cok erken yakalamıssınız dedı doktor ancak benım reglı tarıhımde reglı olmadım oyle ogrendım hamılelıgı . ınsallah sızınkı gıbı guzel olur sonuclarımız

Kızlarr merhaba cts günü gittik doktora 6+5 de kalp atışını duyduk şükür ama kese etrafında kan varmış bu durumu yaşayan oldumu progestan kullanıodum günde 2 ye çıkardı doktorum bir de iğne verdi 3 günde 1 4 adet :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…