Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım cok tesekkur ederım ne guzel umut oldun

Amin canım cumlemizin evlatlarini esirgesin insaallah. Evet ikiz teyzesiii :) Çift yumurta bebişlerim.

Banada sabah mesaj gelmisti simdiden almak istemiyorum oglumdan cok sey var zaten ev battaniye dolu ama kız olursa baya alışveris yapıcam güle güle kullanır bebisin insallah

Amin canım cumlemizin evlatlarini esirgesin insaallah. Evet ikiz teyzesiii :) Çift yumurta bebişlerim.
Tahmini doğrum tarihlerimiz aynı ama benimkisi tek :) bugün gittik doktora 9+1 haftalıkız. Maşallah herşey iyimiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Bende 2 hafta önce gitmiştim 66,7 idim bugün gittim doktora 1200 gr almışım 67.9 üm. Aynen benim karnımda çok şiş.5-6 aylık gibiyim. Gaz var çok doktor normal dedi olabiliyor dedi.

Tekrar selamlar kizlar... 8. hafta gebelik gunlugumu az once blog sayfamda paylastim. Eylul anneleri olarak ayni heyecanlari paylastigimiz su gunlerde okuyup beni de yalniz birakmazsaniz cok mutlu olurum. Linkin tamamini buraya ekleyemedigimden oturu google' dan gamzeninkucukdunyasi adiyla blog olarak aratabilirsiniz. Herkese saglikli gebelikler...

Hele erkekse daha cabuk bile gelebilir haberler 2 li tarama icin ne zaman gideceksin tatlim

Benimde 2 eylül ama en son benim ki görünür kesin. Oğlumda da göstermedi dediğimde herkes aa kız o zaman dediler ve ikili testte kız denmisti meğer benim paşam çok nazlıymış

Canım ben bakmak istiyorum ama bulamadım yazınca çıkmadı.. gamzenindünyası diye bir blog var ama sanırım o sen diilsin..

çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içimi ferahlattın inş Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Tahmini doğrum tarihlerimiz aynı ama benimkisi tek :) bugün gittik doktora 9+1 haftalıkız. Maşallah herşey iyimiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Maşallah kuzuyaaa Rabbim korusun miniklerimizi
Benimkilerin biri tam diğeri 3 gün geriden geliyor haftaya saliya kontrolumuz var bakalım rahatı yerinde mi bebislerin

Hele erkekse daha cabuk bile gelebilir haberler 2 li tarama icin ne zaman gideceksin tatlim
21 ocakta gittim 3 hafta sonra gel dedi 2 li test için. O zaman ben mi soracağım dr mu söyleyecek bilmiyorum.
Kızımda 16 haftada öğrendim ben sormadım dr söylemedi sonra cinsiyeti ne dedi bilmiyorum hiç söylemediniz dedim sormadın mı sen de demişti.
Soramıyorum ben dr a kalmış o söylerse söyler. Erkenden sorup emin olmadan bir tahmine zorlamayayım diyorum sonra değişmesi daha zor oluyor. Şubat 16 gibi düşünüyorum 17 veya inşallah söyler yani net görebilir umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…