mrb.canım benım de doktorum ıkı gunde bır olcturmemı soylemıstı bazen 1,5 katı bazen 2 katı cıkıyordu doktor artıyor ama beklenenden cok az dedı bır haftadan fazla testlerı tektarladım 1700 lere gelınce yanına cagardı cunku bu degerın altında olunca ultrasonda gorunmezmıs bızde sabırla bekledık bebek varmı yokmu derken sımdı kızım 5 aylık oldu ins saglıklı bebektır ve degerlerın normale doner hayırlısı tabıkı
Ayyyy ikiz mi. :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.
Çift yumurta herhalde..
Ne güzel açıklamışsın canım hem bilgilendirici hem de rahatlatıcı olmuş.
Felaketi düşünmek felaketi yaşamaktan daha kötüdür derler, ki öyledir bence de. Başa gelecek olan geliyor. Yapabileceğimiz tek şey gerekli önlemleri alıp Allah'ın bizi koruyacağına inanmak bu tür hastalıklarda.
Arkadaşlar bugün english home bebek kıyafetlerinde %50 indirimden bi battaniye ve kundak aldım cinsiyetimiz henüz belli olmasada beyaz ağırlıklı şeyler seçtim daha çok şey vardı ama vaktim olmadı bakmaya yolunuz düşerse bakın derim çok cici şeyler var
Banada sabah mesaj gelmisti simdiden almak istemiyorum oglumdan cok sey var zaten ev battaniye dolu ama kız olursa baya alışveris yapıcam güle güle kullanır bebisin insallah
Tahmini doğrum tarihlerimiz aynı ama benimkisi tek :) bugün gittik doktora 9+1 haftalıkız. Maşallah herşey iyimiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Bi tek benmi kilo aldım kızlar ya 1400 gr almışım her seyi yiyordum ama 3,4 gündür kòtüyüm bulantıdab bisey yiyemiyorum pantolonlar göbekten kapanmıyor 2tane hamile pantolonu 1tayt aldım simdiden onlarla dolaşıyorum
Bende 2 hafta önce gitmiştim 66,7 idim bugün gittim doktora 1200 gr almışım 67.9 üm. Aynen benim karnımda çok şiş.5-6 aylık gibiyim. Gaz var çok doktor normal dedi olabiliyor dedi.
Tekrar selamlar kizlar... 8. hafta gebelik gunlugumu az once blog sayfamda paylastim. Eylul anneleri olarak ayni heyecanlari paylastigimiz su gunlerde okuyup beni de yalniz birakmazsaniz cok mutlu olurum. Linkin tamamini buraya ekleyemedigimden oturu google' dan gamzeninkucukdunyasi adiyla blog olarak aratabilirsiniz. Herkese saglikli gebelikler...
Benimde 2 eylül ama en son benim ki görünür kesin. Oğlumda da göstermedi dediğimde herkes aa kız o zaman dediler ve ikili testte kız denmisti meğer benim paşam çok nazlıymış
Tekrar selamlar kizlar... 8. hafta gebelik gunlugumu az once blog sayfamda paylastim. Eylul anneleri olarak ayni heyecanlari paylastigimiz su gunlerde okuyup beni de yalniz birakmazsaniz cok mutlu olurum. Linkin tamamini buraya ekleyemedigimden oturu google' dan gamzeninkucukdunyasi adiyla blog olarak aratabilirsiniz. Herkese saglikli gebelikler...
canım oncelıkle cok gecmış olsun zor günler gecirmissın benım oncekı hamılelıgımde de gec dollenme oldugundan kalp atıslarınıda cok gec duyduk normale gore eger kanaman yoksa ıns kalp sesınıde duyarsın sımdı ben 7 haftalık hamıleyım ama doktora gıtmedm daha yıne kalp atışlarını duyamam dıye stres yapmak ıstemedık Rabbım korkduklarımızla ımtıhan etmesın ıns
Tahmini doğrum tarihlerimiz aynı ama benimkisi tek :) bugün gittik doktora 9+1 haftalıkız. Maşallah herşey iyimiş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Maşallah kuzuyaaa Rabbim korusun miniklerimizi
Benimkilerin biri tam diğeri 3 gün geriden geliyor haftaya saliya kontrolumuz var bakalım rahatı yerinde mi bebislerin
21 ocakta gittim 3 hafta sonra gel dedi 2 li test için. O zaman ben mi soracağım dr mu söyleyecek bilmiyorum.
Kızımda 16 haftada öğrendim ben sormadım dr söylemedi sonra cinsiyeti ne dedi bilmiyorum hiç söylemediniz dedim sormadın mı sen de demişti.
Soramıyorum ben dr a kalmış o söylerse söyler. Erkenden sorup emin olmadan bir tahmine zorlamayayım diyorum sonra değişmesi daha zor oluyor. Şubat 16 gibi düşünüyorum 17 veya inşallah söyler yani net görebilir umarım :)