Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
progestrunn kesenin rahme tutunmasına eskisi gibi inanmadıkları için yurtdışında çoğu doktor yazmıyor , en iyi ilaç yatmak, hareket etme yat dinlen eğilme kalkma yat, tutunacaksa tutunur düşecekse düşer canım , sen kendine iyi bak stres yapma geçmiş olsun

aytug81 arkadasimiz var diye hayirliyorum... hayirli olsun

Aşısı 10 yıl sonra anca cıkarmış diyorlar of valla allah korusun hepimizi

Valla benim bebislerden biri kız biri erkek geçiyor icimdenbakalım nasip te ne var. Her türlü başımızın üstünde yerleri var tabii
Ayyyy ikiz mi. :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.
Çift yumurta herhalde..

Ne güzel açıklamışsın canım hem bilgilendirici hem de rahatlatıcı olmuş.
Felaketi düşünmek felaketi yaşamaktan daha kötüdür derler, ki öyledir bence de. Başa gelecek olan geliyor. Yapabileceğimiz tek şey gerekli önlemleri alıp Allah'ın bizi koruyacağına inanmak bu tür hastalıklarda.

Evet benimde bir kayibim var 27 haftalık oğlumu kaybettim. İnanın Anlamıyorsun bile hamileliğim harika geciyordu çok saglikliydim birden doğuma girdim. Şimdi 10 haftada kontrol 12 haftada dikiş atılacak siz yine de tedbirli olun. Rabbim hepimize bebeklerimize zamanında sağlıkla kavuştursun.

Çok üzüldüm canım.
Ama şimdi bilincindesiniz gerekli önlemleri alacaksınız. İnşallah sorunsuz geçer her şey ve sağsağlim kucağına alırsın bebeğini.

canim zaten yapamaman gereken seyi yapmissin. benim basindan beri hicbir problemim olmamasina ragmen doktorum 10. haftaya kadar spor yok, iliski yok, agir isler yok dedi. tutunma ve gelismeyle ilgili en problemli zaman ilk 10 hafta. sonrasinda da hem hayatsal sorumluluklar, hem de hareketli olmanin faydalarini zaten burda hep birlikte tecrube edecegiz.

oglumda 3. aydan 31. hafyata kadar haftada 3 gun yuzdum ve hem zihnimi hem bedenimi rahatlatti. spir iyidir. ama hayatinizda hic yapmadiysaniz hamileyim spor yapayim dersen o alisma surecinde vucudunun verecegi tepkiler ozellikle yanlis zamanda yaptiysan canini yakmis olabilir. ama bu salt sporun sebep oldugu birsey degil..

canim cok zor bir surec.. pek cok arkadasimiz 1 kez kaybetti burda ama sen ayni sureci defalarca yasamissin. kotunun kotusu olmaz elbet ama cok zor olmali senin icin.. dilerim cektigin sikintilar hakkina yavrucuk ordadir ve sagliklidir.. aglamamaya calis diyecegim zor biliyorum ama en azindan bekleme suresince bu iyiligi yap kendine..

evet tekbaşına bu saydıklarımız düşük için KİMİ ZAMAN yeterli olmayabiliyor, ama kan akışını aşırı hareketlerin de boduğundan şüphem yok ama kendim için konuşursam hayatım boyunca sporla içiçie ve aktif bir sporcu olarak sporcuyuğuma ! güvenerek platesi bırakmadım, ev işlerini kendim yaptım eğildim kalktım vs. ama hiçbir şeye güvenmemek gerekiyor yine de, hamilelik bambaşka bir şey...

benim de mide bulantım kusmam vs yok ama 1 kiloya yakın verdim ben de. Abur cubur yemediğimizden bence :)

Teşekkürler canım ya geçmiş olsun sana da, aynen bana da sürebilir belli olmaz dedi ilacı geçtikten sonra 10gün de kullanacakmışım hatta, her fırsatta uzatmaya çalışıyorum ayaklarımı ama evde olmak gibi olmuyo işte aynen çok şükür kanama bölgesi yok dedi en azından, hayırlısı bakalım beklicez

ayak uzatmak uzanmakla aynı değil kızlar , rohmin vucuütla aynı hizada uzanması gerekiyor. imkanınınız olursa rapor alın

acikcasi hamilelik olarak da bakmiyorum. hayat boyle... ben elimden geleni yaparim onlemlerimi alirim ama karisamayacagim bir kismi olduguyla baristigim zaman hersey daha kolaylasiyor.

cuma gunu randevum super gecti kalp atisi iyi, gelisimi iyi.. doktorum `artik bisicik olmaz istedigin gibi davranabilirsin` dedi. ama ben biliyorum ki her zaman kismet denen birsey var. ne gelene cok sevinmek, ne gidene cok ahlanmak yersiz kaliyor zate onu dusundugun noktada.

Çok üzüldüm canım.
Ama şimdi bilincindesiniz gerekli önlemleri alacaksınız. İnşallah sorunsuz geçer her şey ve sağsağlim kucağına alırsın bebeğini.
Amin canım çok sagol. İnan korkularım o kadar çok ki insaallah bu sefer kucagima dolu kalır. İnsaallah sende bende bekleyen herkeste sağlıkla kavuşur bebeklerine. Desteğin için tesekkurler.

Ay amiin inşallah aynen bende bugün tekrar gittim birşey yok kalp atışlarını da duydum normal dedi olabiliyormuş bi süre daha devam edecekmiş

Herşey yolunda mıı :) inşallah benimde gönlümden geçen kız ama hayırlısı tabii bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…