Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Mrb Cnm ben 7+5te karından duymuştum net şekilde sen de duyarsın inş

Günaydın tekrardan:) Cuma günü Türkiye'den hamilelikle ilgili kitap siparişi vermiştim onlar gelecek kuzenimle birlikte. Şimdilik iki büyük kaynak aldım, biri Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? Diğeri de Annelik ve bebek bakımı. Şu ana kadar araştırdığım yayınlarda içeriği en güzel ve tercih edilen bunları buldum. Kitaplar bitince tecrübelerimi paylaşacağım. Geçmişte okuyup memnun kaldığınız başka yayınlar varsa da öğrenmek isterim. Sevgiler

Ahh ah aynı ben benim de kızım 11 de 7 aylık oluyo ben 2 buçuk aylık hamileyim senin istiyerekmi oldu canm

Yok cnm planlı değildi. Doğumdan sonra adetim hemen düzene girdi benim. En son 10 Kasım adet günüm. O zaman gecikince korktum doktora gittim. Gebelik yok olur böyle 1 yılda anca düzenlenirsin dedi. İnan bu ay hiç beklemiyordum. Tesadüfen öğrendim ve 7 +3 dedi doktor. Şok oldum. Demek doktora gittikten hemen sonra yumurtlamışım.

Canm 11 haftadasin maşallah peki ikili test yapacak mısın benim doktorum gün verdi bunun için 23 şubat ama yaptırmayı düşünmüyorum
İkili test tamamen isteğe bağlı canım eğer çocuğun down sendromlu olup olmaması senin için bir kriter değilse bence de yaptırma. Ama işlemden çekiniyorsan sadece ultrason ölçümlerini içerdiğini söylemeliyim.

canım benım kı daha 4 aylık bende 7 haftalık hamıle gorunuyorum kızım icin uzuluyorum yeteri kadar ilgilenemessem diye simdi butun vaktımı onunla geçiriyorum

Tek korkum o zaten. Oğlum 7 aylık. Yüzüne bakınca ağlıyorum...

Canm 11 haftadasin maşallah peki ikili test yapacak mısın benim doktorum gün verdi bunun için 23 şubat ama yaptırmayı düşünmüyorum
Bana doktor daha birsey demedi ikili test için ama yarın gidecem bakalım ne diyecek progestani kesecem dedi

hangi vitamınleri kullanıyorsunuz kızlar markaları?
canım ben folbiol kullanıyorum bıde decavit vıtamını elavit de var ama onun icerigi bıraz daha karisikmıs onu benım doktorum önermedi bide kan demir ilaçları kabızlık yapabılıyor dogal besinlerle kanınızı yüksek tutmaya bakın özellıkle 5 ayından sonra anneden cok kan alıyor bebişler bende kansızlık vardı malesef bebegimde kanı düşük dogdu

Hayırlı olsun Rabbim vermişse başımız gözümüz üstüne bende doğumdan sonra adetim hemen düzene gir 4 kez adet oldum sonra olmadm test yaptm hamileyim büyük şoka girmiştim bende ama zamanla kabulleniyo alışıyor insan

Günaydın canm benimde öyle aynen bide akintim var iltabim falan mı var diye dusunmeden edemiyorum cuma doktora gidip genel tüm tahlilleri yaptircam idrarda varsa bir sorun çıkar diye düşünüyorum
Ben test yaptirdim idrarda sorun var dedi doktor bol su ic dedi ilac vermedi bebegin cok kucuk ilac veremem dedi bende demekki onu cok etkileyen birsey degil diye dusundum. Sadece sabah ilk idrarda oliyor ve kokusu fena

Gunaydin anneler.Randevu saatime az kaldi.Cok heycanliyim.Insallah kalp atisini duyarim.Sizdeki hamilelik belirtileri nasil.Ben aninda duygusallaaiyorum tvde bisey ciksa agliyorum.Zaten yapi olarak duygusalim.Bide ikinci cocugu a hamile olanlar.Sizde ilkine bakip kiyamadiginiz oluyo mu?Kizima ihanet ediyomusum gibi geliyo sanki.

Aslında akraba evliliği bizim risk daha fazla ama ben kızımda yaptırdım iyi çıkmadı asla aldrmayda düşünmedik rabbim den gelen baş üstüne dedim eşim ama inan hamileliğim bana zehir oldu sürekli düşünmeden edemiyordum ve kızım doğdu maşallah bütün testleri yapıldı bir sorun çıkmadı kendimi üzdügümle kaldım

Ben test yaptirdim idrarda sorun var dedi doktor bol su ic dedi ilac vermedi bebegin cok kucuk ilac veremem dedi bende demekki onu cok etkileyen birsey degil diye dusundum. Sadece sabah ilk idrarda oliyor ve kokusu fena
Şimdi ilaç vermemiş ama ileri haftada verir tek dozluk bir ilaç o çok iyi geliyo

Sabah sabah canım sıkıldı kızlar
Progesteron değeri çok düşük geldi bana.
Demirde aynı şekilde.
Üstüne tsh dahada yükselmiş... Anlayan bakabilir mi?

neden erkenden decavit başladılar size canım ? hir gün 1 tane mi içiyorsunuz?benim doktor 4. aydan sonra dedi de.

Sabah sabah canım sıkıldı kızlar
Progesteron değeri çok düşük geldi bana.
Demirde aynı şekilde.
Üstüne tsh dahada yükselmiş... Anlayan bakabilir mi?
Eki Görüntüle 1768292
kişiye göre normalleşebilir bu değerler canım, benim drum 9-10 gibi değerlerin tr için normal olduğunu şu an takviyie gerek yok dedi. en oğru yorumu drun yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…