Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım benım ıkıncı bebegım oldu hastanedeyız bebegi getirdiler oglum yanımda onun yanında annem diyemedım bebegıme cok garip geldi sonra alışıyor tabı ınsan

neden erkenden decavit başladılar size canım ? hir gün 1 tane mi içiyorsunuz?benim doktor 4. aydan sonra dedi de.
canım ben yenı dogum yapınca hemen basladım hem emziriyorum yani bol bol vitamine ihtiyacim var sabah ac karnına alıyorumbi tane

kişiye göre normalleşebilir bu değerler canım, benim drum 9-10 gibi değerlerin tr için normal olduğunu şu an takviyie gerek yok dedi. en oğru yorumu drun yapacaktır
canım ben baktım da demır degerın kac onu goremedım stres yapma progesteron normal gıbı geldi bana 10 un ustunde

canım ben baktım da demır degerın kac onu goremedım stres yapma progesteron normal gıbı geldi bana 10 un ustunde

Demir değerim eski testimdeydi baya yüksekti
D vitamini niye bu kadar sınırda çıktı onu anlamadım
Tshda yükselmiş
Kontrolüm 25indeydi olmadı arayayım doktoru yoksa deliricem

Demir değerim eski testimdeydi baya yüksekti
D vitamini niye bu kadar sınırda çıktı onu anlamadım
Tshda yükselmiş
Kontrolüm 25indeydi olmadı arayayım doktoru yoksa deliricem
türkiye genelinde zaten D vıtamını düsük eger sorun yapıyorsn bebeklere verılen damla varya D vıtamını ıcın doktorunla gorusup ona baslayabılırsın ama demır bence daha önemlıı onu takip ettt

türkiye genelinde zaten D vıtamını düsük eger sorun yapıyorsn bebeklere verılen damla varya D vıtamını ıcın doktorunla gorusup ona baslayabılırsın ama demır bence daha önemlıı onu takip ettt
İşin komiği yazın güneşin altında çalışıyorum
Balık desen çılgın gibi yerim. Bakliyat vs ama yinede düşük ondan baya şaşırdım. Demir seviyem bir dişinin değerinden yüksekmiş. Progesteron değerine çok takıldım ben.

Sabah sabah canım sıkıldı kızlar
Progesteron değeri çok düşük geldi bana.
Demirde aynı şekilde.
Üstüne tsh dahada yükselmiş... Anlayan bakabilir mi?
Eki Görüntüle 1768292

canım sınırlar içinde hepsi, sıkma canını bence. Hazır İzmir'deyken de çık güneşli günlerde dolaş

Haydaa bugün mü gideceksin? Daha önce geçirmişsen tekrar nasıl geçireceksin hiç duymadjm öyle umarım sivilce falandır canım ya haber ver dönüşte

Hayırlı olsun canım hoşgeldin, umarım güzel haberler alırsın bugün :) 6+4te gittiğimde karından gördük biz

Son düzenleme:
Haydaa bugün mü gideceksin? Daha önce geçirmişsen tekrar nasıl geçireceksin hiç duymadjm öyle umarım sivilce falandır canım ya haber ver dönüşte
Sabahtan beri dr geziyorum wnfeksyona ciktim. Su cicegi cikardiysan bi daha cikmaz dedi ve bende bir iki kirmizi sivilcemsi sey var allaha sukur artmadi atesimde yok ama tabi bana bi milyon olumsuzluktan bahsetti tahlili varmista burda olmamis fakulteye git falan dedi sonra ozel bir hastaneye gittim icimi rahatlatti 100/1den bile dusuk kesin testide var dedi yaptirdim ama cumartesi gunune cikarmis ancak. Bebegede bakti hersey yolunda hatta 7+1 bugun 7+3 gorundu dunden bugune 2mm daha buyumus.umarim sonuc temiz cikar kotu bir ani olarak kalir. Sizlerse cok dikkat edin bu ay bulasici hastaliklar cok fazlaymis

Canm 11 haftadasin maşallah peki ikili test yapacak mısın benim doktorum gün verdi bunun için 23 şubat ama yaptırmayı düşünmüyorum
Aslinda ikili test önemli canim neden yaptirmiyorunki? Bazi bebeklerde allah korusun sorun oldumu hamilelik boyunca dikkat ediliyor yada dogar dogmaz tedavi ediliyor bence bu testler cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…