canım benım ıkıncı bebegım oldu hastanedeyız bebegi getirdiler oglum yanımda onun yanında annem diyemedım bebegıme cok garip geldi sonra alışıyor tabı ınsan
kişiye göre normalleşebilir bu değerler canım, benim drum 9-10 gibi değerlerin tr için normal olduğunu şu an takviyie gerek yok dedi. en oğru yorumu drun yapacaktır
Demir değerim eski testimdeydi baya yüksekti
D vitamini niye bu kadar sınırda çıktı onu anlamadım
Tshda yükselmiş
Kontrolüm 25indeydi olmadı arayayım doktoru yoksa deliricem
Demir değerim eski testimdeydi baya yüksekti
D vitamini niye bu kadar sınırda çıktı onu anlamadım
Tshda yükselmiş
Kontrolüm 25indeydi olmadı arayayım doktoru yoksa deliricem
türkiye genelinde zaten D vıtamını düsük eger sorun yapıyorsn bebeklere verılen damla varya D vıtamını ıcın doktorunla gorusup ona baslayabılırsın ama demır bence daha önemlıı onu takip ettt
türkiye genelinde zaten D vıtamını düsük eger sorun yapıyorsn bebeklere verılen damla varya D vıtamını ıcın doktorunla gorusup ona baslayabılırsın ama demır bence daha önemlıı onu takip ettt
İşin komiği yazın güneşin altında çalışıyorum
Balık desen çılgın gibi yerim. Bakliyat vs ama yinede düşük ondan baya şaşırdım. Demir seviyem bir dişinin değerinden yüksekmiş. Progesteron değerine çok takıldım ben.
Sabah sabah canım sıkıldı kızlar
Progesteron değeri çok düşük geldi bana.
Demirde aynı şekilde.
Üstüne tsh dahada yükselmiş... Anlayan bakabilir mi? Eki Görüntüle 1768292
Sormayin basima ne geldi. Dr gittim kslp atisi haftasi normal sukur.ama aksamustu gorumcem aradi ve kizinda su cicegi cikmis tatil boyu bendeydiler ogluma baktim hicbisey yok kendime baktim bir karnimda bir gogsumde sivilce gibi acile gittim anlattim su cicegi olabilir dedi yarin belli olur dedi acil yolladi moralim cok bozuk yarin tahlil icin gidicem dua edin nolursunuz bana ve anlamadigim ben cocukken sucicegi cikardim
Merhaba anneler.Bende araniza yeni katildim.26 aralik sat.Sezeryan ilk dogumum.Normalde 1 ekimde dogum gorunuyor ama sezeryan oldugu icin daha erken olucak eylul annesi olucam bende.Muglanin Milas ilcesindenim.Doktora henuz gitmedim.yarin randevum var cok heycanliyim.Insallah saglikli bi gebeliktir.Sizler kalp atislarini ne zaman duydunuz bebislerinizin?
Maşallah kuzuyaaa Rabbim korusun miniklerimizi
Benimkilerin biri tam diğeri 3 gün geriden geliyor haftaya saliya kontrolumuz var bakalım rahatı yerinde mi bebislerin
Sabahtan beri dr geziyorum wnfeksyona ciktim. Su cicegi cikardiysan bi daha cikmaz dedi ve bende bir iki kirmizi sivilcemsi sey var allaha sukur artmadi atesimde yok ama tabi bana bi milyon olumsuzluktan bahsetti tahlili varmista burda olmamis fakulteye git falan dedi sonra ozel bir hastaneye gittim icimi rahatlatti 100/1den bile dusuk kesin testide var dedi yaptirdim ama cumartesi gunune cikarmis ancak. Bebegede bakti hersey yolunda hatta 7+1 bugun 7+3 gorundu dunden bugune 2mm daha buyumus.umarim sonuc temiz cikar kotu bir ani olarak kalir. Sizlerse cok dikkat edin bu ay bulasici hastaliklar cok fazlaymis
Aslinda ikili test önemli canim neden yaptirmiyorunki? Bazi bebeklerde allah korusun sorun oldumu hamilelik boyunca dikkat ediliyor yada dogar dogmaz tedavi ediliyor bence bu testler cok onemli