- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Gerci bu testleri bilmiyorum ney cunku yurtdışında farkli ve burda cok önemli cok önem veriliyorBence bu testleri dikkate Alin arastirin allah korusun bisey olsa vicdan azabı cekeriz
Günaydın canm benimde öyle aynen bide akintim var iltabim falan mı var diye dusunmeden edemiyorum cuma doktora gidip genel tüm tahlilleri yaptircam idrarda varsa bir sorun çıkar diye düşünüyorum
Günaydın tekrardan:) Cuma günü Türkiye'den hamilelikle ilgili kitap siparişi vermiştim onlar gelecek kuzenimle birlikte. Şimdilik iki büyük kaynak aldım, biri Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? Diğeri de Annelik ve bebek bakımı. Şu ana kadar araştırdığım yayınlarda içeriği en güzel ve tercih edilen bunları buldum. Kitaplar bitince tecrübelerimi paylaşacağım. Geçmişte okuyup memnun kaldığınız başka yayınlar varsa da öğrenmek isterim. Sevgiler
Yok cnm planlı değildi. Doğumdan sonra adetim hemen düzene girdi benim. En son 10 Kasım adet günüm. O zaman gecikince korktum doktora gittim. Gebelik yok olur böyle 1 yılda anca düzenlenirsin dedi. İnan bu ay hiç beklemiyordum. Tesadüfen öğrendim ve 7 +3 dedi doktor. Şok oldum. Demek doktora gittikten hemen sonra yumurtlamışım.
Ben test yaptirdim idrarda sorun var dedi doktor bol su ic dedi ilac vermedi bebegin cok kucuk ilac veremem dedi bende demekki onu cok etkileyen birsey degil diye dusundum. Sadece sabah ilk idrarda oliyor ve kokusu fena
Gunaydin anneler.Randevu saatime az kaldi.Cok heycanliyim.Insallah kalp atisini duyarim.Sizdeki hamilelik belirtileri nasil.Ben aninda duygusallaaiyorum tvde bisey ciksa agliyorum.Zaten yapi olarak duygusalim.Bide ikinci cocugu a hamile olanlar.Sizde ilkine bakip kiyamadiginiz oluyo mu?Kizima ihanet ediyomusum gibi geliyo sanki.
Aslında akraba evliliği bizim risk daha fazla ama ben kızımda yaptırdım iyi çıkmadı asla aldrmayda düşünmedik rabbim den gelen baş üstüne dedim eşim ama inan hamileliğim bana zehir oldu sürekli düşünmeden edemiyordum ve kızım doğdu maşallah bütün testleri yapıldı bir sorun çıkmadı kendimi üzdügümle kaldım
neden erkenden decavit başladılar size canım ? hir gün 1 tane mi içiyorsunuz?benim doktor 4. aydan sonra dedi de.
canım benım ıkıncı bebegım oldu hastanedeyız bebegi getirdiler oglum yanımda onun yanında annem diyemedım bebegıme cok garip geldi sonra alışıyor tabı ınsan
Demir değerim eski testimdeydi baya yüksekti
D vitamini niye bu kadar sınırda çıktı onu anlamadım
Tshda yükselmiş
Kontrolüm 25indeydi olmadı arayayım doktoru yoksa deliricem
Güneş var ama hava soğuk
Hoş diğer şehirlere göre sıcaktır eminim ama azıcık esse üşüyoruz biz diyoruz
Güneş var ama hava soğuk
Hoş diğer şehirlere göre sıcaktır eminim ama azıcık esse üşüyoruz biz diyoruz
Oturma tabi yaaa
Aynen aynenah izmirli kaprisleriguzel memlekettesin keyfini cikar :)
sıkıca giyin tatlım veya evin camlarından güneş vuruyorsa aç perdeleri, uzan oraya ohhh mis.
O zaman bu tamamen bünyesel birşeybu arada D vıtamını gunes aktifleştirir yanı bizim bedenimizde D vitamini azsa ne kadar günesde kalsak ehemmiyiti yok
Bence doğru çünkü bebek tutunmuşturInsallah progestani kesmesi sence doğru mu ???
Aynen aynen
Şimdi dediğini yapmıştım. Bütün yaz 50 derece güneş altında çalışmam yetmemiş baksana
Belki senin doktorun da progestani keserBence doğru çünkü bebek tutunmuştur
Normal canim ben her gece kusuyorumKızlar 2 gündür bulantim çok arttı...önceden sadece sabah 1 kere çıkardıktan sonra gun boyu rahattim...ama bu aralar 2 3 kere cikariormve bulantim hep var...normal mi sizce...8.haftaya doğru böyle oldu lekelenmem ağrım yok şükür
canım beta hcg artıkca bulantılar artar ve 10 hafta da maksımum olur sonra azalmaya baslar buna baglıda bulanılarda azalır genelde ama bende de ıkı ay devam ettı su icsem çıkarıyodumKızlar 2 gündür bulantim çok arttı...önceden sadece sabah 1 kere çıkardıktan sonra gun boyu rahattim...ama bu aralar 2 3 kere cikariormve bulantim hep var...normal mi sizce...8.haftaya doğru böyle oldu lekelenmem ağrım yok şükür
canim bildigim kadariyla bu test bebekte genetik bir sorun olup olmadigina bakiyor ve kesin de degil.. annem zamaninda yaptirmisti kardesim icin( tabi yasi fazlaydi annemin) ve sonuclar cok kotu cikmisti kadin kendini mahvetmisti aglamaktan.. bu testin sonucuna gore bir tedavi degil de bebegin alinip alinmamasi tartisiliyor diye biliyorum cunku tedavisi yok. ama mesela renkli doppler 3 boyutlu yaptirmamiz onemli cunku onunla asil bebegin gelismeyen organlari var mi saglikli mi diye bakiliyor ve terslik olursa da mudahale edilebiliyor. ilk cocugumda ikiliyi yaptirmistim ama bunda ben de yaptirmicam sanirim cunku Allah korusun bi terslik varsa bile ondan vazgecmem..Aslinda ikili test önemli canim neden yaptirmiyorunki? Bazi bebeklerde allah korusun sorun oldumu hamilelik boyunca dikkat ediliyor yada dogar dogmaz tedavi ediliyor bence bu testler cok onemli
merhaba hanımlar ben kan testı yaptırmamıstım ama işte cok meraklıyız duramıyoruz yerimizde kızımıda aldım eve yakın bı hastanede yaptırıp geldım oradakı hemşıre bana dedıki siz sanki gecen yıl bu sıralarda yıne buradaydınız
Test yaptıracak yer arıyordun ne oldu cnmhahahahaaa çok şekermiş yaa :)
Kucucuk bebekte nedim cok agır durmaz mı diye sorsaydın :)Benimde babam erkek olursa NEDİM koyacaksın diyor....
Aynen cnm. Benim öncekinde doktor kız dedi sonradan erkek oldugunu öğrendik. Hatta abimin oğlunda doğana dek kız biliyorduk doğunca ufak sok yasadık. oluyor böyle şeyler :)Sağlıkla dünyaya gelsinlerde. Annemde kayinvalidem de altın gorduklerinde kızları olmuş. Aynen temkinli olmada fayda var arkadasima da ilk aylarda erkek dediler sonra gostermedi kendini bebek 5,5 aylikken kiz oldugunu ogrendiAllah gönlüne gore versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?