Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Haklisin canım ben 3 luyle karistirdim

Kucucuk bebekte nedim cok agır durmaz mı diye sorsaydın :)
Kızımın adı doğa nil....kimse karışmadı ne güzel nedense erkek ihtimal olunca karisio babam sağolsun ben de modern isimlerden yanayım ins istediğim ismi koyabilirim karışmaz babam...kayinbanam sağolsun hiç karismio babam çok karisio..off ... Tüm kuzenlerimde babalarinin isimlerini koydular .... Hayırlısıyla sağlıkla dogsunda isim konusunda ınş anlaşırız

canım beta hcg artıkca bulantılar artar ve 10 hafta da maksımum olur sonra azalmaya baslar buna baglıda bulanılarda azalır genelde ama bende de ıkı ay devam ettı su icsem çıkarıyodum
Bende susadim su an ama içmeye korkuyorum valla bugün sinemaya gidecektik kuzenlerle gezmeye kendimi eve kapadim hava da burda misss su an...günlük güneş bildiğin bahar havası ama dışarı çıkacak cesaretim yok ... Sanki her an midem ağzımda

Mrb canim ben 6. Haftada duydum benim suanda 9+4 haftalik

Sabah sabah canım sıkıldı kızlar
Progesteron değeri çok düşük geldi bana.
Demirde aynı şekilde.
Üstüne tsh dahada yükselmiş... Anlayan bakabilir mi?
Eki Görüntüle 1768292

canım , benim tsh ım 4 ün üstüydü ve ilaç başlamıştı doktor eğer artış gözüküyorsa ilaca başlaman gerekiyor bence. doktoruna danıştın mı son tahlil sonuçlarını?

Günaydınlar herkese...
Bunlar güzel günler, gelecek aylarda hareket etmiyor diye acile koşacaksınız :)
Ben bir kaç defa gitmiştim. Dr "bebek uyuyor tabi hareket etmez" demişti. İki saat hareket etmedi diye tüm panik.
Tabi ikinci olunca biraz deneyim oluyor. Ben ikili ve diger testleri ilk bebegimde yaptırmadım. İkincidede yaptırmayı düşünmüyorum.
Kalp atişlarını duymaya haftaya gidecegim. İnşallah.. Doktor bu hafta yokmuş.

Bugun tembellik yaptım. Evdeyım daha. Ögleden sonra dersım var. Ona giderim birazdan. Sakin sakin kahvaltı yaptım yine uykum geldi. :) uykuya doymuyorum bu ara.

çok geçmiş olsun ya, ateşini sen takip et yine de. bebek için ateş hiç iyi değil diyor doktorlar

Kızlar doktordan geldik şimdi, kalp atışlarını duyduk çok şükür, zaten geç döllenmeydi 1 hafta geriden geliyoruz, 8 hafta dolmuş olmalıydı, tam 7 hafta dolmuş. Bebişimin kalbi çok güzel atıyor maşallah, fotoğrafımızı da çektirdik, 1 cm olmuşuz, doktorumuz artık mercimeklikten yer fıstığı olmuşuz dedi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara, Rabbim mucizene şükürler olsun, bu da fotoğrafımız:)

Eklentiler

• P_20160209_120656_1_p.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 257

Oyyy maşallah :) Sanırım erkek olucak bebegin :) ilk tahmini buraya yazayım ben :)

Oyyy maşallah :) Sanırım erkek olucak bebegin :) ilk tahmini buraya yazayım ben :)
Ayy teşekkür ederim canım, senin kaçıncı haftan, duydun mu kalp atışlarını, tüm yorumları okuyorum burada ama mesai arasında okuduğumdan isimler karışıyor. Nasıl tahminde bulundun erkek olacağına herkes erkek hissediyor, çin ve rus takvimi de erkek diyor, Rabbim sağlıklı sıhhatli versin hepimizinkini inşallah.

Bu arada bebelerin burçlaru başak olucak genelde :) başak burcu zordur. Az kısmıda terazi :)
Benim yükselenim terazi, bir hafta da geç döllenme var, tahmini doğumu ne kadar tutturur ufaklık bilemiyorum, annesi gibi tezcanlı ise o kadar beklemez herhalde:) 23 eylülden sonra burç değişiyor, bakalım hayırlısı, başak mı terazi mi:)

bende rahattım nerdeyse bulantım yoktu pazar akşamı başladı hala devam ediyor. parfüm, sigara kokusu iyice kötü ediyor. eşim nergis almış yok et onu diye carladım. çok kötüyüm şu an. seninde aynıysa bence bizim bulantı vakti geldi.

Söylemişsin zaten canım haftaya gideceğim diye, inşallah güzel haberlerini alırız haftaya, herkese rahat, bulantısız, sağlıklı hamişlikler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…