canim bildigim kadariyla bu test bebekte genetik bir sorun olup olmadigina bakiyor ve kesin de degil.. annem zamaninda yaptirmisti kardesim icin( tabi yasi fazlaydi annemin) ve sonuclar cok kotu cikmisti kadin kendini mahvetmisti aglamaktan.. bu testin sonucuna gore bir tedavi degil de bebegin alinip alinmamasi tartisiliyor diye biliyorum cunku tedavisi yok. ama mesela renkli doppler 3 boyutlu yaptirmamiz onemli cunku onunla asil bebegin gelismeyen organlari var mi saglikli mi diye bakiliyor ve terslik olursa da mudahale edilebiliyor. ilk cocugumda ikiliyi yaptirmistim ama bunda ben de yaptirmicam sanirim cunku Allah korusun bi terslik varsa bile ondan vazgecmem..
Kızımın adı doğa nil....kimse karışmadı ne güzel nedense erkek ihtimal olunca karisio babam sağolsun ben de modern isimlerden yanayım ins istediğim ismi koyabilirim karışmaz babam...kayinbanam sağolsun hiç karismio babam çok karisio..off ... Tüm kuzenlerimde babalarinin isimlerini koydular .... Hayırlısıyla sağlıkla dogsunda isim konusunda ınş anlaşırız
Cnm ya çok zor ben ilk hamileligimde çok ama çok rahattim yaa...ama bu hamileligim agir gecio sağlık ocağına kadar zor gittim ya midem bos hala ogurme oluyor
canım beta hcg artıkca bulantılar artar ve 10 hafta da maksımum olur sonra azalmaya baslar buna baglıda bulanılarda azalır genelde ama bende de ıkı ay devam ettı su icsem çıkarıyodum
Bende susadim su an ama içmeye korkuyorum valla bugün sinemaya gidecektik kuzenlerle gezmeye kendimi eve kapadim hava da burda misss su an...günlük güneş bildiğin bahar havası ama dışarı çıkacak cesaretim yok ... Sanki her an midem ağzımda
Merhaba anneler.Bende araniza yeni katildim.26 aralik sat.Sezeryan ilk dogumum.Normalde 1 ekimde dogum gorunuyor ama sezeryan oldugu icin daha erken olucak eylul annesi olucam bende.Muglanin Milas ilcesindenim.Doktora henuz gitmedim.yarin randevum var cok heycanliyim.Insallah saglikli bi gebeliktir.Sizler kalp atislarini ne zaman duydunuz bebislerinizin?
Sabah sabah canım sıkıldı kızlar
Progesteron değeri çok düşük geldi bana.
Demirde aynı şekilde.
Üstüne tsh dahada yükselmiş... Anlayan bakabilir mi? Eki Görüntüle 1768292
canım , benim tsh ım 4 ün üstüydü ve ilaç başlamıştı doktor eğer artış gözüküyorsa ilaca başlaman gerekiyor bence. doktoruna danıştın mı son tahlil sonuçlarını?
Günaydınlar herkese...
Bunlar güzel günler, gelecek aylarda hareket etmiyor diye acile koşacaksınız :)
Ben bir kaç defa gitmiştim. Dr "bebek uyuyor tabi hareket etmez" demişti. İki saat hareket etmedi diye tüm panik.
Tabi ikinci olunca biraz deneyim oluyor. Ben ikili ve diger testleri ilk bebegimde yaptırmadım. İkincidede yaptırmayı düşünmüyorum.
Kalp atişlarını duymaya haftaya gidecegim. İnşallah.. Doktor bu hafta yokmuş.
Bugun tembellik yaptım. Evdeyım daha. Ögleden sonra dersım var. Ona giderim birazdan. Sakin sakin kahvaltı yaptım yine uykum geldi. :) uykuya doymuyorum bu ara.
Sabahtan beri dr geziyorum wnfeksyona ciktim. Su cicegi cikardiysan bi daha cikmaz dedi ve bende bir iki kirmizi sivilcemsi sey var allaha sukur artmadi atesimde yok ama tabi bana bi milyon olumsuzluktan bahsetti tahlili varmista burda olmamis fakulteye git falan dedi sonra ozel bir hastaneye gittim icimi rahatlatti 100/1den bile dusuk kesin testide var dedi yaptirdim ama cumartesi gunune cikarmis ancak. Bebegede bakti hersey yolunda hatta 7+1 bugun 7+3 gorundu dunden bugune 2mm daha buyumus.umarim sonuc temiz cikar kotu bir ani olarak kalir. Sizlerse cok dikkat edin bu ay bulasici hastaliklar cok fazlaymis
Kızlar doktordan geldik şimdi, kalp atışlarını duyduk çok şükür, zaten geç döllenmeydi 1 hafta geriden geliyoruz, 8 hafta dolmuş olmalıydı, tam 7 hafta dolmuş. Bebişimin kalbi çok güzel atıyor maşallah, fotoğrafımızı da çektirdik, 1 cm olmuşuz, doktorumuz artık mercimeklikten yer fıstığı olmuşuz dedi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara, Rabbim mucizene şükürler olsun, bu da fotoğrafımız:)
Kızlar doktordan geldik şimdi, kalp atışlarını duyduk çok şükür, zaten geç döllenmeydi 1 hafta geriden geliyoruz, 8 hafta dolmuş olmalıydı, tam 7 hafta dolmuş. Bebişimin kalbi çok güzel atıyor maşallah, fotoğrafımızı da çektirdik, 1 cm olmuşuz, doktorumuz artık mercimeklikten yer fıstığı olmuşuz dedi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara, Rabbim mucizene şükürler olsun, bu da fotoğrafımız:)
Ayy teşekkür ederim canım, senin kaçıncı haftan, duydun mu kalp atışlarını, tüm yorumları okuyorum burada ama mesai arasında okuduğumdan isimler karışıyor. Nasıl tahminde bulundun erkek olacağına herkes erkek hissediyor, çin ve rus takvimi de erkek diyor, Rabbim sağlıklı sıhhatli versin hepimizinkini inşallah.
Benim yükselenim terazi, bir hafta da geç döllenme var, tahmini doğumu ne kadar tutturur ufaklık bilemiyorum, annesi gibi tezcanlı ise o kadar beklemez herhalde:) 23 eylülden sonra burç değişiyor, bakalım hayırlısı, başak mı terazi mi:)
Kızlar 2 gündür bulantim çok arttı...önceden sadece sabah 1 kere çıkardıktan sonra gun boyu rahattim...ama bu aralar 2 3 kere cikariorm ve bulantim hep var...normal mi sizce...8.haftaya doğru böyle oldu lekelenmem ağrım yok şükür
bende rahattım nerdeyse bulantım yoktu pazar akşamı başladı hala devam ediyor. parfüm, sigara kokusu iyice kötü ediyor. eşim nergis almış yok et onu diye carladım. çok kötüyüm şu an. seninde aynıysa bence bizim bulantı vakti geldi.
Günaydınlar herkese...
Bunlar güzel günler, gelecek aylarda hareket etmiyor diye acile koşacaksınız :)
Ben bir kaç defa gitmiştim. Dr "bebek uyuyor tabi hareket etmez" demişti. İki saat hareket etmedi diye tüm panik.
Tabi ikinci olunca biraz deneyim oluyor. Ben ikili ve diger testleri ilk bebegimde yaptırmadım. İkincidede yaptırmayı düşünmüyorum.
Kalp atişlarını duymaya haftaya gidecegim. İnşallah.. Doktor bu hafta yokmuş.
Bugun tembellik yaptım. Evdeyım daha. Ögleden sonra dersım var. Ona giderim birazdan. Sakin sakin kahvaltı yaptım yine uykum geldi. :) uykuya doymuyorum bu ara.