Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canım gözün aydın, aynı topikten beraber geldik, ikimizin de bir hafta geride :)

Bu ay o kadar cok varki gec dollenme yasayan benimde 1 hafta saysak 10 u bulur galiba

Bulantin var mi tatlim bende bulanti bas donmesi hic bisey yok endise etmelimiyim bilmiyorum onceleri vardi 8 haftaya girdim kesildi bulanti
7. Hafta cok yogun bulantilarim oldu sonra hep ara ara geldi insallah iyidir bebislerimix iyi dusunelim iyi olsun insallah

Canım gözün aydın, aynı topikten beraber geldik, ikimizin de bir hafta geride :)
Eveeett, senin de sürecini hep yakından takip etmiştim, kalp atışlarını duydum dediğinde bir ohhh çekmiştim ben de, insan kötü haber duyunca burada çok üzülüyor. Hepimiz bebişlerimizin sağlıklı haberlerini- fotolarını paylaşalım inşallah hep...

Bu ay o kadar cok varki gec dollenme yasayan benimde 1 hafta saysak 10 u bulur galiba
Evet canım ya ilk gebelik benim ki, geç döllenmeyi ilk duyunca bir tuhaf olmuştum, sonra burada aynen dediğin gibi en az 10 kişiden aynı şeyi duydum, bu ay mı böyle, yoksa hep mi oluyor bilemiyorum tabii, diğer topiklerden bihaberim.

Benimde ilk gebeligim bende emin degilim bu sekilde olan cok mu amann saglikli olsunlarda varsin 1 hafta gec dogsun degil mi

Merhaba kizlar ben geldim doktordan.Doktor alttan bakmadi karnimdan bakti.Keseyi gordu.Ama bebegi kalp atisini goremedi henuz.2 hafta sonra tekrar cagirdi.Ama kese rahimde ve duzgun dedi.Yalniz 7. Haftalarda olmasi lazim ama 6+1 gorunuyo dedi.Ama bence yanlis hesapladi doktor.Benim sata gore hesap yapinca 6+3 teyim ben 6+1 gorunuyo o kadarda oynar diye dusunuyorum.Kaygiliydim mr ve tomoya girmistim ayin 15 inde.Doktor muhtemelen o zaman bebek vardir ama dedi ya hep ya hic kurali vardir dedi eger saglikli bi gebelik degilse saglikli bi bebek degilse %99.9 dusukle sonuclanir dedi.2 hafta sonra bebegin gelisimine ve kalp atisina gore daha net konusabiliriz dedi.Kacinci hamileligin dedi ilac kullandin mi dedi.3. Hamileligim ilki karnimda olmustu o yuzden kizimda bebek aspirini kullandirmisti doktor bana bu doktorda bebek aspirini kullanmami soyledi.Ayni hastanenin baska doktoruna gidiyorum.Daha dikkatli ve uzun uzun inceliyo.Hastasida daha az.15 gun bana zor gecer.Dua edin saglikli bi bebis olsun anneler.Isteyerek hamile kaldim.Kaybetmek istemiyorum.

merhaba bayanlar benimde sat 19 aralik normalde 7+3 olmasi gerekirken bugun kalp atisini duyduk ve 6 haftalik olctu dr 1 hafta kadar fark var takibe alinacak benzer durumda olanlar var sanirim sizlerin dr bu duruma ne diyor

Insallah yuregindeki gerceklesir ve bebegin sagliklica kucagina almak nasip olur

Benim doktorum bu konularla ilgili hic bisey demiyor degerlerin gayet iyi dedi takviye hicbisey vermedi aslinda biraz ilgisiz degistiricem doktorumu

merhaba bayanlar benimde sat 19 aralik normalde 7+3 olmasi gerekirken bugun kalp atisini duyduk ve 6 haftalik olctu dr 1 hafta kadar fark var takibe alinacak benzer durumda olanlar var sanirim sizlerin dr bu duruma ne diyor
Normal diyor canim gec dollenme olabilir diyor bazi bebekler aradaki farki kapatiyormus ama kapatmasada hoc sikinti degilmis

Bulantin var mi tatlim bende bulanti bas donmesi hic bisey yok endise etmelimiyim bilmiyorum onceleri vardi 8 haftaya girdim kesildi bulanti
Canim benim de bulantilarim felaketti 9. Haftadan itibaren kesildi. Doktorum bulantının olmaması kötü bir şey olduğu anlamına gelmez demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…