Ben 1,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım, 53 kilo ile evlendim, 63 kilo oldum, ilacı bıraktım fazla kiloları vereyim dedim, olmadı, bebiş geldi, boyum 1,67 , 63 kg ile hamile kaldım, 65 kg olmuşum şimdiden, çok fazla su içiyorum ama kabızlık problemi başladı, doktor da ilk aylarda gaz, sindirim problemi, su tutma oranında artış normal dedi. Böyle kilo almaya devam edersem son ayları düşünemiyorum, şimdiye kadar sadece 3 defa kustum, çok bulantı yoktu, kilo kaybı olmadı o yüzden, ama bu sabah çok fenayım, midem ağzımdaSu ana kadar kac kilo aldiniz peki kizlar eminim cogunuz kilo bile vermissinizdir
Aramizda birgün var bebisler aynidir simdiresim atarsin görürüz melegini
Ayy güzel poz versin minik üzüm bakalım canım ne cıkacak yumurtalar :)
Kizlar yeni geldim doktordan. Masallah bebiş iyi kalp atislarini da duyduk Rabbim herkese nasip etsin çok guzel bir duygu :) 2,31 cm olmus bugun tam 9 haftalık :)ben de yarın gideceğim canım kalp atışı için,şimdiden dizlerim titriyor
Pozitif insanları hep sevmişimdir hep seveceğim, iyi ki varlarGünaydın kızlar... Biraz sakin kalmaya çalışalım lütfen. Doğa bize çok güzel bir armağan verdi ve bunu en güzel şekliyle koruyup kollamak bizim elimizde. Eminim buradaki tüm anneler ellerinden geleni yapıyordur, fakat; bundan sonrası gerçekten Allah' ın takdirinden başka bir şey değil. Hamilelik ve doğum bir hastalık değil. O dönemde ciddi komplikasyonlar yaşayanları dışında tutuyorum fakat gerçekte hayatın en doğal parçalarından biri.Farkındaysanız belirtileri yaşarken yakınıyor, kaybolunca strese girip günü kendimize ziyan ediyoruz. Allah kimseye yaşatmasın ama en kötüsünü düşünelim; bebeğimizi kaybettik. Evrende her son ve başlangıcın bir sebebi var. Eğer sağlıklı bir bebek olsa dünyaya gelmez miydi? Ayrıca bir süre sonra kabullenip tekrar aynı heyecanı yaşamak istemeyecek miyiz? Yani hangimiz onu alana şikayet edebilir(haşa)? Demek istediğim onlar bize emanet. Biz onları seçmiyoruz, onlar bizleri seçiyor ve ne kadar gözümüzden sakınsak da hiçbir zaman olacak olana çaremiz yok. Gözünüzü korkutmuş olmayayım ama şuan hayatınızın son rahat aylarını geçiriyorsunuz. Birkaç ay sonra hiç kimsenin bunları düşünecek hali dahi kalmayacak. O yüzden bulunduğunuz zamanın keyfini çıkarın ve hayattan zevk almaya bakın. Tüm gün hamilelik stresiyle yaşamak yerine ertelediğiniz şeyleri yapın. Çok izlemek istediğiniz ama ertelediğiniz dizinizi bitirin, bol bol kitap okuyun, eşinizle gezin, hatta son iki kişilik tatilinizi planlayın ve çıkın. Kendinize ne iyi geliyorsa onu yapın, ama o tatlış canınızı sıkıp kendinizi de yeğenlerimi de üzmeyin güzel annelerim. Dünyanın en şanslı bebeklerinin annesi olmanın gururu ve mutluluğunu yaşayın.
Ayyy canim rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin 2 li tarama ivin gun verdi miKizlar yeni geldim doktordan. Masallah bebiş iyi kalp atislarini da duyduk Rabbim herkese nasip etsin çok guzel bir duygu :) 2,31 cm olmus bugun tam 9 haftalık :)
yok canım hıccc beklemıyorduk kazara oldu kızım 5 aylık daha dogumdan sonra bı kere adet oldumCanım 3.yü isteyerekmi hamile kaldım kazamı yoksa ne güzel 1oğlun 1kızın varmış allah bagıslasın
tatlı yersem kusuyorum onun dışında akşamları bulantım oluyor ama kusmuyorumBende 64 le basladim hayirlisi bakalim ama istahim yerinde annem ben sende 17 kilo aldim sende alirsin bana cekmissen diyo senin bulanti kusma gibi sikayetlerin varmi
Allah yardimcin olsun kısmet rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah kazayla olanlar çok seviliyor benim en kücük kardesim kazayla oldu annem iyiki dogurmusum diye sever hep:)yok canım hıccc beklemıyorduk kazara oldu kızım 5 aylık daha dogumdan sonra bı kere adet oldum
ben daha önceleri de haftada 1 gün yiyordum şimdi yine haftada 1 e davam onu bile zor yiyorum 3ü hayal edemedimBana doktorun tek dediği haftada 3gün balık ye dedi 1kere yiyorum 3kere yiyemem dedim ye dedi hayatta yiyemem gecen hafta balık yaptım 3güm kokusu burnuma geldi
Insallah basak burcu iyidir ya ama erkeklerini bilmem benim tanıdıklarım hep bayanben de başak istiyorum,annem abim,kuzenlerim başak ama en önemlisi annemlerin evlilik yıldönümlerinde doğsun istiyorum. İnşallah sağlıkla gelir btün bebişler
hamılelıgın ılerleyen zamanlarında da uyumak mümkün olmayacak dogumdan sonra zaten mümkün degıl onun için şimdiden dinlenin.Sabah ben de aynı şeyi düşündüm. Sessizliği özleyeceğim en çok uykuyu. Plansızca bişeyler yapmayı. Rabbim nasip eder kucağıma alırsam yavrumu günler saatler hep bir telaşla gececek o Zaman Zaman'ı durdurma şansım olmayacak.
Bu günler çok kıymetli :)
Aynen katılıyorum 6.aydan sonra bide yaz sıcağı uyku hic olmuycak kızlarhamılelıgın ılerleyen zamanlarında da uyumak mümkün olmayacak dogumdan sonra zaten mümkün degıl onun için şimdiden dinlenin.
Gunaydin kizlar bebekler biz hareket halinde duriyor biz dururken mi daha cok hareket ediyorlar bilen var mi
günaydın annişler,
doktorunuz size beslenme önerisinde bulundu mu? benim bebek uzun uğraşlar sonucu olduğu için doktorum bak kalbi atıyor rahat ol deyip kalbini gösteriyor. ama ben kilo almadan bebeğe faydalı olacak şekilde nasıl beslenirim hiç fikrim yok.
normalde çok fazla tatlı tüketirdim ve herzaman kilo problemim oldu. bilgilerinizi benimle payylaşırsanız çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?