Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Haklisin canim bizim elimizden birsey gelmez sadece iyi beslenmek onu dis etkilerden korumak icin hareketlerimize dikkat etmek aslinda icimi rahatlatan hic kanama felan olmamasi ama gogus dolgunlugu ve uclarinin acisinin disinda bir belirti yok bazen karnimda kasilmalar oluyor o kadar bulanti kusma hic bisey kalmadi

Bende 64 le basladim hayirlisi bakalim ama istahim yerinde annem ben sende 17 kilo aldim sende alirsin bana cekmissen diyo senin bulanti kusma gibi sikayetlerin varmi
benım daha hamılelıgımden kılolarım duruyor 66 kıloyum her dogumda 5 kılo bınıyor sankı

Bana doktorun tek dediği haftada 3gün balık ye dedi 1kere yiyorum 3kere yiyemem dedim ye dedi hayatta yiyemem gecen hafta balık yaptım 3güm kokusu burnuma geldi

ben yaşadım. bebek karnınıda ölünce annenin hamilelik hormonları azalıyor çünkü canlı dokuda kan akışı haayat duruyor ve hormonlar düşmeye başlıyor, ilk belirti göğüsteki süt bezleri altını çizerek söylüyorum BARİZ BİR ŞEKİLDE (yumuşamadan daha öte) iniyor, ve keseyi rahme yapıştıran hormonlanr azaldıkça kese zaman içinde kopmaya başlıyor kopmaya başlayınca kanamayla belli ediyor, ben kanama gelince anlamıştım, en son 1 hafta önce kontrole gitmiştim, bir sabah uyandım göğüslerimdeki bezlerdeki o his yoktu , sonrasında 4-5 gün içinde kanamayla vücut atmaya başladı, kiminde erken farkedilince direkt kürtaj yapıyorlar çünkü ölü bir dokunun vücutta beklemesi uygun değil enfeksiyona neden oluyor, çok stres yapmadan dikkatli olmakta fayda var

Bende 64 le basladim hayirlisi bakalim ama istahim yerinde annem ben sende 17 kilo aldim sende alirsin bana cekmissen diyo senin bulanti kusma gibi sikayetlerin varmi
Bende oglumda 18 kilo almıstım bide 8aylık doğdu yoksa 20 olurdu ama bunda 7kilo fazlayla hamile kaldım insallah bukadar almam bu sefer ama zayıf insanlar daha cok alıyor kilolular az bu cok dikkatimi cekti

Bende oglumda 18 kilo almıstım bide 8aylık doğdu yoksa 20 olurdu ama bunda 7kilo fazlayla hamile kaldım insallah bukadar almam bu sefer ama zayıf insanlar daha cok alıyor kilolular az bu cok dikkatimi cekti
Evet bende seninle ayni fikirdeyim zayif insanlar kilolulara nazaran daha cok kilo aliyo yakin zamanda cevremde 2 kardes 1 yil arayla dogum yapti once digum yapan kilolu olan 9 kilo aldi 1 yil sonraki 22 kilo ile tamamladi ama 22 kilo olan 1.75 boyla 56 kilo ile hamile kalmisti

Benim 3 eylül görünürken 9 eylül oldu
İlk haftalarda geriden gelebiliyormuş.
Sonraki haftalarda yakalarmış genelde.
Benim geç döllenme yada geç yumurtlama olmasıda imkansız. Tek kaza kurşunu
Canım bizimki de iki kurşun ama benimki de geç döllenme görünüyor,kiiii 31 günde adet olan birisi olarak adetin 11.ve 14. günleri,yani erken yumurtlamış olmam lazım. Ne bileyim yaaaaa,korkuyorum acaba sorun var mı diye,yarın kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah,ama dizlerim şimdiden titriyor

ben ogluma 50 kılo ıle hanıme kaldım 75 kılo ıle doguma gıttım 25 kılo aldım kızımda 58 le kaldım bu sefer daha az aldım 18 kılo sımdı 66 kıloyla kaldım bakalım kacı gorecem

ben 1.70 im ve 80kiloydum ilk sağlık ocağına gittiğimde 81küsürüm şimdi baştan kilolu başladım inşallah çok almam diyorum bu yüzden makarna pilav beyaz ekmek yememeye çalışıyorum ve tatlı ama tatlıyı canım istemiyo şimdilik zaten :)) ekşili bol bol salata yiyorum akşamları

ben ogluma 50 kılo ıle hanıme kaldım 75 kılo ıle doguma gıttım 25 kılo aldım kızımda 58 le kaldım bu sefer daha az aldım 18 kılo sımdı 66 kıloyla kaldım bakalım kacı gorecem
Canım 3.yü isteyerekmi hamile kaldım kazamı yoksa ne güzel 1oğlun 1kızın varmış allah bagıslasın

Günaydın kızlar,
Her sabah yağsız sade peynirli tost yiyordum, bulantım öyle çok olmuyordu, bugün işe geç kalıyorum diye tost yapamadım, eşim de geç uyandı, o da hazırlayamadı, iş yerinde yarım saattir kusuyorum, içim dışıma çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…