Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Rahim ağzı nasıl ölçülüyor cnm...ilk doğumda hiç doktorum bise demedi sorunda olmadı çok şükür..

bende anlayamadim ilk gebelikler icin mi gecerli normalde yapiliyor ama 7 aylik ken falan normal doguma uygun mu diye simdi ne den olculmesi gerekiyor

ama işte bende kanama yok lekelenme yok ilk bebeğim düştü diye vermişti ama o bebeğimi kaybetiğimde çok büyük acı yaşadım dayanamadı normal olarak

Progeston kullananlarda çok var cnm bu şikayetler...vajinden alsan daha az yan etkisi olur belki...neden doktorun 2 ye çıkardı lekelenmen falan var mı..
Canım aslında lekelenme kanama yok ama kese etrafında az da olsa kan gördü tedbir amaçlı 2 ye çıkardı bide düşük önleyici iğne verdi 3 gündür kullanıorum şirkette her öğleni tansiyon düşüklüğü yüzünden ayakları dikip geçiriyorum

beni bukadar etkileyeceğini bilsem rapor alırdım standart her öğlen tansiyon tuzlu ayran modundayım cts doktor kontrolum var bi konuşucam umarım haftaya keser ya 7. haftaya girdim okadar enerjiktim ki şükür kanama mide bulantısı yoktu ama ilaç beni mahfetti ya ama kullancaksın diyorsada doktor ayılıp bayılsamda bebeğim için kullanıcm inş sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi canlarrr

Cnm rapor al bu dönemde eminim çok zorlaniosundur Allah yardımcımız olsun..hepimizin...

Benim de ultrasonda görülmeyen çok hafif bir kanamam olmuştu. Dr 200mg progestanı sabah bir akşam iki kullanmamı söyledi. Çok ağır gelmezmi diye sorunca rapor yazayım dedi. Ben de gerekirse isterim şimdilik yazmayın dedim. Akşam birden 400mg progestanı birden alınca resmen kendimden geçtim eşimin sorduğu sorulara cevap veremeyince beni apar topar gece yarısı acile götürdü. Ertesi gün prof dr a gittim bu ilaç asla bu kadar ağır birden verilmez sabah 100mg akşam 100mg kullan dedi. Bu ilaç gerçekten insanı kendinden alıyor.

bende anlayamadim ilk gebelikler icin mi gecerli normalde yapiliyor ama 7 aylik ken falan normal doguma uygun mu diye simdi ne den olculmesi gerekiyor
Cati muayenesi yapmıştı doktorum normal doğuma uygun mu diye ama bunu bilmiyordum hoş ben her şekilde sezeryan olacam ilk doğum sezeryandi çünkü

amin inşalllah keser ilacı kullanmana gerek yok der gerçekten çok kötü etkiliyor insanı oladı bi iki gün izin al çok da uyku yapıyor çünkü bir hafta sonra alışırsın dediler ama hiç alışamadım 20 gün oldu ben kullanalı.Bende de lekelenme yok ama işte ilacı kullandığım içindir belki bilemiyorum ki diğer tüm belirtilerim ilaç yüzünden ilkinde ne ağrı ne baş dönmesi ne uyku hiç bişi yoktu 8+5 de kaybetttim;

Rahim ağzı nasıl ölçülüyor cnm...ilk doğumda hiç doktorum bise demedi sorunda olmadı çok şükür..
Canım ilk dogumu yaptıysan böyle bi sorun yoksa normaldir sanırım. Beyazit arkadasımız bir duyuru paylaşmıştı onu oku istersen. O yazıda anlatılan nedenle hatırlattım ben. Sadece tedbiren yani bir gereklilik değil herkes için

Ayyy canim rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin 2 li tarama ivin gun verdi mi
Amin çok tesekkur ederim :) yok canım ben yaptırmayı düşünmüyorum taramaları
maşallah bebişe gözün aydın canım.
Sagol canım:)
Gozun aydiiinn. :))
Tesekkur ederim :)
Masallah canım çok sagolasinnn Rabbim hayirlisiyla da kucağımıza almayı nasip etsin. 11 haftalikken bir sonraki randevum insallah ölçtüreceğim aklımda

teşekkür ederim

canım benim doktorum yan etkilerini çalışırken hissetmiyim diye bana günde bir tane fitil gibi almamı söyledi. Bu seçeneği de bir sor doktoruna istersen.

Sevindim yaşıtları olduğuna kuzucuğumun :B
Bu arada profil ismin değişik, profil resminde çok eğlenceli :)
Sağol teşekürler
Sevindim yaşıtları olduğuna kuzucuğumun :B
Bu arada profil ismin değişik, profil resminde çok eğlenceli :)
Bende sevindim yapicagimiz testler aynı zamanlarda olucak birbirimize merak ettiğimiz seyleri danisiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…