Doktorun gidebilirsin diyorsa git canim. Belli ki bu gebeligin normal ilerliyor masallah. Hamile oldugunu da 4. aydan once soyleme aynen ne yapacaklari belli olmuyor.merhabalar bende inşallah ylül annesi olacam ilk gebeliğim düşük olmuştu o sebeble doktor bana progestan başladı ama kontrole gitiğimde artık alma dedi aa ben bi kutu yazdırıp aldım dedim iyi tamam ozaman kutu bitine akdar kullan dedi demir ilacı yazdı ferrum fort içinde folik de var folbiol da kullanma dedi şimdi kurumda eğitim var ayın 22sinde ben 10 haftalık olacam aradım doktoru gidebilirsin dedi 9 saat dedim olsun dedi müdürle konuştum başkası gitisn yerime diye yok dedi hamile olduğumu da söylemek istemiyorum ilki düşük olduğu için ne yapsam bilemedim
Su ana kadar kac kilo aldiniz peki kizlar eminim cogunuz kilo bile vermissinizdir
Nerdeeee... Sozde midem bulaniyo herseyden tiksiniyorum ama 1 kiloya yakin almisim :/Su ana kadar kac kilo aldiniz peki kizlar eminim cogunuz kilo bile vermissinizdir
Günaydın kızlar... Biraz sakin kalmaya çalışalım lütfen. Doğa bize çok güzel bir armağan verdi ve bunu en güzel şekliyle koruyup kollamak bizim elimizde. Eminim buradaki tüm anneler ellerinden geleni yapıyordur, fakat; bundan sonrası gerçekten Allah' ın takdirinden başka bir şey değil. Hamilelik ve doğum bir hastalık değil. O dönemde ciddi komplikasyonlar yaşayanları dışında tutuyorum fakat gerçekte hayatın en doğal parçalarından biri.Farkındaysanız belirtileri yaşarken yakınıyor, kaybolunca strese girip günü kendimize ziyan ediyoruz. Allah kimseye yaşatmasın ama en kötüsünü düşünelim; bebeğimizi kaybettik. Evrende her son ve başlangıcın bir sebebi var. Eğer sağlıklı bir bebek olsa dünyaya gelmez miydi? Ayrıca bir süre sonra kabullenip tekrar aynı heyecanı yaşamak istemeyecek miyiz? Yani hangimiz onu alana şikayet edebilir(haşa)? Demek istediğim onlar bize emanet. Biz onları seçmiyoruz, onlar bizleri seçiyor ve ne kadar gözümüzden sakınsak da hiçbir zaman olacak olana çaremiz yok. Gözünüzü korkutmuş olmayayım ama şuan hayatınızın son rahat aylarını geçiriyorsunuz. Birkaç ay sonra hiç kimsenin bunları düşünecek hali dahi kalmayacak. O yüzden bulunduğunuz zamanın keyfini çıkarın ve hayattan zevk almaya bakın. Tüm gün hamilelik stresiyle yaşamak yerine ertelediğiniz şeyleri yapın. Çok izlemek istediğiniz ama ertelediğiniz dizinizi bitirin, bol bol kitap okuyun, eşinizle gezin, hatta son iki kişilik tatilinizi planlayın ve çıkın. Kendinize ne iyi geliyorsa onu yapın, ama o tatlış canınızı sıkıp kendinizi de yeğenlerimi de üzmeyin güzel annelerim. Dünyanın en şanslı bebeklerinin annesi olmanın gururu ve mutluluğunu yaşayın.
Kizlar yeni geldim doktordan. Masallah bebiş iyi kalp atislarini da duyduk Rabbim herkese nasip etsin çok guzel bir duygu :) 2,31 cm olmus bugun tam 9 haftalık :)
Kizlar yeni geldim doktordan. Masallah bebiş iyi kalp atislarini da duyduk Rabbim herkese nasip etsin çok guzel bir duygu :) 2,31 cm olmus bugun tam 9 haftalık :)
Ay ay ayyy kim gelmiş yaaa bakınca gözlerim doldu kocaman olmuş miniğim benim. Ben bunların hepsini cok seviyorum hepsine ayrı dualar ediyorum Allah ım korusun diye ya. Maşallahhhh üzümcüğeKizlar yeni geldim doktordan. Masallah bebiş iyi kalp atislarini da duyduk Rabbim herkese nasip etsin çok guzel bir duygu :) 2,31 cm olmus bugun tam 9 haftalık :)
Sabah ben de aynı şeyi düşündüm. Sessizliği özleyeceğim en çok uykuyu. Plansızca bişeyler yapmayı. Rabbim nasip eder kucağıma alırsam yavrumu günler saatler hep bir telaşla gececek o Zaman Zaman'ı durdurma şansım olmayacak.
Bu günler çok kıymetli :)
Rahim ağzı nasıl ölçülüyor cnm...ilk doğumda hiç doktorum bise demedi sorunda olmadı çok şükür..Ay ay ayyy kim gelmiş yaaa bakınca gözlerim doldu kocaman olmuş miniğim benim. Ben bunların hepsini cok seviyorum hepsine ayrı dualar ediyorum Allah ım korusun diye ya. Maşallahhhh üzümcüğebir sonraki randevu ne zamana verdi canım. Mutlaka ama mutlaka rahim ağzını ölçtür doktoruna hatırlat 10 haftadan sonra
Progeston kullananlarda çok var cnm bu şikayetler...vajinden alsan daha az yan etkisi olur belki...neden doktorun 2 ye çıkardı lekelenmen falan var mı..Günaydın kızlar ben günde bir tane progestan kullanıyordum doktor iki ye çıkardı ve çalışıyorum ilacı alıyorum yarım saat sonra bir başağrısı baş dönmesi tansion halsizlik 1 saatim iptal oluyor resmen bu etkileri yaşayan oluyormu 2 ye çıktığından beri hergün çok zorluyor benii
Bende öyleyim canım . Hem acıkıyorum hemde bişey yemek istemiyorum. Az bişey yesemde çok yemişim gibi şişlik ve gaz oluyor. Bide bol su iç dedi doktor habire su içiyorum iyice karnım şişiyorvalla benim iştah fena yaaa 2 saatte bir hiçbişey yememişim gibi acıkıyorum
evet ben günde iki defa kullanıyorum sabah akşam ve çok uyku yapıyor mide bulantısı yapıyor halsizlik de aynı şekilde ben ilk bir hafta rapor aldım şimdi çalışıyorum ama bende kendimce kafama göre bire düşürüdm bugün çünkü doktor kutu bitti demi artık kullanma dedi bende yazdırmıştım aldım deyince tamam onu da iç dedi o sebeble bire düşürüdm gece yatarken içiyorum ama berbat lanet bir ilaç gerçekten... Aama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız Allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar ben günde bir tane progestan kullanıyordum doktor iki ye çıkardı ve çalışıyorum ilacı alıyorum yarım saat sonra bir başağrısı baş dönmesi tansion halsizlik 1 saatim iptal oluyor resmen bu etkileri yaşayan oluyormu 2 ye çıktığından beri hergün çok zorluyor benii
Rahim ağzı nasıl ölçülüyor cnm...ilk doğumda hiç doktorum bise demedi sorunda olmadı çok şükür..[/
bende anlayamadim ilk gebelikler icin mi gecerli normalde yapiliyor ama 7 aylik ken falan normal doguma uygun mu diye simdi ne den olculmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?