Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hadi ya geçmiş olsun tostunu yemeden çıkma bari bidaha çok haklısın ben hapşırırken bile yapıyorum onu kasıyoruz tabi kendimizi o kadar kolay değil ama işte evhamlıyız :)

ayy benim eşim de aslan olsa keşke deyip duruyor, sus diyorum Allah korusun erken gelmesin vaktini tamamlasın sağlıkla gelsin.
Benim de gönlümden Aslan geçiyor, ams önemli olan sağlıklı olması. 38+4e kadar Aslan oluyor. Gerçi benim annem de ablam da hep vaktinde doğum yapmış.

saol canım bılgılendırdıgın ıcın ılk defa duyuyorum bende Allah karsımıza ıyı doktorları cıkarsın inş hıc bı sorun olmadan alırsın kucagına bebegını

Hadi ya geçmiş olsun tostunu yemeden çıkma bari bidaha çok haklısın ben hapşırırken bile yapıyorum onu kasıyoruz tabi kendimizi o kadar kolay değil ama işte evhamlıyız :)
canım tedbir bizden takdır Allahdan Rabbım onları oyle bır koruyorkı bız farkında degılız kızım dogunca o mınıcık bedenınde en sert yerı burun delıklerı oluyor nefessız kalmasın dıye ben ek gıdaya gecmek ıstıyordum bebeklerde agıza gıren katı seylerı gerı cıkartma refleksı varmıs dusunebılıyormusun bogulmamaları ıcın bu refleks kaybolsun oyle baslamak gerekıyor nasıl koruyor yaratan içerdeykende durum aynı

Hanımlar bu arada size bir akıl danışacağım benim doktorum doğuma girdiği hastane bana çok uzak kalıyor doktor arayışına girdim birde kendi doktorum geçen haftadan sonra bir aya çıkarttı muayene günlerini bu bana fazla geliyor ve doktorum 5 aylık olana kadar bana gel sonra başka doktora git dedi şimdi ben çok kararsız kaldim birde kötü şeyleri aklıma getiriyorum 6 aylık doğum olsa doğumda bir komplikasyon yaşansa diğer doktor müdahale edebilir mi gibi şeyler geliyor aklıma sizce ne yapmalıyım

saol canım bılgılendırdıgın ıcın ılk defa duyuyorum bende Allah karsımıza ıyı doktorları cıkarsın inş hıc bı sorun olmadan alırsın kucagına bebegını
Amin canim insallah burdaki herkesle sonuna kadar geliriz doktor secimi cok onemli allahim iyi doktorlara denk getirsin insallah

canım normal dogum mu

Kizlar renkli camasir giydigimde hic anlamiyorum bu kahverengi akinti kanama felan wc kagidi ile anlasilir demi camasir renkli olunca akintiyi bask bisey saniyorum
Ben 4 gündür kahverengi lekelenme yasiyorum sadece acik renkli camasir kullaniyorum sik sik kontrol etme istegi olusuyo cünkü, ped vs kullanmiyorum pek saglikli gelmiyor bana, camasiri sik degistiriyorum.

Evet normal doğum düşünüyorum benim daha ilk bebisim ama acil bisey olursada sezaryanda olabilir
normal dogum da hastanenın yakınlıgı onemlı benım ılk dogumumda hastane uzak ve trafıgın karısık oldugu bı yerdı bız gıdene kadar elını kafasına koymus ole cıktı tabı zor bı dogum oldu

hayirli olsun.. saglikla kucaigina alirsin insallah :)

ayy benim eşim de aslan olsa keşke deyip duruyor, sus diyorum Allah korusun erken gelmesin vaktini tamamlasın sağlıkla gelsin.

bana aslan da basak da uyar :)) basaklarla iyi anlasirim duzen konusuna takigim zaten. e bizim evde herkes hava grubu ben kova oglumla esim yay. bi ates olursa bizim evde aslan gibi baya enerjik bi durum ortaya cikar. :)) saglikli olsun kuzucuklar da huyuna suyuna herseyine alisiriz nolcak ki..

normal dogum da hastanenın yakınlıgı onemlı benım ılk dogumumda hastane uzak ve trafıgın karısık oldugu bı yerdı bız gıdene kadar elını kafasına koymus ole cıktı tabı zor bı dogum oldu
Benim gittiğim hastanede başka ilde. 40-45 dk falan sürüyo geçen 30dk da gittik. Normal doğum olursa yetişebilir miyim arada o takılıyo aklıma

canim cok kotuyu dusunme.. sen iki doktorunu da ayarla ama gerisi nasib kismet.

kizkardesim gecen sene basladigi doktorun tayini cikti. sonra ozele gecti tayin vs sorun olmasin diye. dogumuna 3 hafta kala doktoru esinin isi nedeniyle yurtdisina gitti.devam ettigi ozel hastanede baska bir doktor dogumdan once iki muayenesini yapti sadece ama sansina o kadar iyi bir doktora denk geldi ki suyu azalmis farkinda degilmis bizimki akinti saniyormus. adam resmen bebisin hayatini kurtardi.

yani bazen sen tum sartlari ayarlasan bile isler kendi yolunu bulup gidebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…