Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
herkese merhaba
kismetse bende eylul annesi olacagim.8 aylik kizim var.bastan kabullenmek zor oldu cok agladim ama alistim artik bu duruma.hayirlisi olsun hakkimizda..hepimiz sagliklica kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi..
Canm hiç üzülme çünkü senle aynı durumda olan bir çok arkadaş var bende dahil benim de 7 aylık kızım var ve hamileyim başta bende biraz sıkıntı yaşadm kabullenemedim ama hemencecik alıştm şimdi de çok şükür diyorum vardır bundada bir hayır

T bölgesi pul pul geri kalan her yerimi sivilce bastı ergen gibi
Birde bacaklarımda deriler dökülüyor kuruluktan
Benim de karma cilt gibi bacaklar kuru burnum da kuruyor mesela. Ama yanaklarımda ve alnımda sivilce çıktı şok oldum valla görünce hepsini. Hep böyle giderse yandıkk

Kzlar ben uc gun once gordum bebegmi dktor 6+4 dedi sat 26 aralk yani 4 gun fazla soyledi nden szce

gunaydin canim bu cok normal bebegin tam ne zaman oldugunu bilemiyoruz bazen erken yumurtlama bazen gec yumurtlma oluyor onemli olan normal degerlerinde cikmasi

Gunaydiiiiinn

Benim gibi cildi yağlanıp bozulan var mı
Ergen gibi bir sürü sivilce çıktı yüzümde

T bölgesi pul pul geri kalan her yerimi sivilce bastı ergen gibi
Birde bacaklarımda deriler dökülüyor kuruluktan

Aynen yahuu... Hem sivilcelendim hem kuruyorum nasil oluyosa. Dun dustan sonra resmen nemlendiriciye buladin kendimi de anca toparladi biraz. Her dakka da bisi surulmuyo ki :/

Ya bir de ben hala hamile havasına giremedim ilk gebeliğimde kendimi 5 haftalık hamileyken bile daha hamile hissediyordum , mide bulantısı vardı onda bunda yok şiddetli göğüs Ağrı'm ve baş dönmem var baş dönmeside geçti gibi heralde karnım büyüyene kadar böyle gidecek, bazen hamile olduğumu unutuyorum o kadar :)

benim ilk hamileliğim ve çoook beklenen bebek olmasına rağmen bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum. duyan herkes çok seviniyor , herkesin hayali var ama ben çok sakinim sanki başkasından bahsediyorlar gibi dinliyorum. hiç üstüme alınmıyorum. gerçekten ne zaman geçer bu durum. ne zaman benimserim.

arkadaşlar günaydın vitamin dışında ilaç kullananınız var mı? bana doktor agumentin 1000lik verdi sinüzit için , artık hapşırmaktan mahvoldum ve bekleye bekleyee sinüzite farenjite çevirdi.

Benim ilk bebeğimde heyecanlıydım 10 haftalık hamileyken baya Kocaman olmuş Bebek gibi geliyordu ilkini de çok beklemedik şükür, ikinci tam sürpriz oldu 9 haftalıktan gördüm bebeği bulantıda olmayınca heralde ondan diye düşünüyorum, karnımızbüyüyüp hareketlendikçe anlarız heralde:)

Âmin inşallah cnm benim kucağına alırsın Sağlıcakla inşallah kendine iyi bak

sukreeettt :)))) bulaniyorum ve zor gercekten :/

arkadaşlar günaydın vitamin dışında ilaç kullananınız var mı? bana doktor agumentin 1000lik verdi sinüzit için , artık hapşırmaktan mahvoldum ve bekleye bekleyee sinüzite farenjite çevirdi.
Antibiyotik ilk 3 ay çok mecbur olmadıkça kullanılmaz ama doktor verdiğine göre vardır bir hikmeti

gunaydın canım gecmıs olsun augmentın hamılelıkde b katagorıde bı antıbıyotık ama sinuzt tedevısı ıcın yeterlı gelmeye bılır

yavaş yavaş ateşle enfeksiyon kulaklarıma göğsüme inmeye başladı, sordum agumentini gebelikte her döneminde kullanıyoruz. dedi.
Ben de emzirirken elimi kesmiştim dikiş atılmıştı o Zaman içmiştim aynı marka antibiyotik o Zaman sormuştum doktor gebelik ve emzirmede en güvenlisi bu demişti, ağır enfeksiyon antibiyotikten çok daha zararlı elbette canım çok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…