Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

gözün aydın :) çok sevindim canım. önemli olan kalbin attığını görmek zaten. demekki senin de geç döllenme, bu ayda bişi var bence baksanıza ne kadar çok geç döllenme var :)

bence çok stres yapma ama araştır, tüp bebek tedavisi görenlerin bir çoğu b c katagorisinde ilaçlar kullanıyor , hele hormonları ben daha tehlikeli buluyorum. yine de doktorunla iştişare et canım
Canim bilmedigim icin soruyorum tup bebek tedavisi gorenler neden c grubu ilaclar aliyor ne ilaci bunlar.bir de tanidigin biri var mi saglikli cocuk dunyaya getiren

21 ocakta basladim 5 bucuk gun kullandim.yani 14 hap var kutuda.gunde 2 tane ictim 11 tanesini tuketip kutuyu bitirmedim.25 ocakta icmedim hic ilac.26 da ictim diye hatirliyorum.ve son 3 taneyi biraktim idrarda yanma gecince
Aman aman diyim bu tarz ilaçların kutusunu mutlaka bitirin. En çok yapılan hatalardan biri bu. Herkes için geçerli ama hamilelikte dakika dakikasına çok dikkat edilmesi lazım.

Canim bilmedigim icin soruyorum tup bebek tedavisi gorenler neden c grubu ilaclar aliyor ne ilaci bunlar.bir de tanidigin biri var mi saglikli cocuk dunyaya getiren
canım rıkslı gebelıkde kortuzonlu ılac kullananlar var doktor konturolunde kortuzon bı ıyı yonu var vucudtan cok cabuk atılıyor ıkı ay gıbı bebege yan etkısı catlak dudakla dunyaya gelebılıyor senın kullandıgın daha farklı madde de bı ılac bebege keskın etkılerı olabılır zaten olsa bellı olur yanı kontrolde etkısı olduysa bellı yoksa olmamıstır inş.hayırlısı Allah herkese saglıklı sıhhatlı bebışler nasıp etsın doktor kont. ne zaman

Gunaydin hanimlar cuma gununuz hayirlara vesile olsun insallah yorucu bir gun beni bekliyor muhasebeciyim ben ve inanilmaz yogun ortamdayim hergun ise gelirken dua ediyorum bugun stressiz gecsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…