Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım sen bugün kalp atışlarını duymayacak mıydın, karıştırdım mı ben:)
Evet Can'ım doğru hatırlıyorsun gittik Dr a duyamadık çünkü çok gerildim heyecandan ağlamaya başladım ama gördük kalp atışını pıtır pıtırdı haftaya tekrar çağırdı duymak için ama iğne de yazdı time atmayalım diye

Gözün aydin canim cok sukur iyiymis bebis :)

Benimde ilk dinletmedi doktor göstermisti zarar vermesin bebege demisti dün dinletti canım sende diyarsın merak etme

Gözün aydın canim. Ben de cleaxan 0.4 kullanıyorum. Ek olarak da coraspin. Benim bebislerime iyi geldi sanki daha güzel besleniyorlar kuzular

Ayyy çok tatlı canim yaaa maşallah
Ben bi türlü yerini bulamadım canim doktorun kalp dinlemek için nereye koyduğunu unutmuşum heyecandan
Sen nereye koyarak duyabiliyorsun tarif edebilir misin lutfen

Ayyy çok tatlı canim yaaa maşallah
Ben bi türlü yerini bulamadım canim doktorun kalp dinlemek için nereye koyduğunu unutmuşum heyecandan
Sen nereye koyarak duyabiliyorsun tarif edebilir misin lutfen

Ultrason kağıdına bak istersen. Benim bebiş rahmin tam sağında göbek deliğinin biraz altında hafif sağa koyuyorum. Hafif bastırıyorum, kendi nabzımı alınca çok milimlik sola kaydırınca alıyorum sesi.

Gözün aydın canim. Ben de cleaxan 0.4 kullanıyorum. Ek olarak da coraspin. Benim bebislerime iyi geldi sanki daha güzel besleniyorlar kuzular
bana verdiği de 0,4 Can'ım. Peki iğneni kendin mi vuruyorsun Can'ım? Çok ağrıyor mu? Kalçadan de mi?

bana verdiği de 0,4 Can'ım. Peki iğneni kendin mi vuruyorsun Can'ım? Çok ağrıyor mu? Kalçadan de mi?

canim kalp atisini gormne cok sevindim. insallah yakin zamanda duyarsin da. bu arada su anki haftalar sonra degisebiliyor. simdiden ben ekim annesi olucam deme hic. genelde gelisimler sati yakaliyor ya da bi hafta geri olabiliyor o kadar.. saglikla gelsin insallah

Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kalçadan değil ama göbekten. Zaten göbek, üst kol ve üst bacaktan vuruluyor diye biliyorum. Ben kendim vuruyorum.
Yarın alacağım iğneyi. Ben de kendim vururum o Zaman ben kalça diye biliyordum çok acıyor mu peki?

Kendim yapıyorum canim koldan ya da gobekten yapılıyor çok basit zaten. Igne yapmakta bişey yok da ılac yakıyor bi de yapılan yerler morariyor biraz korkma yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…