Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
pelit86 keklik_58 kızlar ben de iğne vuruyorum göbekten bazen cok yakmıyor ama bazen de deli gibi canımı yakıyor. Eşime yaptırıyorum. Soguk bsyler koyunca cok iyi geliyor ama. Benimki 0,2lik

Canım böyle bir testin olması amniyosentez sıvısı alımından çok daha iyi ve hatta bir şans bence, evet devlet hastanesinde bile 2 yıla yakın önce 1500 tl falan istenmişti, bu özel hastanelerde katlanıyordur büyük ihtimalle.
Doktorların kendileri de sıvı alımında 100/2 düşük riski var diyor. Ben şahsen 1000/2 riskini bile göze almayacak biriyim.
Benim yaşım da doktorlara göre çok riskli grupta, bakalım bu defa nasıl bir yol seçeceğim, bir önceki gebeliğimde ne sıvı aldırttım ne de testi yaptırabilmiştim, çok şükür ki oğlum çok sağlıklı.

Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kalçadan değil ama göbekten. Zaten göbek, üst kol ve üst bacaktan vuruluyor diye biliyorum. Ben kendim vuruyorum.
Ben kendim yapmaya bir türlü alısamadım ya eşim yaparken bile baya geriliyorum. Helal valla

herkese merhaba
kismetse bende eylul annesi olacagim.8 aylik kizim var.bastan kabullenmek zor oldu cok agladim ama alistim artik bu duruma.hayirlisi olsun hakkimizda..hepimiz sagliklica kucagimiza aliriz insallah bebislerimizi..

Hayırlı olsun canım, ben ve bir dolu arkadaşta seninle aynı durumdayız :)
Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız İnşallah.
Profil resmine bayıldım çok orijinal :) durumumuzu nede iyi resmetmiş

pelit86 keklik_58 kızlar ben de iğne vuruyorum göbekten bazen cok yakmıyor ama bazen de deli gibi canımı yakıyor. Eşime yaptırıyorum. Soguk bsyler koyunca cok iyi geliyor ama. Benimki 0,2lik
Aynen canim benim de bazen çok canim yanıyor. Ama napalım dayanmak zorundayiz bebislerimize daha iyi kan gitsin diye

Takibini hep aynı doktor yapsın cnm. Bütün gelişmeleri bilsin. 1 ay kontrol arası normal 35 haftaya kadar normali bu.

Benim gittiğim hastanede başka ilde. 40-45 dk falan sürüyo geçen 30dk da gittik. Normal doğum olursa yetişebilir miyim arada o takılıyo aklıma

Doğum sancıları öyle çok kısa süren bir olay değil cnm. Bazen 48 saat bile sürdüğü oluyor. Mühim olan acil müdahale gerektirecek bir durum olmasın .

Bizim grubun sayısı artıyor mu ne :))) Benim oğlum da 7 aylık. Zor olacak ama napalım. Yapmadan önce düşünecektik :)))

Cnm sen hamile misin? Çok sevindim cnm y ne yaptı bu kız diye bakayım dedim bir baktım 7 haftalık takvim yapmışsın bu arada benimki totem:))
evet hamileyim Rabbim tamamima erdirir bu sefer insallah iki gundur hafif lekelenmelerim var ama bugun kontrolum vardi bi sorun yok cok sukur
bu arada hergun ne yazdin naptin diye takipteyim seni :) her duamda sizede yer veriyorum(leyla ve sen,pesinizdeyim:))
insallah ikimizdende bu ay cook guzel pozitif haberler aliriz Allah in izni ile

Kzlar ben uc gun once gordum bebegmi dktor 6+4 dedi sat 26 aralk yani 4 gun fazla soyledi nden szce

Ii aksamlar kizlar nasilsiniz nasil gidiyo hamislik bisi sorcam bildirim oldugunu gosteriyo uzerine tikliyom kimin msj attığı belli uzerini tikladimmi o msj a gelemiyorum direk neden ki bende sabirsizlikla haftayi bekliyorum baya buyumus olcak allahin.izniyle oglumda cok sabirsiz kardeşini gorcek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…