Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

internette şimdi okuduğuma göre hamilelik için tehlikeli olan IgM olanmış. benim o normal. ama IgG olan çok yüksek

Çok tatlı oluyor değil mi, hamileliğimi ilk öğrendiğimde çok heyecanlanmıştım ama ilk kalp atışı başka bir heyecanmış, inşallah haftaya da duyarsın, ne iğnesi kullanıyorsun canım?

Kızlar bise soracam makyaj yapior musunuz...fondöten ruj deodorant falan..kozmetikle aranız nasil..
ben yapıyorum makyaj doktorumaq sordum tabiki yapabilirsin dedi hatta şampuanı bile sordum o kadar abarttım bitkisel kullanmalımıyım diye oje falan :) Hamilelik zamanlarımızı güzel geçirelim öle değil mi ölü gibi olurum makyaj yapmayınca ben. Rimel ruj bb krem kesin olarak kullanıyorum oje de öle:)

B
Çok tatlı oluyor değil mi, hamileliğimi ilk öğrendiğimde çok heyecanlanmıştım ama ilk kalp atışı başka bir heyecanmış, inşallah haftaya da duyarsın, ne iğnesi kullanıyorsun canım?
ya canım o kadar gerildim o kadar heyecanlandım ki kalbim küt kütttt atmaya başladı,nefes alışım değişti,dr sakin ol deyince ve ben o esnada kalp atışını görünce ağlamaya başladım,duyabilir miyim dedim kendini çok kastığın için duyamıyoruz dedi,fazla zorlamıyorum dedi. Haftaya tekrar çağırdı,lütfen stres yapma diye de ekledi. İğne kan sulandırıcı canım,cleaxena

geçirdim ama 173,4 çıkmış
ne zaman yaptırmıştın testleri acaba bize yapıldı mı ki? Hiçç bilmiyorm doktor test yaptı 4-5 tüp kan verdim idrar da ama neye baktı sonuçlar nasıldı hiç bilmiyorum doktor bana sadece kansızlık var dedi ferrum fort yazdı folik de kullanma dedi

ben de eyeliner,maskara,kapatıcı ve ruj kullanıyorum,parfüm de. Oje ye eşim taktı bu ara,çamaşır suyu gibi kokuyor zararlıdır kesin deyip duruyor,normalde ojesiz gezmem ama eşim sağolsun korkumdan elime alamıyorum :)

Tatlı annelerrrrrr,günaydın. ben sabah sağlık ocağına aile hekimime gittim,gebelik için kayıt açtılar. İğnemi yazdırdım. Dr 4 kan 1 idrar testi istedi ama çoook kalabalıktı işe dönmem gerektiği için yaptırmadım. Daha sonra gitsem elimdeki kağıtla kan testlerimi yaptırabilir miyim

Bende öyle kullanıyorum ışte ama yinede merak ettim..evet aynaya bakınca hoş durmak en güzeli... bb degilde cc kullaniorm ben bb ten rengime göre bulamadim

valla ben sürüyorum doktora sorum asetonsuz oje çıkarıcı var ondan aldım onunla çıkarıyorum ve parfümde kullanıyorum ya sonuçta çalışıyoruz kendimizi salıvermenin bi manası yok zararlı da değilmiş ee neden yapmayalım? Ben doktoruma çok güveniyorum zaten şehrin %70 nerdeyse benim doktoruma gidiyor çok bekliyorum ama değiyor bence özel hastane olmasına rağmen devletten beter o konuda

Bende öyle kullanıyorum ışte ama yinede merak ettim..evet aynaya bakınca hoş durmak en güzeli... bb degilde cc kullaniorm ben bb ten rengime göre bulamadim
canım bb kremden bulursun nerdeyse tüm markalarınki var olmadı pudrakullan fontöden sivilce yapıyor yani bende:) tabi canı kendini seveceksin mutlu olacaksın ki bebişinde mutlu olsun kıyafet konusu biraz can sıkıcı olmaya başladı benim için pantolanlarımın yüksek belli olanlarını giyemiyorum sıkıyor eteklerde öle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…