Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben kusmaktan cok saldim kendimi kusunca ne makyaj kalmio gozumde bu yuzden simdiden bakimsiz anneler klubune adayim ; (

maşallah canım maşallah,inşallah bizim miniğimiz de arayı kapatır.
canım bu donemlerde gerıden gelmesı cok hatta hıc onemlı degıl herkesın yumurtlama ve dollenme zamanı farklı 3-5 gun bazen bır hafta oynar. onemlı olan 20 haftadan sonra gerılemesın cunku artık bebegın gelısımı ve buyumesıne bakılıyor

Canım yaa çok iyi anlıyorum seni, ben normalde aşırı heyecanlı bir insanım, sakinliğimi hiç koruyamam böyle durumlarda, bu hafta duyduk işte kalp atışlarını eşim "nasıl ağlamadın, hayret, hala şoktayım, ben ağlayacağından % 100 emindim " dedi, ben de şaşırdım kendime ama şaşkınlıktan hiçbir şey yapamadım, duvardaki büyük ekrandan izlemişim ben kalp atışlarını, doktorun monitöründen izledim sanıyorum, eşim çıkınca " büyük ekran koymaları iyi olmuş" diyor, büyük ekran mı vardı diyorum ben, "anlaşıldı, sen aramızda değilsin" dedi, gülüyor bana. İnsan sakin kalamıyor haklısın ama inşallah haftaya sakince kalır duyarsın minnakının kalp atışlarını, çok tatlı oluyor annesi, boş odada kulak kesiliyorsun duymak için, sonra bir atıyor ki, sanıyorsun dünyada bir o var başka da bir şey yok.

canım dr um sakıncası yok ama odanı havalandır sürdükten sonra falan dedi ammmmaaaaaaaa benim koca taktı ojeme. Madem oje zararsız o zaman çamaşır suyu da zararsız diyo

sen öyle yazınca bile ağlayasım geldi,gözlerim doldu inan. Görüyorum hocam kalp atışını deyip ağlamaya başlayınca eşim de ağlayacaktı sakin ol diyor bana ama kendisi de bembeyaz olmuştu heyecandan. Diyor ki niye ağladın,dedim sen niye bembeyaz oldun güldük sonra ikimizin de birbirimizden kalır yanı yok yani.

ya bagısklıgın var yada yok bunu gosterıyor ama hastalıgı gosteren lgm o dusukse sımdılık rısk yok

öyleymiş yaa doktorum henüz dönmedi ama internette okuduğuma göre de Igg nin yüksek olması benim hastalığa karşı direncimi gösteriyormuş. hatta o düşük yani negatifse hamilelikten 4 ay önce aşı vurulması öneriliyormuş.
İdrar için de yeterince su içemiyorum demekki, zaten son 1 haftadır koku hissediyorum.

dün verdim canım.

Öyle güzel bir mucize ki, ağlamamak içten değil, şükürler olsun bizlere nasip oldu, sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım, Rabbim olmayanlara, bekleyenlere de hayırlsıyla nasip etsin inşallah, buradan başka topiclerden bir sürü arkadaş biliyorum dua isteyen, hamilelerin duası kabul olur diyorlar, bu cuma günü hepimiz dua edelim onlar için de inşallah.

Bende yüksek bel dar streç kot giyiyordum normalde...şimdi asla giyemiorm..hamilelik aldım inanılmaz rahat ve boyfriend kot giyiyorum ya da tayt...ben çok beyazim bb bana koyu geldi o yüzden cc aldım..sivilceye müsait değil tenim ama hafif cillerim var fondöten kullaniorm

canım dr um sakıncası yok ama odanı havalandır sürdükten sonra falan dedi ammmmaaaaaaaa benim koca taktı ojeme. Madem oje zararsız o zaman çamaşır suyu da zararsız diyo
yani temizlik yapabilirsin:)) ne alaka oje mis gibi kokuyor ben çok seviyorum kokusunu enyse sen ozaman ben balkonda sürerim de:)

ben daha hamilleik pantolonu almadım düşük bel pantollarımdan giyiyorum bide lastikli olan eteklerden ama sanırım almam gerekecek 22-26 arası eğitimim var antalyaya gitmem gerek aslında işe tayt giyebilseydim tayt pek rahat:) ay ben şimdiden iki kilo aldım bu arada

yani temizlik yapabilirsin:)) ne alaka oje mis gibi kokuyor ben çok seviyorum kokusunu enyse sen ozaman ben balkonda sürerim de:)
eşimin alerjisi var bütün kokulara neredeyse,rolon sürüyorum adam ona bile öksürüyor. Dedim temizliği bana yıkmayı düşünüyorsan hiiiiç kendini yorma elimi sürmem sen yapmazsan da kirli kalsın umurumda değil bebeğim daha önemli,öyle deyince de madem önemli olan bebek o zaman süsünden feragat et de oje sürme ne var yani diyor. Pabuç kadar dil var adamda,çocuğumuz sana benzerse yandı dedim

canım benim gececek seninde bi kaç haftaya inşallah ondna sonra güzel anne olacaksın sende:) Biter inşallah en kısa zamanda ben şanslıyım o konuda şükür :)
Hic bir sosyal hayatim kalmadi yolda bile yuruyemiyorum heran kusucam diye esim sasiriyor normalmi diyor 7 24 kusuyorsun insallah yasamazsiniz canim cok kötü bir durum vucut hep yorgun halsiz cunku su bile icsem kusuyorum

bende sonuçlarıma baktım şimdi hiç öle bişi yazmıyor bende bakılmamış demekki ya da ben anlamadım

Devlette bazı yerler buna bakamıyormuş. o yüzden ben de özelde yaptırdım. Kızamıkçık hastalığını gösteriyor canım, çünkü kızamıkçık hamilelikte çok tehlikeli.

sağlık ocağında gebe kaydımı alırlarken tartıldım,800 gr vermişim. Tartı farkı da olabilir belki.

Ben de almıştım ama sonra zayifladim bulantilar yüzünden...Lcw de Güzel pantlor var siyah dar paça hamilelik kot hamilelik baya cesit var...internette de çok ucuz...düşük bel sevmiorm ben ya yanları cikario bence internetten bak Lcw ye

Hic bir sosyal hayatim kalmadi yolda bile yuruyemiyorum heran kusucam diye esim sasiriyor normalmi diyor 7 24 kusuyorsun insallah yasamazsiniz canim cok kötü bir durum vucut hep yorgun halsiz cunku su bile icsem kusuyorum
Bende geçen sinemaya gidecektim cesaret edemedim...her an bulantim var zencefil iyi gelio ama şekerini aldım zencefilli şeker rahatlatio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…