Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bende makyaj yapıyorum hele ilk hamileligimde calısıyordum makyajsız günüm gecmedi bende size deodorant olayını sorucam ben dısarı cıkıyım cıkmıyım sabah deodorant ımı koltuk altıma sıkarım dısarı cikarken parfumumude sıkarım nedense deodorant tan bir korktum ama koku hassasiytim okadar cokki elimden gelse herkese parfum deodorant sıkıcam siz deodorant kullaniyormusunuz koltuk altınıza

oje sac boyasi vs vs su an ben de kullanmiyorum. kullanmamak da gerek zaten. kocaya +1

Cnm ben kullanıyorum deo...kullanmadigim gün yok...ilk hamileligimde de kullandım sorun olmadı cok şükür...

deodorant normalde de dikkat etmek gereken bir konu. aluminyum tuzu titantum vs vs bulunmamasi gerekiyor. terlemeyi engellemeyen ter kokusunu engelleyen olmasi gerekiyor. hamilelikte extra onemli cunku koltukalti sutbezlerine extra yakin.

oglumda daha masum bir roll on kullanmistim. ama simdi hamilelikten onceden beri buldugum daha iyi bir alternatifi kullaniyorum. rossmanlarda basincsiz kutuda satilan altera marka adacayi deodoranti var. koku onleme konusunda cok basarili. ben onu kullaniyorum su an..

Nerde satilio cnm tam anlamadım acaba ecz de bulabilirmiyiz doğal deodorant

Kızlar
Ojeler formaldehid, fitalat( ceninde gelişim geriliği yapıyor) gibi zararlı kimyasallar içerebiliyor. Ya satın alırken içeriğinde olup olmadığına bakın ya da hiç sürmeyin. Kokusunu solumanız ayrı zararlı tırnak kenarlarından emilimin sağlanması ayrı zararlı. Genelde büyük markaların çoğu bunları artık kullanmıyor ama emin olmakta fayda var. Şahsen üretim yerlerini gördüğümden kozmetik ürünlerini kullanmamaya özen gösteriyorum duş jeli vs herşeyi cıkardım hayatımdan(bıttım sabunu candır diyorum). Koltuk altılarda da eğer çalışmıyorsanız bence kullanmayın ama mecbursanız en azından alüminyum içermeyen markalar var ben ondan aldım zor durumda onu kullanıyorum.

Nerde satilio cnm tam anlamadım acaba ecz de bulabilirmiyiz doğal deodorant

cok farkli alternatifler var aslinda deodoranta. bir arkadasim dustan sonra karbonat kullaniyor koltuk altina. ben de bir donem kullandim ter kokusu konusunda ise yariyor ama sanirim ben ferah da koksun istiyorum..

baska bir arkadasim kan tasi tabir edilen dogal bi tas kullaniyor.

yine bir baska arkadasim karbonat soda lavanta yagi karisimini spreyliyor.. kafayi bu islere takinca baya yaratici cozumler var esasen :)

ben rossmann`in (alman marketler zinciri artik turkiyede pek cok sehirde sube acmaya basladilar) dogal kozmetik markasi olan altera`nin sprey deodorantini kullaniyorum su an ve gercekten cok memnunum. reklam gibi oldu ama urun bu resimdeki :))

Eklentiler

• alterra_dezodorant-jojoba-i-szalwia-04.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 231

aynen katiliyorum. golden rose flormar falan eve bile giremez. zaten guvenilebilecek 3-5marka var ojede. ya onlardan alirim favori renklerimi ya da hic..

Senin arkadas grubun süpermiş beni de alın

aynen katiliyorum. golden rose flormar falan eve bile giremez. zaten guvenilebilecek 3-5marka var ojede. ya onlardan alirim favori renklerimi ya da hic..
Canım o markaların üretim yerleri çok iyi :) pek tahmin etmezsin biliyorum ama..

Senin arkadas grubun süpermiş beni de alın

yanas caktirmadan :)))

aslinda baslangic hikayemiz biraz kotu bu islere. bir arkadasimizin bebegi ileri derecede astim olup oksijen tupune mahkum olunca evdeki kimyasallari ozellikle temizlik kozmetik deterjan yumusatici ne varsa hayatimizdan dogal alternatiflerini bulabildigimiz olcude kullanmaya basladik.

sabun ceviziyle bebek kiyafetlerini yikamakla basladik ise derken derken bebekler buyudukce yer temizligi wc aliskanliginda camasir suyunun tehlikeleri derken geldigimiz nokta sirke, karbonat arap sabunu oldu :))

Devlette bazı yerler buna bakamıyormuş. o yüzden ben de özelde yaptırdım. Kızamıkçık hastalığını gösteriyor canım, çünkü kızamıkçık hamilelikte çok tehlikeli.
valla canım bende zel hastaneye gidiyorum yani neden yapmadı acaba 75-tl muayene ücreti veriyorum sonuçta allah alllah...

Canım o markaların üretim yerleri çok iyi :) pek tahmin etmezsin biliyorum ama..

uretim sartlarindan ziyade icerikleri acikcasi. formaldehit, fitalat ve toluren acisindan bakiyorum.. bunlar en populer zararlilar kimbilir daha bilmedigim neler vardir. ama bu acidan bakinca en ucuz masum oje pastel oluyor. pastelin dokusunu cok sevmedigimden daha cok chine glazein renk ve dokusunu seviyorum.

tamam bakayım bari kumaş almak zorundayım malum işyerinde yasak yani kot giymek ama hafta sonu için kottta almak lazımda acaba erken mi diye düşünmüştüm bu kıyafetleri almak için çünkü daha sonra karnın iyice büyüyecek bu kez o da olamaycak tekrar yine yeniden bilemedim ya kaç beden aldın ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…