Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hic bir sosyal hayatim kalmadi yolda bile yuruyemiyorum heran kusucam diye esim sasiriyor normalmi diyor 7 24 kusuyorsun insallah yasamazsiniz canim cok kötü bir durum vucut hep yorgun halsiz cunku su bile icsem kusuyorum
canım ya umarım en kısa zamanda normal hayatına devam edersin eminim kötüdür yani sosyal hayat benim herbişeyim valla psikolojim bozulur kesin evde yemek yiyeyim diyordum bi zaman ama sıkıdlım arada yine dışarda yiyorum yaa sakınan göze çöp batar diyorum tabi dikkat etmek lazım da sürekli evde yemek de sıkıyor ya insanı bunaldım 10 gün üst üstte evde yemek yiyince sonuçta mğkellef sofralar da hazırlayamıyorum yprgunluk var üstümde çünkü

hahahah:)) ay kocam valla temizlik yapar sofryı kurar bulaşıkları makineye koyar meyvemi soyar kocam benim hayattaki en büyük şansım çok şükür:) ama bazen bazı konualrda benim kocamda da bi dil var aman allahım cevap veremezsin sıkılırsın çünkü dır dır dır diyroum dır dır kadınlara özel durum lütfen statülerimizi karıştırmayalım tabi buna daha çok sinirleniyor:)

Ben deodorant kullanmıyorum canım rolon kullanıyorum,parfüm sıkıyorum genelde,sıkınca da solumamaya çalışıyorum

hadi diyelim şidmi kış çok terlemiyoruz ama yaza geliyor hamileliğimiz hamilelerinde ateşi yüksek oluyormuş ve daha fazla terleyecez eee napcaz ozaman mecbur kullanacaz o da arkadaşlarımıza gelen vatandaşlara yazık değil mi insanlar sana tiksinerek baskın uzaktan konuşssun psikolojisi bozulur insanın tenine sıkmasan bile bence kıayafete sıkmak lazım nacizane fikrim

canım şakasına söylüyor zaten normalde sağolsun hamile bile değilken her işi yapardı,hiç yormadı beni çoook şükür,çalışan bir bayan olarak kocam sayesinde gayet rahatım. Kocam benim de en büyük şansım. Rabbim herkese yardım sever ılımlı aşık bir koca nasip etsin

amin bencede mutluluğun sırrı hayırlı sevecen yardımcı merhametli bi koca birde sağlınız yerindeyse tamamdır mutsuz olmaya neden yok eee bi de inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ederse daha en isteriz ki:)

aaa evet bu mağazayı duydum,temizlik malzemelerini de epey övüyordu eltim.

kizlar dun dr.a gittim kalp atisi vardi bebiside gorduk yaklasik 1.5cm :)) iki gundur hafif lekelenmem oluyor ama dr.bakti tehlikeli bi durum yok dedi ama tedbir olarak progestana yine sabah aksam devam edicem
birde vitamin verdi bi sorun olmazsa birdahaki randevum 15mart :/ 2li test icin
Rabbim hepimize kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin insallah
***ilac yuzunden gece gunduz surekli uyuyorum bu yuzden aranizda fazla olamiyorum

bir de idrarda bol bakteri varmış
Geçmiş olsun, idrarda benim de bakteri bol çıktı, tek doz monurol verdi, zararı yok dedi, idrarda yoğun yanma yoktu ama doktor içmem gerektiğini hamilelikte enfeksiyonun istenmeyen bir şey olduğunu söyledi, bu hafta hatta tekrar idrar kültürü bakıldı, öğleden sonra alacağım sonucu.

Merhaba saç için şampuan, saç kremi de kullanmıyor musun? Kullanıyorsan önerdiğin marka var mı?

arkadaşlar,aile sağlığı merkezinde aile hakimi birkaç tane kan tahlili ve idrar tahlili yazdı ama aşırı kalabalıktı bekleyemedim işe dönmem gerektiği için,yarın sabah gitsem bu kağıtla yaparlar mı kan tahlilimi

Hayırlı cumalar kizlar.
Benim 8 haftalikken akıntının icinde kırmızı Bi lekelenmem gelmişti. Doktora gittik hemen bir sıkıntı yok kanama bölgesi falan yok dedi, sukur.
Sonra 8+6 da kahverengi lekelenmem geldi. Ertesi gün yine gittik bir sıkıntı yok dinlen dedi. Ve ikisinde de Bi yere gittim geldim ondan sonra oldu lekelenmeler. Şimdi 9+2 olduk. Dün aksam yine akıntının icinde kırmızı geldi. Progestan kullanıyorum sabah aksam. Sizce ne yapmalıyım? Doktora tekrar gitmeli miyim yoksa tekrarlarsa mı gideyim bilemedim. Doktor gittiğimde Bebek yer değiştiriyordur demisti

Ben en küçüğün bir büyüğünü aldım...siyah krem gri ketenlerde vardı....ben kot aldım bilekte güzel duruo ve inanılmaz rahat

Ben en küçüğün bir büyüğünü aldım...siyah krem gri ketenlerde vardı....ben kot aldım bilekte güzel duruo ve inanılmaz rahat
bende internet baktım evet gayet güzel duruyor hafta sonu bakayım bende alayım bende:) Kilo aldın mı sen peki ben 2 kilo aldım

Benimde çok uykum oluyor işyerinde de hep uyuyamıyorum ki dün yakalandım müdürüme o da istersen eve git regl oldun galiba günün geldi falan yaptı:) bende evet dedim napim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…