Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım bende senin gibi düşünüyorum. martın ilk haftası doktora gidip bebeğim iyi mi diye kontrol ettiricem bir de folik asiti bırakıp demir veya multivitamin takviyesine geçicem artık. ikili testi yaptırmayacağım, çünkü bu miniği ne olursa olsun dünyaya getirmek istiyorum, Allahın verdiği can sonuçta, hemde bir mucize, hakkım yok buna. Rabbim hepsini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

benim bildiğim ilk hafta aşırısı zararlı
ben ilk 6+2 de gittim
ondan sonra 9+1
bir sonraki randevumda 11+1 de fakat doktor değiştirebillirim.
kızım da 12+3 te ikili yapılmıştı ve geç değil bence.

yolculuk olayını bilemiyorum, fakat aracı sen kullanmayacaksan sıkıntı olmaz bence.
geçenlerde ufak bir tatil yaptık aracı 6 saat ben kullandım giderken hiç sıkıntı yaşamadık ama doktorum bir dahkina uçakla git mümkünse dedi :)

Canim benim durumumu anlatmissin suan mesajini okuyunca ben bunu ne ara yazdim dedim. Benim bugunumde yanimda olmayanlari Allah iyi gunumde karsima cikarmasin istiyorum

Üzülmeyelim hele ki kıymet bilmeyen iyilikten anlamayan yapmacık insanlar için ufak tefek şeyler için üzülmeyelim
çok düşündüm ister istemez. Bu ara hep bi düşünceliyim
Hayat güzel hayat kısa kaç Zaman varız dünyada hayat kıymetli başka insanların hatalarına takılıp zehretmeyelim.
Ben başka çıkış yolu da bulamıyorjm kendime. Ama ben kendimi düşünmezsem beni başka kimse düşünmüyor. Kendi ailem eşim de dahil. Sen de üzme kendini
sana bu cümleyi kurabilmene kadar ben üzüntü stres gerginlik sıkıntı ne varsa yaşadım. Daha fazla üzemezler artık beni. Daha fazla kırılacak yerim kalmadı bitti.
Ben ancak anlayabildim üzüntünün sonu yok yıllar geçince ömrümün o yıllarını bana değer vermeyen insanlar için heba ettim demek benim için en büyük kayıp. Güçlü olmak güçlü kalmak mecburuz.
Allah muhtaç etmesin sağlık versin de geris kolay. her şerde bir hayır varmış. O kadar çok Hastalanmasam bunları yaşamazdım ama bana değer vermediklerini anlayamazdım.
Sen de üzme kendini ne olur.

Karnına elini koymasından neden rahatsızlık duyuyorsun ki, bebeğiyle bağ kurmaya çalışıyor. Hamile olan erkekler olsa bebeğimizle bağ kurmak için çok daha fazlasını yapardık sanırım. Benim eşimin eli de kulağı da hep karnımda, bazen muhabbet ediyor, soru sorup sanki cevap alıyormuş gibi muhabbetine devam ediyor. Hayırdır ne konuşuyorsunuz diyorum, baba ile kız arasında (kız olmasını istiyor) gizli diyor:))

Kaç yaşında Cnm kizin ...

Teşekkür ederim sağolasın o zaman gideyim 9+5 de bişi olmaz sanırım sonuçta 3. olacak ve 3 ay btiiğinde 4 kere gitmiş olurum ya diğer amacım da zaten 2. bir doktor olması bide yolculuk öncesi kontrol özledeki doktorum gidebilriisn dedi bide bundan duymak istiyorum ve gitmemem mümmkün değil umarım gidebilirisn der çünkü daha kimseye söylemedim hamile olduğumu annem ve kardeşelrim dışında ilk ebbeğimi 9. hafatada kaybedince korkuyorum söylemeye malum

Kızlar birsey dicem birgün karnim o kadar sis ki .bi bakıyorum öbürgün şişlik inmiş aranızda böyle olan varmı nedeni ne acaba
Bneimde öle oluyor şişken hamile gibi hiseediyorum sadece o belirtim var çünkü bide uyku isteği hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum sağolsun annem geldi o işte iki canlsıın falan deyince birde kocam bebeğimn annesi falan deyip karnımı öpünce hissediyorum:)

Kaç yaşında Cnm kizin ...

4,5 yaşında
2011 temmuz annesiyim

5. aydan sonra zor oluyor yolculuk
sonuçta hasta değiliz sadece hamileyiz diğer doktora da danış için rahat eder hem öylelikle çıkarsın yola.

Günaydın kızlar

Benim ara ara oluyor. Bulantı acıkınca var, kusma şekerim düştüğünde. Pazar günü wc de geçirdim örneğin. Benim doymamam şeker kaynaklı sanırım

Kızlar birsey dicem birgün karnim o kadar sis ki .bi bakıyorum öbürgün şişlik inmiş aranızda böyle olan varmı nedeni ne acaba

Gaz. Sabahları gayet iyi ama akşama doğru 5 aylık gibiyim
Çözüm bulabilmiş değilim.
DIPTISDIPTIS
Alsancaktayız ama Bornova'ya taşınacağız haziran gibi
Sen?

Bornova güzel seçim. 13 sene yaşadım eşimin iş durumundan Balçovada yaşamaya başladım. Açıkcası bornovayı mumla arıyorum bu semtte

Aynı şeyi yapıyorlar banada
Kendimi tuhaf hissediyorum öyle söylediklerinde

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın

Ayrıntılı ultrasyon a girmiş arkadaşım baya para baymis özelde cinsiyetini de öğrenmiş 13.cu haftada

Ayrıntılı ultrasyon a girmiş arkadaşım baya para baymis özelde cinsiyetini de öğrenmiş 13.cu haftada

İlk gebeliğimde ikili taramada söyledi cinsiyeti doktorum. Bunda da söylerim dedi:) Dua edin de oğluma bir kız kardeş gelsin. Tabii sağlıklı olsun farketmez ama can işte çekiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…