Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Uyurken cok farkli ben surekli donuyorum oda rahatca elini koymak icin sirtustu yatmami istiyor eli cok agir oluyor baski hissediyorum normalde neden rahatsiz olayim ki zaten surekli gidip gelip karnimi opuyor

ay çok duygulandım yaa Rabbim bağışlasın bebişlerimizi inşallah ya

Zor bir durum çocuklar için ama emin ol ilk zamanlar zorlansa da küçük annesi olunca bebişinin senden daha fazla korumaya çalışacak kardeşini. Bu arada ikiz miydi senin canım?

İnşallah öyle olur
Küçük cadı benim kız :) eşim tarafında ilk ve her iki tarafta da tek kız torun. Babayı da ben dahil kimse ile paylaşamıyor.gerçi çokta uyumlu arkadaşları kuzenleri filan hiç kavga etmez.bakalım ne olucak :)
Yok ikiz değil,ne eşim tarafında ne bizim tarafta ikiz yok, olsaydı hayır demezdim ama :)

Kuzum benimki tüp elbette raziyim elbette sadece onlar sağlıklı olsun amma böle hasta gibi geziyorum bi imkân varsa doktoruna danisicam zaten iğne vs onlar sert dwgil

dedesi iki kardeş demiş ya ondan sordum canım. Rabbim hayırısını versin hepimize inşallah.

guzel haberlerle gel canim insallah.. dualarimiz seninle :)

Bebiş modaya bakmadan alma orası daha uygunnnnnn

hehehe cok hos :)) ona en az bi 10 haftadaha disardan kimsenin hissedemeyecegini anlat bence. elini koydukca karnini iki oksattir kendin sonra kenara koy elini. kirmamak lazim bence.. yazik onlar daha hic bisi hissetmeden duruma dahil olmaya calisiyolar naapsinlar

kızlar benim kaynımın erkek kaynaklı hem de eltimin yaşı 37 olduğu için,tüp bebek yaptırmışlar ve ikincide bir kız bir erkek çocukları olmuş,3 yaşındalar şimdi. Eltim iyidir ama içten içe sinsiliği yok değil çoğu elti gibi.Zaten düğün nişan bir de kardeşinin hanımının yaptığını anlatsam dudağınız uçuklar! Eltim eşimde sorun olduğunu öğrenince dönüp direk bana senin de çocuğun olmaz bizim gibi gidip tüp yaptırın hemen zaman kaybetmeyin boşuna,ben tahmin etmiştim sizin de nırmal yoldan çocuğunuz falan olmaz deyince çok üzülmüştüm,hatta yanında kendimi tutup arabaya biner binmez ağlamaya başlamıştım çünkü gözlerindeki o bizim ki de normal olmadı seninki de normal olmaz mutluluğu görmek beni çok yaralamıştı. Her fırsatta tüpe gidin dedi durdu 1 sene boyunca tabi ben normal olması için kendimi paralamıştım eşimle beraber. Velhasıl kelam tüp bebek kararı aldığımız ve randevu alacağımız gün ( pelit86 iyi bilir) mucizemizi öğrendik. Dün eltim de kayınvalidemlerdeydi,çocuklardan erkek olan kucağıma zıplamak isteyince geri durdum almadım kucağıma doğal olarak eltim surat astı ne var yengesi özlemiş seni hemen kendinigeri çektin dedi. kayınvalidem her ne kadar kızım tabi ki almasın olur mu öyle şey dediyse de surat bütün akşam yerleri süpürdü. Ben dedim ki çocuklara karnımda bebiş var seni kucaklarsam bebiş ağlar,demez mi ağlarsa ben de kulağını çekerim diye :) çocuk işte ama şimdiden eltimin kıskanmış olması germeye yetti beni.m Sizce nasıl bir yol izlemem lazım?

ikili test gec degil.. benim 12+5te :)) doktor konusundasen bilirsin ama iki hafta araliklarla olsa en sik sanki daha iyi gibi. usgnin kanitlanmis bir zarari yok zaten ama biz ihtimalen uzak duruyoruz. doppler falan yapmayacaksa 2 haftada bir gorussen iidir sanirim

kac yasinda? benim de oglum 6 ay oncesine kadar kardes istemezdi.ama su an sinifinda kardesi olan cok cocuk oldu. ve evde oynayacak birini bulamamaktan yana cok uzgun oldugu icin cok istiyor. biz de henuz soylemedik cinsiyet vs belli olsun polemige girmeden soleyecegiz insallah.

kardesi olmasi degil de onun abla/ abi olmasi yonunde bir iletisim kurulmasi sanki daha cok ise yariyor. o hicbirsey bilmeyecek herseyi sen ogreteceksin, ben bakiminda zoranirsam bana yardimci olur musun, o konusamayacak ben onu anlayamazsam sen ne demek istedigini belki benden daha iyi anlarsin gibi bir iletisim var su an oglumla aramizda. bir bebek olursa diye tabi tum bunlar simdilik. bebek gelmeye karar vermis annecim diince hala uyumlu iletisim devam edecek mi bilemiyorum tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…