İlk gebeliğimde ikili taramada söyledi cinsiyeti doktorum. Bunda da söylerim dedi:) Dua edin de oğluma bir kız kardeş gelsin. Tabii sağlıklı olsun farketmez ama can işte çekiyor :)))
İlk gebeliğimde ikili taramada söyledi cinsiyeti doktorum. Bunda da söylerim dedi:) Dua edin de oğluma bir kız kardeş gelsin. Tabii sağlıklı olsun farketmez ama can işte çekiyor :)))
Günaydın güzel anneler
Bugün akşam 5 te randevum var. Bebisleri görmeye gideceğim. İnşallah bi sorun yoktur hayırlı haberler alırım. Daha önce de bu haftada bebegimin kalbi durduğu için kaybetmiştim çok korkuyorum Rabbim bir daha aynı şeyle ımtihan etmesin. Dua istiyorum sizlerden.
Guzelim bu haftaki kaybın benide korkuttu ne yalan solim . inşallah güzel haberlerle gelirsin bugün bende yarın sevinçlerimiz daim olur dualarım seninle
İnşallah canım bende ogluma kız kardes istiyorum ama oglum daha kardesi olucagini bilmiyor ama hep kardes istiyormusun diye soranlara erkek olsun diyor kız olursa ne tepki vericek bilmiyorum erkek olursa onun icin iyi olucak arkadaş ama kız olursada insanız iste her meyveden tatmak istiyoruz
demi garip oluyor insan ama güzel inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Siz kaç defa gittiniz şimdiye kadar doktora acaba çok mu gidiyorum ben 3. ye gidecem sonra 1 hafta sonrada diğer doktorda randevum var:)12. hafata dolduğunda 4 kez gitmiş olacam
İnşallah canım bende ogluma kız kardes istiyorum ama oglum daha kardesi olucagini bilmiyor ama hep kardes istiyormusun diye soranlara erkek olsun diyor kız olursa ne tepki vericek bilmiyorum erkek olursa onun icin iyi olucak arkadaş ama kız olursada insanız iste her meyveden tatmak istiyoruz
Benim oğlum henüz 7 aylık bu yüzden neler oluyor farkında değil insan olmayanı diliyor işte. Bir de kız evlat abiye de anaya babaya da daha düşkün sanki. Aman ne bileyim bahane buluyorum sanırım kendime:))
günaydın herkese :) sweet-73
güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.
biz hala kızıma söyleyemedik eşim nasıl söyliycez diyip duruyor.
geçen gün babam 'kızınız 2 tane kardeş istiyormuş' diye takılacak oldu. 'uydurma dede,ben öyle birşey demedim ve kardeş filan istemiyorum' dedi.
şu ayı da atlaralım bulucaz artık bir yolunu
Zor bir durum çocuklar için ama emin ol ilk zamanlar zorlansa da küçük annesi olunca bebişinin senden daha fazla korumaya çalışacak kardeşini. Bu arada ikiz miydi senin canım?
günaydın canım. ben de sabah gözümü açar açmaz bir bulantıyla irkildim,arttı benim bulantılar,kusmuyorum belki ama gün içerisinde sürekli bulantı geliyor,lavaboya gidiyorum kusarım diye ama kusmuyorum. Dr um her gittiğimde miden bulanıyor mu diye soruyor,iyi bir şey galiba diye düşünüyorum.
cicişler günaydın. Benim bulantılar arttı,gün içerisinde genelde bir bulantı halindeyim ama kusmam yok. Sabah gittim aile hekiminin istediği kan testlerini verdim fakat farklı bir şeye gerildim. Cuma günü iğnemi yazdırmak için gittiğimde aile hakimi kan ve idrar testi yazdı,dr uma yazdım dr kan testi falan yazdı bir kaç tane yaptırmalı mıyım diye sordum,2 saat sonra yazdığı tek cevap 'olur'!!! sinir küpü oldum resmen,insan sorar hangi testleri yazdı,yaptır ya da yaptırma,ben de isteyeceğim falan gibisinden hiiiiç bir şey yok,sadece olurrrrrrrr!!! Bir de özel dr muayenesine 200 tl ödüyorum,sadece tek kelime edecekse normal bir hastahanede de iyi drlar var,gider yarım saat fazla beklerim hiç değilse bebeğimin hazırlıkları için biriktiririm. Sonuçta doğum içinde bir sürü para isteyecek,dr umu değiştireceğim hayırlısıyla şu tehlikeli zamanı bir atlatayım.
günaydın canım. ben de sabah gözümü açar açmaz bir bulantıyla irkildim,arttı benim bulantılar,kusmuyorum belki ama gün içerisinde sürekli bulantı geliyor,lavaboya gidiyorum kusarım diye ama kusmuyorum. Dr um her gittiğimde miden bulanıyor mu diye soruyor,iyi bir şey galiba diye düşünüyorum.
bu arada benim de alışveriş için bakındığım iki yer var. Civilim ve bebiko diye. Süper şeyler var ya,keşke cinsiyetleri belli olsa da alışverişe başlasak. Dün alışveriş yaparmış gibi sepete attım 30-35 ürün civilde 500 tl tuttu,zıbınlar,tulumlar,tşörtler,ayakkabılar çoraplar...
canım bulantım olunca derin nefes almaya başlıyor tavana bakıyorum eşim dr u arayalım ilaç versin,sabah uyanır uyanmaz niye bulandı ki dedi,yok istemiyorum,tüp bebek yaptırmaya gidecektik bu bebek bizim mucizemiz oldu ben bulantıya da iğneye de razıyım dedim eşim ağladı,tabii ben de