Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bebeci de öyle kız bebek kıyafetleri var ki ben erkek hissettiğim için bakmamaya çalışıyorum

Ilk çocuğun erkek olması mi daha iyi yoksa kız olması mi daha iyi :))ÖNCELIKLE SAĞLIKLI OLSUN DA KIZ ERKEK FARK ETMEZ

kesinlikle kiz olmasi daha iyi.. benim bir oglum var bu arada ama olmadigindan degil yaratilis geregi oyle olmasi daha iyi diye dusunuyorum.

kiz cocuklar sona kalinca sefkat gosterecek kisi bulamayip aclik cekiyrlar gibi dusunuyorum. ama ilki kiz olursa sonra gelen kiz da olsa erkek de olsa ilk gelen kiz cocuk sefkat gsterecegi bir kardes bulabiliyor. ikinci ayni cins olursa birbirlerine cok iyi arkadas oluyorlar, farkli olursa da erkek kendini annesi kadar kollayan ikinci bir arkadasa sahip oluyor. bu durumda gelin hanim ayvayi yiyor tabi :)

bizim etrafımızda herkes tek çocuk bildiği kardeş canım kardeşimde ki mine ve müge :) biraz kıskançlıkta var gibi ben bebek oldum diyor bazen bazen hiç farkında değil gibi daha ben de çok hamile havasına giremedim ki :)

Şerrinden uzak dur derim :))) aynısı bende var seni uzmesine musade etmicek kadar mesafeli ol canim

ben kızıma hamileyken de böyle olmuştu her hapşırmamda ses geliyordu böyle gerinirsinde kemiklerinden ses gelir ya öyle:) ay inşallah sağ sağlim şu ikili testi de atlatsak hamileliğimin tadını çıkarayım:)

uzak durabiliyorsan uzak dur. kotu niyet varsa gozden korkarim ben. allah korusun biricik yavrular kotu niyet sahibi insanlarin nazarina gelmesinler.

cocuklar bilmez bu yasta anneleri de zehirleyemez. kucak isteyene gel yerde oynayalim falan diyebilirsin. biz oglumla artik agir oldu diye hep yerde kucaklasip sariliyoruz artik :)

4,5 yaşında
okulda en yakın arkadaşının annesi de hamile 'ama erkekmiş'diyip burun büküyor :)

bakalım artık öğretmenlerine de danışacağım en azından ilk baş nasıl yaklaşmamız gerektiğini

Bencede ilk çocuk kız olması daha iyi .ilk erkek ikinci kız olursa erkek abilik taşıyor kıza kız eziliyor:)))

Civil
E bebek
Bebiş moda
Bebeci ........ Başka site biliyor musun bakayim

ya ben ilk hevesleriniz cok kirmak istemiyorum ama kiyafet konusu biraz sirinligin otesinde. boyalari, dikisleri, kumaslari herseyi onemli. aldigim iki yer var temel kiyafetleri biri carters digeri de mothercare. ozellikle mothercarein kendinden eldivenli tulumlari candir. oglumda bu iki yer (belki biraz da m&s) disinda aldigim ya da hediye gelen ne varsa mutlaka bir sorun yasadik.

elbbette gonlunuze gore birkac cicili bicili dis gyim alin tabi ama badi zibin gibi seyleri organik, boyasiz ya da guvendiginiz yerlerden almaya calisin. tekstil isi cok pis malesef

okulla birlikte hareket edebilirsin dusundugun gibi. dogumlari okul donemine denk gelse ben sinifinda eren abi oluyor partisi yaptiracaktim. erenlerin sinifinda oluyor ve o da cok hoslaniyor cunku. yazin daha agirlasmadan sitede oylebirsey dusunuyorum. cidden zor bir surec cunku buyukler icin

Chicco ve mothercare,unnado bu üçü süper ,az alacan öz alacan aslında ,kalitesiz olunca surekli çamaşır makinesinde bebek kıyafetleri Hoşafa dönüyor :))

bebegen var bir de unnado var bildiğim aklıma gelen ama unnado pahalı biraz.

mesela nisbeten uygun ama organik pamuk kullanan c&a var. yasadiginiz sehirde magzasi varsa mutlaka bakin. izmirliler kipadaki f&ften bakabilirler. unnadoda mymosa, denokids, chicco gibi markalar indirimde olur onlari takip etmek lazim. yine h&m cok evladiyelik degildir belki ama nisbeten guvenilir.. buralardan gonlunuze gore olan seyler varsa kesin alin.

evet kabul digerleri de cok cici ama kokusundan kumasindan bile bazen icine sindimiyor giydiremiyosun

Şerrinden uzak dur derim :))) aynısı bende var seni uzmesine musade etmicek kadar mesafeli ol canim
vallahi ne kadar uzak durabilirim ki. Kayınvalidem sever beni sağolsun görümcelerim de öyle,sakınıyorlar beni hep inanır mısınız annem aramaz beni her gün ama kayınvalidem eşimi her gün arayıp soruyor beni,yaşlı olduğu için numaramı bilmiyor ancak ilk numaraya otomatik kayıtlı olan oğlu yani eşimi arayabiliyor,eltimi
vallahi şimdiye kadar zırt pırt laf soktu sizin de olmuyor olmaz,tüp yapın,ben bildim sizin de olmayacağını. Ayrıca hemşire eltim,nöbete gidiyor çok sık karşılaşmıyoruz ama haftada bir olmasa da 2 haftada bir kayınvalidemlerde karşılaşıyoruz mutlaka. Bazen diyorum sana soktuğu lafları yedir kendine sonra da amannnnn ne muhatap olacağım diyorum.

Benim oğlum henüz 7 aylık bu yüzden neler oluyor farkında değil insan olmayanı diliyor işte. Bir de kız evlat abiye de anaya babaya da daha düşkün sanki. Aman ne bileyim bahane buluyorum sanırım kendime:))
Rabbim kızında erkeginde hayırlısını versin gönlümüzdekinide nasip etsin hayırlısıyla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…