Civilbebeci de öyle kız bebek kıyafetleri var ki ben erkek hissettiğim için bakmamaya çalışıyorum
Ilk çocuğun erkek olması mi daha iyi yoksa kız olması mi daha iyi :))ÖNCELIKLE SAĞLIKLI OLSUN DA KIZ ERKEK FARK ETMEZ
bizim etrafımızda herkes tek çocuk bildiği kardeş canım kardeşimde ki mine ve müge :) biraz kıskançlıkta var gibi ben bebek oldum diyor bazen bazen hiç farkında değil gibi daha ben de çok hamile havasına giremedim ki :)Benim kızım 3.5 yaşında Cnm...belki anlıyordur senin kizinda biraz kıskançlık yapabilirbenim kızım çizgifilm izler kardesimde izlesin der beni oturtur..kızıma bagirsam kardeşim sana kızdı ışte ablama bagirma dedi der...karnima uzanmak ister karnimi tutar. Skio bazen ama ışte kirmak ta istemiyorum...ama kız kardeş olsun istiyo erkek pek istemio..bakalım artık
Şerrinden uzak dur derim :))) aynısı bende var seni uzmesine musade etmicek kadar mesafeli ol canimkızlar benim kaynımın erkek kaynaklı hem de eltimin yaşı 37 olduğu için,tüp bebek yaptırmışlar ve ikincide bir kız bir erkek çocukları olmuş,3 yaşındalar şimdi. Eltim iyidir ama içten içe sinsiliği yok değil çoğu elti gibi.Zaten düğün nişan bir de kardeşinin hanımının yaptığını anlatsam dudağınız uçuklar! Eltim eşimde sorun olduğunu öğrenince dönüp direk bana senin de çocuğun olmaz bizim gibi gidip tüp yaptırın hemen zaman kaybetmeyin boşuna,ben tahmin etmiştim sizin de nırmal yoldan çocuğunuz falan olmaz deyince çok üzülmüştüm,hatta yanında kendimi tutup arabaya biner binmez ağlamaya başlamıştım çünkü gözlerindeki o bizim ki de normal olmadı seninki de normal olmaz mutluluğu görmek beni çok yaralamıştı. Her fırsatta tüpe gidin dedi durdu 1 sene boyunca tabi ben normal olması için kendimi paralamıştım eşimle beraber. Velhasıl kelam tüp bebek kararı aldığımız ve randevu alacağımız gün ( @pelit86 iyi bilir) mucizemizi öğrendik. Dün eltim de kayınvalidemlerdeydi,çocuklardan erkek olan kucağıma zıplamak isteyince geri durdum almadım kucağıma doğal olarak eltim surat astı ne var yengesi özlemiş seni hemen kendinigeri çektin dedi. kayınvalidem her ne kadar kızım tabi ki almasın olur mu öyle şey dediyse de surat bütün akşam yerleri süpürdü. Ben dedim ki çocuklara karnımda bebiş var seni kucaklarsam bebiş ağlar,demez mi ağlarsa ben de kulağını çekerim diye :) çocuk işte ama şimdiden eltimin kıskanmış olması germeye yetti beni.m Sizce nasıl bir yol izlemem lazım?
ben kızıma hamileyken de böyle olmuştu her hapşırmamda ses geliyordu böyle gerinirsinde kemiklerinden ses gelir ya öyle:) ay inşallah sağ sağlim şu ikili testi de atlatsak hamileliğimin tadını çıkarayım:)Günaydın Cnm...bende ilk haftalarda öksürük vardı doktora söyledim bebek korumalı bir sıvının içinde bise olmaz demişti...ama kasiklardan nasıl öyle ses gelio ya ilk defa duydum...bol c vitamini tuket ınş biseycik olmaz
kızlar benim kaynımın erkek kaynaklı hem de eltimin yaşı 37 olduğu için,tüp bebek yaptırmışlar ve ikincide bir kız bir erkek çocukları olmuş,3 yaşındalar şimdi. Eltim iyidir ama içten içe sinsiliği yok değil çoğu elti gibi.Zaten düğün nişan bir de kardeşinin hanımının yaptığını anlatsam dudağınız uçuklar! Eltim eşimde sorun olduğunu öğrenince dönüp direk bana senin de çocuğun olmaz bizim gibi gidip tüp yaptırın hemen zaman kaybetmeyin boşuna,ben tahmin etmiştim sizin de nırmal yoldan çocuğunuz falan olmaz deyince çok üzülmüştüm,hatta yanında kendimi tutup arabaya biner binmez ağlamaya başlamıştım çünkü gözlerindeki o bizim ki de normal olmadı seninki de normal olmaz mutluluğu görmek beni çok yaralamıştı. Her fırsatta tüpe gidin dedi durdu 1 sene boyunca tabi ben normal olması için kendimi paralamıştım eşimle beraber. Velhasıl kelam tüp bebek kararı aldığımız ve randevu alacağımız gün ( @pelit86 iyi bilir) mucizemizi öğrendik. Dün eltim de kayınvalidemlerdeydi,çocuklardan erkek olan kucağıma zıplamak isteyince geri durdum almadım kucağıma doğal olarak eltim surat astı ne var yengesi özlemiş seni hemen kendinigeri çektin dedi. kayınvalidem her ne kadar kızım tabi ki almasın olur mu öyle şey dediyse de surat bütün akşam yerleri süpürdü. Ben dedim ki çocuklara karnımda bebiş var seni kucaklarsam bebiş ağlar,demez mi ağlarsa ben de kulağını çekerim diye :) çocuk işte ama şimdiden eltimin kıskanmış olması germeye yetti beni.m Sizce nasıl bir yol izlemem lazım?
kac yasinda? benim de oglum 6 ay oncesine kadar kardes istemezdi.ama su an sinifinda kardesi olan cok cocuk oldu. ve evde oynayacak birini bulamamaktan yana cok uzgun oldugu icin cok istiyor. biz de henuz soylemedik cinsiyet vs belli olsun polemige girmeden soleyecegiz insallah.
kardesi olmasi degil de onun abla/ abi olmasi yonunde bir iletisim kurulmasi sanki daha cok ise yariyor. o hicbirsey bilmeyecek herseyi sen ogreteceksin, ben bakiminda zoranirsam bana yardimci olur musun, o konusamayacak ben onu anlayamazsam sen ne demek istedigini belki benden daha iyi anlarsin gibi bir iletisim var su an oglumla aramizda. bir bebek olursa diye tabi tum bunlar simdilik. bebek gelmeye karar vermis annecim diince hala uyumlu iletisim devam edecek mi bilemiyorum tabi :))
Bencede ilk çocuk kız olması daha iyi .ilk erkek ikinci kız olursa erkek abilik taşıyor kıza kız eziliyor:)))kesinlikle kiz olmasi daha iyi.. benim bir oglum var bu arada ama olmadigindan degil yaratilis geregi oyle olmasi daha iyi diye dusunuyorum.
kiz cocuklar sona kalinca sefkat gosterecek kisi bulamayip aclik cekiyrlar gibi dusunuyorum. ama ilki kiz olursa sonra gelen kiz da olsa erkek de olsa ilk gelen kiz cocuk sefkat gsterecegi bir kardes bulabiliyor. ikinci ayni cins olursa birbirlerine cok iyi arkadas oluyorlar, farkli olursa da erkek kendini annesi kadar kollayan ikinci bir arkadasa sahip oluyor. bu durumda gelin hanim ayvayi yiyor tabi :)
bebegen var bir de unnado var bildiğim aklıma gelen ama unnado pahalı biraz.Civil
E bebek
Bebiş moda
Bebeci ........ Başka site biliyor musun bakayim
Civil
E bebek
Bebiş moda
Bebeci ........ Başka site biliyor musun bakayim
4,5 yaşında
okulda en yakın arkadaşının annesi de hamile 'ama erkekmiş'diyip burun büküyor :)
bakalım artık öğretmenlerine de danışacağım en azından ilk baş nasıl yaklaşmamız gerektiğini
bebegen var bir de unnado var bildiğim aklıma gelen ama unnado pahalı biraz.
vallahi ne kadar uzak durabilirim ki. Kayınvalidem sever beni sağolsun görümcelerim de öyle,sakınıyorlar beni hep inanır mısınız annem aramaz beni her gün ama kayınvalidem eşimi her gün arayıp soruyor beni,yaşlı olduğu için numaramı bilmiyor ancak ilk numaraya otomatik kayıtlı olan oğlu yani eşimi arayabiliyor,eltimiŞerrinden uzak dur derim :))) aynısı bende var seni uzmesine musade etmicek kadar mesafeli ol canim
vallahi şimdiye kadar zırt pırt laf soktu sizin de olmuyor olmaz,tüp yapın,ben bildim sizin de olmayacağını. Ayrıca hemşire eltim,nöbete gidiyor çok sık karşılaşmıyoruz ama haftada bir olmasa da 2 haftada bir kayınvalidemlerde karşılaşıyoruz mutlaka. Bazen diyorum sana soktuğu lafları yedir kendine sonra da amannnnn ne muhatap olacağım diyorum.Şerrinden uzak dur derim :))) aynısı bende var seni uzmesine musade etmicek kadar mesafeli ol canim
hayırlı olsunç kaç haftalık?Merhaba anneler sanırım bende eylül annesi olacağım hepimize hayırlı dogumlar
Cnm bende öyleyim iki gundur banyoda bekliyorum ha kustum ha kusacam diye :))Midem çok ama çok kotu
Rabbim kızında erkeginde hayırlısını versin gönlümüzdekinide nasip etsin hayırlısıyla insallahBenim oğlum henüz 7 aylık bu yüzden neler oluyor farkında değil insan olmayanı diliyor işte. Bir de kız evlat abiye de anaya babaya da daha düşkün sanki. Aman ne bileyim bahane buluyorum sanırım kendime:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?