- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Amaaan hiç takma hasetlerin hasetliği döner kendine patlar senin çocuğun olacak bundan büyük mutluluk var mı? Mutlu ol gerisini sallavallahi ne kadar uzak durabilirim ki. Kayınvalidem sever beni sağolsun görümcelerim de öyle,sakınıyorlar beni hep inanır mısınız annem aramaz beni her gün ama kayınvalidem eşimi her gün arayıp soruyor beni,yaşlı olduğu için numaramı bilmiyor ancak ilk numaraya otomatik kayıtlı olan oğlu yani eşimi arayabiliyor,eltimi
vallahi şimdiye kadar zırt pırt laf soktu sizin de olmuyor olmaz,tüp yapın,ben bildim sizin de olmayacağını. Ayrıca hemşire eltim,nöbete gidiyor çok sık karşılaşmıyoruz ama haftada bir olmasa da 2 haftada bir kayınvalidemlerde karşılaşıyoruz mutlaka. Bazen diyorum sana soktuğu lafları yedir kendine sonra da amannnnn ne muhatap olacağım diyorum.
Bana doktor ilac verdi canım ama daha hic icmedim kotkuyorum yinede icmiyorum bende kusmuyorum ama gun ara ara bulantilar midede rahatsizliklar oluyor cok cok kotu olmadan icmiycem yinedeBenimde doktorum bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesidir dio amma kusmuyirumda bu bulantı sersem yapio ilaç istesemmi DİE dusunuyorum
Aynen herkese inat mutlu olalım :)))şurda 6.5 ay sonra minnoslari kucağımıza alacaz:)))Amaaan hiç takma hasetlerin hasetliği döner kendine patlar senin çocuğun olacak bundan büyük mutluluk var mı? Mutlu ol gerisini salla
ayy ne guzel cinsiyet tahminleri baslamis :))biz de dün doktora gittik kızlar 2 li için kan verdik ense gayet normal ölçülerde. Kalp atışından sonra bu da gız mı ne şeklinde bir yorum yaptı ama :) öncekini de kıza benzetmişti 17 hafta açmayıncasonra erkek oldugu ortaya çıktı. diğer ay gel dedi bakalım cinsiyeti o zaman söylerim dedi :) bizden böyle. 11+4 te gittik tam gününde çıktı. 4.75 cm boyu varmış
Ayy mine müge kızımın favori çizgi fimlerindenbizim etrafımızda herkes tek çocuk bildiği kardeş canım kardeşimde ki mine ve müge :) biraz kıskançlıkta var gibi ben bebek oldum diyor bazen bazen hiç farkında değil gibi daha ben de çok hamile havasına giremedim ki :)
Inş cnm ya ınş....bende istiyorum hemen gelsin o günlerben kızıma hamileyken de böyle olmuştu her hapşırmamda ses geliyordu böyle gerinirsinde kemiklerinden ses gelir ya öyle:) ay inşallah sağ sağlim şu ikili testi de atlatsak hamileliğimin tadını çıkarayım:)
Maşallah Cnm sana ck güzelsinKizlarrrrr profilde ki benim.beni merak edenler :)artık aile olduksizleri de gormek tanımak isterim :))
Yok be sizleride görmek isterim konuştuğum kişileri :))kiminle konuşuyorum merak ediyorum:))Maşallah Cnm sana ck güzelsin
Cnm o seyirme ben de oluyor hatta geçen baya sert oldu ne oluyoruz dedim....ama ultrasyonda baktım daha elleri ayakları yeni tomurcuklanmisKizlar bir şey soracagim bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?doktorlar imkansız diyor ama ben oyle düşünmüyorum Bi arkadasım da benimle birlikte hamile oda hissediyormuş. Özellikle aksam yatağa girdiğimde sola yattığımda seyirme gibi birsey hissediyorum tam doktorun ultrosonda baktığı yerde :) yanı orda birşeyler oldugunu hissedebiliyorum. Benim gibi olan var mı ?
Bizim bebiş şuan çok hareketliymiş ne bilim baska birşey oldugunu düşünmüyorum ya da onu hissetmek istediğim icin de olabilir :) karnımı çok dinliyorum dola yatıp belki de o yüzden.Cnm o seyirme ben de oluyor hatta geçen baya sert oldu ne oluyoruz dedim....ama ultrasyonda baktım daha elleri ayakları yeni tomurcuklanmissanırım başka biseyden kaynaklı bu seyirme
Çok güzel gercektennnSuna baksaniza teyzeleri... Sirinlikte sinir tanimiyorlar yahu.. Cinsiyeti bilmesek de insanin icinden bir kez daha kiz gecmiyor degil yani.Eki Görüntüle 1774745
Bu da ben :)Kizlarrrrr profilde ki benim.beni merak edenler :)artık aile olduksizleri de gormek tanımak isterim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?