Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amaaan hiç takma hasetlerin hasetliği döner kendine patlar senin çocuğun olacak bundan büyük mutluluk var mı? Mutlu ol gerisini salla

Benimde doktorum bulantı sağlıklı gebeliğin göstergesidir dio amma kusmuyirumda bu bulantı sersem yapio ilaç istesemmi DİE dusunuyorum
Bana doktor ilac verdi canım ama daha hic icmedim kotkuyorum yinede icmiyorum bende kusmuyorum ama gun ara ara bulantilar midede rahatsizliklar oluyor cok cok kotu olmadan icmiycem yinede

biz de dün doktora gittik kızlar 2 li için kan verdik ense gayet normal ölçülerde. Kalp atışından sonra bu da gız mı ne şeklinde bir yorum yaptı ama :) öncekini de kıza benzetmişti 17 hafta açmayınca sonra erkek oldugu ortaya çıktı. diğer ay gel dedi bakalım cinsiyeti o zaman söylerim dedi :) bizden böyle. 11+4 te gittik tam gününde çıktı. 4.75 cm boyu varmış

ayy ne guzel cinsiyet tahminleri baslamis :))
benim daha 4hafta var dr.a gitmeme
bende kiz istiyorum(bir oglum var)
ama icimden erkek geciyor :)) Rabbim hayirli saglikli olanini versin insallah

Aslında ilk haftalarda içime kız gibi doğdu ama kıza daha istekli olduğumdan sanırım erkek olacak gibi geliyor. ne kız gibi geliyor ne erkek gibi :) video ya çekmiştim. orda da sanki bikaç sn de bacak arasını boş gördüm. orda farketmedim ama eve gelip tekrar tekrar seyredince ışık yandı iki türlü de sevinirim. Hayırlı çocuk olsun ama kız da olursa onu da tadarım :)

Selamlar kizlar! Birkac gundur aranizda degildim, tr den misafirlerimiz gelmisti. Umarim herkesin keyifler yerindedir. Bugun 10+1 deyiz. Simdilik bir sikintimiz yok cok sukur. Blogumda bu hafta olan bitenlerden birazca bahsettim. gamzeninkucukdunyasi yazarak google' da aratabilirsiniz. Mutlu tatlis gebelikler.

Ayy mine müge kızımın favori çizgi fimlerinden Benim adımda müge benim kizimda bazen bebek gibi davranio bazen ben ablayim artık diyor bakalım doğduktan sonra bize çok iş düşüyor

Kizlar bir şey soracagim bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?doktorlar imkansız diyor ama ben oyle düşünmüyorum Bi arkadasım da benimle birlikte hamile oda hissediyormuş. Özellikle aksam yatağa girdiğimde sola yattığımda seyirme gibi birsey hissediyorum tam doktorun ultrosonda baktığı yerde :) yanı orda birşeyler oldugunu hissedebiliyorum. Benim gibi olan var mı ?

Kizlarrrrr profilde ki benim.beni merak edenler :)artık aile olduk sizleri de gormek tanımak isterim :))

Cnm o seyirme ben de oluyor hatta geçen baya sert oldu ne oluyoruz dedim....ama ultrasyonda baktım daha elleri ayakları yeni tomurcuklanmis sanırım başka biseyden kaynaklı bu seyirme

Cnm o seyirme ben de oluyor hatta geçen baya sert oldu ne oluyoruz dedim....ama ultrasyonda baktım daha elleri ayakları yeni tomurcuklanmis sanırım başka biseyden kaynaklı bu seyirme
Bizim bebiş şuan çok hareketliymiş ne bilim baska birşey oldugunu düşünmüyorum ya da onu hissetmek istediğim icin de olabilir :) karnımı çok dinliyorum dola yatıp belki de o yüzden.

Bende burada konuşacağım arkadaş arıyorum eşim işinden dolayı il dışında , konuşacağım arkadaşlar arıyorum :))hamilelik sürecini paylaşacağım aklınızda soru kalmasın ben buyum mersinde yim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…