kızlar benim kaynımın erkek kaynaklı hem de eltimin yaşı 37 olduğu için,tüp bebek yaptırmışlar ve ikincide bir kız bir erkek çocukları olmuş,3 yaşındalar şimdi. Eltim iyidir ama içten içe sinsiliği yok değil çoğu elti gibi.Zaten düğün nişan bir de kardeşinin hanımının yaptığını anlatsam dudağınız uçuklar! Eltim eşimde sorun olduğunu öğrenince dönüp direk bana senin de çocuğun olmaz bizim gibi gidip tüp yaptırın hemen zaman kaybetmeyin boşuna,ben tahmin etmiştim sizin de nırmal yoldan çocuğunuz falan olmaz deyince çok üzülmüştüm,hatta yanında kendimi tutup arabaya biner binmez ağlamaya başlamıştım çünkü gözlerindeki o bizim ki de normal olmadı seninki de normal olmaz mutluluğu görmek beni çok yaralamıştı. Her fırsatta tüpe gidin dedi durdu 1 sene boyunca tabi ben normal olması için kendimi paralamıştım eşimle beraber. Velhasıl kelam tüp bebek kararı aldığımız ve randevu alacağımız gün (
pelit86
iyi bilir) mucizemizi öğrendik. Dün eltim de kayınvalidemlerdeydi,çocuklardan erkek olan kucağıma zıplamak isteyince geri durdum almadım kucağıma doğal olarak eltim surat astı ne var yengesi özlemiş seni hemen kendinigeri çektin dedi. kayınvalidem her ne kadar kızım tabi ki almasın olur mu öyle şey dediyse de surat bütün akşam yerleri süpürdü. Ben dedim ki çocuklara karnımda bebiş var seni kucaklarsam bebiş ağlar,demez mi ağlarsa ben de kulağını çekerim diye :) çocuk işte ama şimdiden eltimin kıskanmış olması germeye yetti beni.m Sizce nasıl bir yol izlemem lazım?