Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben gece arada wc ye kalkıyorum ama uykum kacmio.. Sadece sabah erken uyanıyorum geri de uyumak mümkün olmuyor ..rüyamda da hep yaz meyveleri gördüm bugün ya yaz gelsede senlensek

Cok samimi olmak zorunda misin? pek görüsme o tür insanlarla... hem ustelik 3 yasinda cocuk kulagini cekmeyi nereden bilsin demek ki cocugun kulagi cekiliyor ki ogrenmis... dupeduz siddet bu! Yani bayramdan bayrama gor ayni gun yapma ziyaretini... bu tür insanlar insanin ocagina incir agaci bile diker... annemin eltisi sayesinde master yaptim bu tur tipler hakkinda...

Kızlar ben galiba bebisimi hissediyorum. Geçen günlerde farkettim elimle kasigimin üstünde bir sey atıyordu nefesim mi acaba dedim tuttum baktim hala atıyor esimede anlattım esimde tuttu evet dedi anneme de dedim ilk imkânsız gibi birşey dedi sonra o da tuttu o da farketti komsumuzda ordaydi o da zayıf olduğun için olabilir dedi 60 kiloyum

Merhaba kızlar
Ben ikili testi yaptırdım geldim. Ama doktora sinir oldum. Cinsiyeti belli mi dedim. Belli, ama söylemiyorum dedi Acaba kendi doktorumun dediği gibi erkek mi gerçekten? Sağlıklı olsun da..

Bende yaptirmayacagim canım doktora söyleyeceğim eğer tedavi amaçlı bişey yapilmayacaksa sadece bilgi vermek içinse istemiyorum diyeceğim. Çünkü ben minnoşumu her şekilde dogurmak istiyorum Allah izin verirse .inşallah bi sıkıntı olmaz.

Aman canım ya boşver çok şükür annen varmis zaten . Anne annedir kaynana kaynanadir çok samimi olmamak lazım keşke arada mesafe olsaymis . Bizde mesafe var iki üç aya bi gidiyoruz en iyisi

Neee elevit te ne varmis ya bana yazdı doktor ben kullanıyorum yok artık yaa

Bende aynı dusuncedeyim sadece bilgi vermek amacliymis canım down sendromunun bir tedavisi yok zaten

Kizlar elevit kullanıyorum ben su an çok kötü oldum ya domuz jelatini mi varmis doktor nasıl yazar böyle birşeyi ya yarin ilk isim doktoru aramak . Siz vitamin için ne kullanıyorsunuz

Kızıma hamile iken bende elevit kullanmıştım.nedense benim inanasım gelmiyor domuz jelatini olduğuna,çünkü yurtdışında bebeklere sanırım 2 yaşına kadar domuz eti yada katkısı olan birşey verilmiyor ağır olduğu için.o yüzden hurafeden başka birşey yada diğer markaların piyasa rekabetinden uydurdukları bir dedikodu olabilir bence.

Cnm bende de seyirme oluyor. Hatta gece siddetli oldu bi kere ilk hamileligimden tekme bildiğim için sanki aynı gibiydi bir tuhaf oldum...bende 56 kiloyum..ama bence bu seyirmeler başka biseyden kaynaklı ya daha çok minikler çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…