Merhaba kızlar
Ben ikili testi yaptırdım geldim. Ama doktora sinir oldum. Cinsiyeti belli mi dedim. Belli, ama söylemiyorum dedi Acaba kendi doktorumun dediği gibi erkek mi gerçekten? Sağlıklı olsun da..
Kizlar bir şey soracagim bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?doktorlar imkansız diyor ama ben oyle düşünmüyorum Bi arkadasım da benimle birlikte hamile oda hissediyormuş. Özellikle aksam yatağa girdiğimde sola yattığımda seyirme gibi birsey hissediyorum tam doktorun ultrosonda baktığı yerde :) yanı orda birşeyler oldugunu hissedebiliyorum. Benim gibi olan var mı ?
ben hissetmiyorum.. ilkinde 19. hafta civarinda hissetmistim diye hatirliyorum. doktorum bunda ne hissedecegimi artik bildigimicin daha erken hissedebilecegimi soyledi. ama henuz - belki kosturmacalardan firsat bulamadigimdan yogunlasamamis olabilirim- birsey hissetmedim. belki sen cok iyi odaklaniyorsundur..
Off içimi ferahlatamıyorum. Ona bişey olursa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Bu bebeği çok istiyoduk 1,5yıl bekledik ve şimdi ya eşim göremezse diye çok korkuyorum
cok cok zor bir zamandayiz malesef ama inan uzulmenin ne sana ne bebegine ne esine su an hicbir faydasi yok, aksine bebegine zararu var. burda bu kadar hamileyiz, bol dua edices hep birlikte saglimen gidip gorevini tamamlayip gelecek insallah.
Cnm bende de seyirme oluyor. Hatta gece siddetli oldu bi kere ilk hamileligimden tekme bildiğim için sanki aynı gibiydi bir tuhaf oldum...bende 56 kiloyum..ama bence bu seyirmeler başka biseyden kaynaklı ya daha çok minikler çünkü
Benim seğirme değil canim ben tuttuğumda parmagimla hissedecek kadar çok küçük bir atma gibi birşey nasıl desem bilmiyorum ama çok farklı birşey ve her an elime geliyor
cok cok zor bir zamandayiz malesef ama inan uzulmenin ne sana ne bebegine ne esine su an hicbir faydasi yok, aksine bebegine zararu var. burda bu kadar hamileyiz, bol dua edices hep birlikte saglimen gidip gorevini tamamlayip gelecek insallah.
İnşallah cnm sağolasın dua etmekten başka elden bişey gelmiyo.. Gideceği yuzde yüz değil ama gitme ihtimali yüksek.. İnşallah gitmez ve inşallahh şu zamanları bi an önce atlatır ülkemiz
Merhaba kızlar
Bacaklarımda kırmızı benekler oluştu sebebi ne olabilir acaba dermatologa gitsem mi sizce?
Böyle birkaç tane var benek de değil de nokta şeklindeler daha çok küçükler baya
Bir yaştan sonra olabiliyormuş diye okudum internette ama.
Kizlar elevit kullanıyorum ben su an çok kötü oldum ya domuz jelatini mi varmis doktor nasıl yazar böyle birşeyi ya yarin ilk isim doktoru aramak . Siz vitamin için ne kullanıyorsunuz
Kizlar bogaz agrisi bas agrisi halsizlik yutkunmada agri var bende konusurken sesim garip cikiyor sanirim bogazlar doldu ne iyi gelir bilemedim. Doktora gitsem mi acaba ilac verir mi doktorlar daha minicik kuzucuk
günaydın... ilaçlara kaçıncı haftada başladınız. benim dr. test yaptırdı sonuçlara göre takviyeye gerek görmedi. daha erken olduğu için mi onu merak ettim. bu ilaçlar zorunlu mu yoksa sizin eksik olan vitamininize göre takviye amaçlı mı verildi. bu cahil anne adayı aydınlatırsanız sevinirim.
günaydın... ilaçlara kaçıncı haftada başladınız. benim dr. test yaptırdı sonuçlara göre takviyeye gerek görmedi. daha erken olduğu için mi onu merak ettim. bu ilaçlar zorunlu mu yoksa sizin eksik olan vitamininize göre takviye amaçlı mı verildi. bu cahil anne adayı aydınlatırsanız sevinirim.
Bende çok bulantı olmuyor kizlar arada oluyor sadece en başından beri böyleydi acaba bir sıkıntı var midir doktora en başında sormuştum ama herkeste olmak zorunda değil demişti ama yine de kafama takıldı benim gibi olan var mi aranizda
Canim benim kan sonuclarimdan sonra verdi folik asiti biraktirdi demir ve vitamin ilacina baslatti gerci benim degerlerim cok dusuk degildi ama basladik
Bende çok bulantı olmuyor kizlar arada oluyor sadece en başından beri böyleydi acaba bir sıkıntı var midir doktora en başında sormuştum ama herkeste olmak zorunda değil demişti ama yine de kafama takıldı benim gibi olan var mi aranizda
Bende senin gibi kafama cok takmistim tatlim doktor bana sanslisin bulantin yoksa demisti suan sadece uyandigimda oluyor onuda uyandigimda 5 dk hareketsiz yatinca geciyor bence sende rahat ol
Kizlar bogaz agrisi bas agrisi halsizlik yutkunmada agri var bende konusurken sesim garip cikiyor sanirim bogazlar doldu ne iyi gelir bilemedim. Doktora gitsem mi acaba ilac verir mi doktorlar daha minicik kuzucuk