Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Düşüneceğin en son şeylerden biri bu olmalı bence. Niceleri var kışın ortasında doktoru günü birlik şehir dışında olup devlet hastanesinde doğumlarını yapan.. Bir çok ülkede doğuma doktor bile katılmazken bunları düşünüp stres olma. Benim arkadaşım çok büyük konuştu, en iyi doktor için aylarca uğraştı, yurtdışı tahsilli olmasına özen gösterdi, normal doğum planını son ana kadar en ince ayrıntısına kadar planladı, hatta özel odası için birçoğumuzun veremeyeceği paralar veriyordu. Noldu sonrasında? Bebek iki hafta erken geldi ve doktoru Kıbrıstaydı..ve de devlet hastanesinde sezeryan olmak durumunda kaldı. Stres bazı şeylerin olmasına engel değil anlayacağın. Akışına bırak...

Kizlar bogaz agrisi bas agrisi halsizlik yutkunmada agri var bende konusurken sesim garip cikiyor sanirim bogazlar doldu ne iyi gelir bilemedim. Doktora gitsem mi acaba ilac verir mi doktorlar daha minicik kuzucuk
Aynen doktora gitmelisin. Gebelere uygun antibiyotikler var, belki onlardan başlar.

Aynen bende öyleyim canm doktor şanslısın olmak zorunda degil dedi sadece bazen hafif bi midem kalkıyo geçiyo okadar :)

Kızlar merhaba herkese, dört gündür yoktum takip edemedim umarım her şey yolundadır. O kadar çoook mesaj geçmiş ki hepsini okuyamadım. Özelden gelen mesajları aldım, onları en kısa sürede listeye ekleyeceğim.

Ben de aynı şeyi yaptım. Ne yapalım canım o kadar para vermek zorunda mıyız? Sonuca göre genetik test yaptıracağım o yüzden buna da para harcamayayım dedim dersin olmazsa.

Malesef değil. Ben iki yıl Bayer' de çalıştım ve ilk ağızdan doğruluğuyla ilgili teyit aldım. Hatta şu aşamada sağlık bakanlığı ile davaları olduğunu biliyorum.

Bana 1 hafta sonra çıkacak dediler.

Merhaba kızlar
Ben ikili testi yaptırdım geldim. Ama doktora sinir oldum. Cinsiyeti belli mi dedim. Belli, ama söylemiyorum dedi Acaba kendi doktorumun dediği gibi erkek mi gerçekten? Sağlıklı olsun da..
Erken dönemdeki cinsiyet tahminlerinin çoğu erkek olarak sonuçlanıyor. Doktor emin olmak adına bir sonraki randevuyu beklemiştir.

Erken dönemdeki cinsiyet tahminlerinin çoğu erkek olarak sonuçlanıyor. Doktor emin olmak adına bir sonraki randevuyu beklemiştir.
Evet, emin olmadığı için söylememiştir. Ama bu doktor sadece ikili test yapıyor, bir daha görmeyeceğim yani. Kesin olmamakla birlikte erkek veya kız diyebilirdi. Tavrına sinir oldum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…