Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar. Devlet hastanesine gideceğim bu gün 15:00 de . İkili test yapar belki, belki cinsiyet söyler. Özelde kaç para bilmiyorum ama 450 , 500 TL okudum devlette ücretsiZmiş. Orda devlette yaptırsam özeldeki doktora sonuç göstersem dr kesin bozulur bu işe. Para kazanmak demek sadece doğum değil bu takiplerden de para kazanacak dr bişey der mi acaba ? Aram bozulsun istemiyorum

Yok canım benim ilk hamileligimde bir kere bile midem bulanmadı bunda bulanıyor sorun yok her gebelik farklı keske hic bulantı olmasa

Kizlar doktora sordum elevit yerine decavit kullan içeriği aynı dedi . İçim rahatladı valla bilmeyerek ictiklerim için de Allah affeder inşallah

Bende aynı şeyi düşünüyordum şimdi hastaneyi aradım sordum 75-TL miş 2 li testin fiyatı ama muayene ücreti de 75tl hani bir kez daha muaeyne olabilrim sonuçta yarın devlette bi doktora muaeyneye gidiyorum 9+5 olacağım 2 hafta sonraya bir randevu daha alsam ozaman da ikili mi yaptırsam dedim 2 li testin sonucu devlette kaç günde çıkıyor acaba çünkü 7 martta özeldeki doktora randevum var o zamana kadar çıkması lazım çünkü

Çıkar yetişir de düzenli devam ettiğin dr ikili takip olduğunu düşünür yani benim ki öyle düşünür. Kendimi yerine koyuyorum hastam aynı anda başka dr a takip olsa güvenmiyor heralde bana derim. Ne bileyim dr la aram bozulmasın istiyorum

ama zaten ben iki doktora birden gitmeyi düşünüyorum hem bir ay kontrol için bekleyemem ben merak edşyorum bebeğimi hemde kurban bayramına denk geliyor doğumum Allah nasip ederse ya olmazsa doktorum diye korkuyorum bu gitiğimde konuşacam olursunuz değil mi hastane de diye.Çünkü yeni farkettim bayrama denk geldiğini

günaydın kızlar. sizlere bir şey danışacağım. ben 1 kutu hamilelik öncesi 1 kutu da hamileyken Folic Trio içtim. Dün bitti Folik asit. bir sonraki randevum da martın ilk haftası. şimdi eczaneden Decavit mi alsam yoksa Folic Trio ya devam mı etsem arada kaldım. 29 ocaktaki son randevumda doktor sonraki gelişinde folik asiti keseriz artık multivamin ve demire başlarız demişti. sizler kaçıncı haftanızda decavite başladınız?

Ben de onu düşünüyorum şimdi dr yazın tatile çıkarsa ben doğum yapacağım Zaman burada olmazsa hafta sonuna denk gelirse, benim 1 eylül diyor ama muhtemelen agostos ortası gibi doğar ilkinde 40 gün evvel doğum yaptım,
Dr yanımda olacağının tatile çıkmayacağının garantisini verebilir mi
Diyelim ki dr orda olmadı tanımadığım bir dr la Doğuma girmek istemem.
İki dr birden takip olmak şart oldu ama birbirlerinden haberleri olmamalı, her test her ölçüm bu sebeple çifte olacak demek bu
Bir dr ÖZEL de takip edecek bir de devlet hastanesinde, ama ola ki özeldeki dr seminere gitti tatile çıktı burada olmazsa devletteki beni doğuma alabilir mi Yani Nobet günü kime denk gelirse diye biliyorum devlette
Kendime yeni bir stres kapısı buldum maalesef

Eğer doktor bir sonraki randevuyu söylemişse o tarihe kadar folik asiti kullanın. Doktor bilgisi olmadan başka ilaca geçmek sakıncalı.

aynı şeyleri düşünüyorum maaleesef 15 eylül dedi doktor doğum için bayramın 4. günü hadi diyelim bi hafta önce oldu ozamanda bayram diye erkenden izne çıkabilir tabi işte bide devlette de öle bi sorun var hangisi nöbetçi ise o doğum yaptırıyormuş nasıl olacak ne yapmalıyım inan bende bilmiyorum yine senin iyi ağustos bence çok sorun değil bayram değil en azından

günaydınn.. neden doktoruna devlet hastanesinde yaptırabilir miyim diye sormuyorsun? sormadan yaptırırsan sonucu ona götürürsen saygısızlık gibi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…