- 15 Şubat 2014
- 64
- 30
- 38
- 35
Benim doktor 7.hafta bitince folik asiti biraktirdi vitamine başlattı onun içinde de folik asit var zaten ama bence doktoruna sormadan ilaç değiştirme bi telefonla sor oyle değiştirgünaydın kızlar. sizlere bir şey danışacağım. ben 1 kutu hamilelik öncesi 1 kutu da hamileyken Folic Trio içtim. Dün bitti Folik asit. bir sonraki randevum da martın ilk haftası. şimdi eczaneden Decavit mi alsam yoksa Folic Trio ya devam mı etsem arada kaldım. 29 ocaktaki son randevumda doktor sonraki gelişinde folik asiti keseriz artık multivamin ve demire başlarız demişti. sizler kaçıncı haftanızda decavite başladınız?
Zaten öyle yapacağım. Buna sadece ikili teste çok para ödememek için gittim. İyi de oldu, doktorumun kıymetini anladım:)O zaman kendi doktorunla devam etmen en iyisi.
evet haklısın. ben yine folic trio alıp devam edeyim en iyisi... teşekkürler canımEğer doktor bir sonraki randevuyu söylemişse o tarihe kadar folik asiti kullanın. Doktor bilgisi olmadan başka ilaca geçmek sakıncalı.
Canim cok sevindim darisi bizim basimizaKızlar aldım sonucu çok şükür temiz çıktı
Canım herkese multivitamin vermeyebiliyorlar. Benim doktorum içinde folik asit de bulunan demir takviyesi verdi mesela. O yüzden sormadan birşey yapma.günaydın kızlar. sizlere bir şey danışacağım. ben 1 kutu hamilelik öncesi 1 kutu da hamileyken Folic Trio içtim. Dün bitti Folik asit. bir sonraki randevum da martın ilk haftası. şimdi eczaneden Decavit mi alsam yoksa Folic Trio ya devam mı etsem arada kaldım. 29 ocaktaki son randevumda doktor sonraki gelişinde folik asiti keseriz artık multivamin ve demire başlarız demişti. sizler kaçıncı haftanızda decavite başladınız?
Amin cnm inşallah hepimizin ki temiz cikarCanim cok sevindim darisi bizim basimiza
çok şükür gözün aydın Allah bizede böyle söylemeyi nasip etsinKızlar aldım sonucu çok şükür temiz çıktı
Ben de onu düşünüyorum şimdi dr yazın tatile çıkarsa ben doğum yapacağım Zaman burada olmazsa hafta sonuna denk gelirse, benim 1 eylül diyor ama muhtemelen agostos ortası gibi doğar ilkinde 40 gün evvel doğum yaptım,
Dr yanımda olacağının tatile çıkmayacağının garantisini verebilir mi
Diyelim ki dr orda olmadı tanımadığım bir dr la Doğuma girmek istemem.
İki dr birden takip olmak şart oldu ama birbirlerinden haberleri olmamalı, her test her ölçüm bu sebeple çifte olacak demek bu
Bir dr ÖZEL de takip edecek bir de devlet hastanesinde, ama ola ki özeldeki dr seminere gitti tatile çıktı burada olmazsa devletteki beni doğuma alabilir mi Yani Nobet günü kime denk gelirse diye biliyorum devlette
Kendime yeni bir stres kapısı buldum maalesef
Malesef değil. Ben iki yıl Bayer' de çalıştım ve ilk ağızdan doğruluğuyla ilgili teyit aldım. Hatta şu aşamada sağlık bakanlığı ile davaları olduğunu biliyorum.
Kızlar aldım sonucu çok şükür temiz çıktı
benim de genelde ilk uyandığımda oluyor gün içerisinde de oluyor ama sabah ki kadar ağır olmuyor
Çıkar yetişir de düzenli devam ettiğin dr ikili takip olduğunu düşünür yani benim ki öyle düşünür. Kendimi yerine koyuyorum hastam aynı anda başka dr a takip olsa güvenmiyor heralde bana derim. Ne bileyim dr la aram bozulmasın istiyorum
gözün aydın canım doktorunamı gosterdin sonucu gitmisken cinsiyete bi baktırsaydınKızlar aldım sonucu çok şükür temiz çıktı
Ay daha varmış ya9 martta kuzumun cinsiyetini soyluyecekkkk
Günaydın kızlar. Devlet hastanesine gideceğim bu gün 15:00 de . İkili test yapar belki, belki cinsiyet söyler. Özelde kaç para bilmiyorum ama 450 , 500 TL okudum devlette ücretsiZmiş. Orda devlette yaptırsam özeldeki doktora sonuç göstersem dr kesin bozulur bu işe. Para kazanmak demek sadece doğum değil bu takiplerden de para kazanacak dr bişey der mi acaba ? Aram bozulsun istemiyorum
Günaydın kızlar
Çok net bir şekilde bulantıyı folic asid yapıyor bunu iyi anladım.
2 gün almayı unuttum tık bulantı yoktu.
Dün gece aldım ve her sabah olan bulantım yeniden kabus gibi çöktü.
Alsancakta tamamen özele gidiyorum
25inde ikili testim var, muayne 150 tl, kan 50 tl.
400-500 diyen yer fazla ticarethane mantığıyla çalışıyor bence.
Gözün aydın cnmmKızlar aldım sonucu çok şükür temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?