Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim doktor 7.hafta bitince folik asiti biraktirdi vitamine başlattı onun içinde de folik asit var zaten ama bence doktoruna sormadan ilaç değiştirme bi telefonla sor oyle değiştir

Canım herkese multivitamin vermeyebiliyorlar. Benim doktorum içinde folik asit de bulunan demir takviyesi verdi mesela. O yüzden sormadan birşey yapma.

Kizlar doktor ultrasonu koyarken iyice izledim sagimda alt kisma koydu bebegimi severken hep orayi oksuyorum artik yerini ogrendim diyorum birde hissetmek nasip olsaydi resmen hayatimin merkezi oldu

Hiç stres yapma bence, hayırlısı olmasını dile.ben kızıma hamile iken 30. Hafta da 4 tane doktor değiştirdim, sırf ilk doktorum kordon dolanması var diyip beni sezeryana yönlendirdiği için, en sonunda tam istediğim bir doktora denk geldim derken cumartesiyi pazara bağlayan gece suyum geldi ve 10 saat bekleyip açılma sancı olmadığı için sezeryana alındım. Ve mecburen nöbetçi doktora kaldım o gün. Lohusa depresyonumu 'ben neden normal doğum yapamadım ' düşüncesiyle geçirdim. Her zaman istediğimiz gibi olmuyor ve hamilelik zaten başlı başına bir risk oyunu.

Malesef değil. Ben iki yıl Bayer' de çalıştım ve ilk ağızdan doğruluğuyla ilgili teyit aldım. Hatta şu aşamada sağlık bakanlığı ile davaları olduğunu biliyorum.

Dava metinlerini ben de okudum, sanırım kesinleşmeden kimse birşey bilemeyecek bence.

Kızlar aldım sonucu çok şükür temiz çıktı

Gözün aydın canım

benim de genelde ilk uyandığımda oluyor gün içerisinde de oluyor ama sabah ki kadar ağır olmuyor

Bende sabahları su içme isteğiyle uyanıp sonra da lavaboya koşturuyorum.gün içinde de aynı senin dediğin gibi oluyor bende de.

bizim hastanenin rutin uygulamasi ikiliyi ve detayliyi perinatologlara yaptirmak. baska bi yere de gitsem sorun yapmazlar ama ben guveniyorum sanirim artik baska yere zor gecerim bi terslik olmadikca

Günaydın kızlar
Çok net bir şekilde bulantıyı folic asid yapıyor bunu iyi anladım.
2 gün almayı unuttum tık bulantı yoktu.
Dün gece aldım ve her sabah olan bulantım yeniden kabus gibi çöktü.

Alsancakta tamamen özele gidiyorum
25inde ikili testim var, muayne 150 tl, kan 50 tl.
400-500 diyen yer fazla ticarethane mantığıyla çalışıyor bence.

Kızlar aldım sonucu çok şükür temiz çıktı

Gözün aydın

Günaydın kızlar
Çok net bir şekilde bulantıyı folic asid yapıyor bunu iyi anladım.
2 gün almayı unuttum tık bulantı yoktu.
Dün gece aldım ve her sabah olan bulantım yeniden kabus gibi çöktü.

diil canim yaaa keske oyle olsaydi. 3 gun antalyadaydik kisa bir tatil icin dun donduk ilaclarimi almayi unutmusum ama orda da hicbisi yiyemedim. belki senin bunyen icin oyledir ama benim icin kesinlikle degil

Şimdi sordum kent Hastanesi 265 TL dedi artı doktor randevu ücreti. Ayrıca kent Alsancak'ta daha ucuz olabilir dedi aynı test aynı hastane Çiğli ayrı fiyat Alsancak ayrı . Yuh diyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…