Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Perinatolog serkan gucluye gidiorum cnm. Muayne ucretleri ozellerde hep oyle ya yapck bise yok. Bana dr yapalim mi die sordu ona gore planlayalim dedi. Yani dusunmuyosan yaptirmazsin cnm zorunlu degil o . Uclu testte varmis ileriki haftalarda o da ayniymis sanirim

Tunç beye gidiyorum ben . Bakalım bir sorayım yapmayabilirmiyiz diye

Ben 8ci haftayı bitirdim bir gün bulantım oldu oda 2 dak bile sürmedi, her kadının bedensel reaksiyonları farklı. Bulantı hamile bayanlarda olmak zorunda değil. Bu aynı kadının farklı gebeliklerinde bile değişiklik gösterebilir. Bence hiç canını sıkma çünkü şanslısın. Normal hayatına devam etme lüksün var

Bunlari okuyunca kalbim acıyor. İçim sızlıyor. Benim de cok az suyum sızdı 15.haftamda ve doktorun tabsiyesiyle bebek hemen alındı. Cahilliğim,bilgisizliğim... Kadere karsı gelinmiyor ama.

Bunlari okuyunca kalbim acıyor. İçim sızlıyor. Benim de cok az suyum sızdı 15.haftamda ve doktorun tabsiyesiyle bebek hemen alındı. Cahilliğim,bilgisizliğim... Kadere karsı gelinmiyor ama.
Evet Cnm hepsi kader kısmet ...herşey olacağına varıyor gecmis geçmişte kaldı ..şimdiki hamileliginde Allah sağlık sıhhat versin cnm

Kizlar selam... Bir sey merak ediyorum. Hamilelikte doktorunuzun istedigi kan degerlerini yazabilir misiniz? Turkiye`deki doktorlarla karsilastirma yapiyorum. Benim doktorum rubella, hepatit, hemoglobin, kan grubu, hiv istemis. Onun disinda tiroid ve toxoplasmaya da bakiliyor diye duydum ama ilk haftalarda gerekli mi bilmiyorum.

Dediklerinin hepsi bakıldı Cnm ...aynı zamanda ıdrar ve şekere de bakildi

Şimdi geldim dr dan yarın sabah ikili test yapılacak sabah. Dr herbir hasta için 10 dk ayırıyor sözde ama aslında 5 dk bile değil. Hızlıca hastalığın var mı ameliyat var mı 1 dk bile sürmeyen bir ultrason ama ultrason aletin20 yıllık kesin vardır.
Devlet hastanesinde bu Nasıl gebelik takibi. Devlette herkes katkı payı verip özele gidiyor haklılar yani. İlgi alaka sıfır. Dr yüzüme bakmadı bile devlete gitmek zorunda olmak ne kötü Allah hepsinin yardımcısı olsun çok fenaydı
Bebek 5.7 mm olmuş. Kalbi atıyor dedi ben daha üzerimi toplamadan diğer hastayı aldı içeri seri üretim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…