Slm Cnm...ohoo sen yok iken biz burda resimlerimizi paylastik iyice kaynastikKızlar merhaba herkese, dört gündür yoktum takip edemedim umarım her şey yolundadır. O kadar çoook mesaj geçmiş ki hepsini okuyamadım. Özelden gelen mesajları aldım, onları en kısa sürede listeye ekleyeceğim.
Cnm kanama alani mi var acaba...kesin bise söylemedi mi...bebek İyi çok şükür kalp atışları da iyi sen bol bol dinlen uzan çok fazla iş yapma ınş sorun olmazMerhaba kızlar, dün akşam doktora gittik kanamam olduğu için. Bana hiçbişey yok dedi progestan yazdı gönderdi.bugün tekrar başka bi doktora gittim özelde. Bebek iyi kalp atışlarıni da duyduk.6 +4 haftalik. Ama Rahimde kesenin haricinde kesenin 5 kat büyüklüğünde bişey var. Çok yüksek ihtimalle düşük riski tasiyormusum. Etrafınızda böyle bişeyler karşılaşan oldu mu acaba?
Canim benim doktor 8+0 da decavite geçirmişti.günaydın kızlar. sizlere bir şey danışacağım. ben 1 kutu hamilelik öncesi 1 kutu da hamileyken Folic Trio içtim. Dün bitti Folik asit. bir sonraki randevum da martın ilk haftası. şimdi eczaneden Decavit mi alsam yoksa Folic Trio ya devam mı etsem arada kaldım. 29 ocaktaki son randevumda doktor sonraki gelişinde folik asiti keseriz artık multivamin ve demire başlarız demişti. sizler kaçıncı haftanızda decavite başladınız?
aynı şeyleri düşünüyorum maaleesef 15 eylül dedi doktor doğum için bayramın 4. günü hadi diyelim bi
Benim de iki hafta sonraya verwcekti randevumu doktorum. İkili testi yaptırmak istemedigimi soyleyince o zaman üç hafta sonra (9 mart) gelin cinsiyetlerini de ogrenelim dedi. Ne mutlu bize şükürler olsun bugünleri kısmet edene9 martta kuzumun cinsiyetini soyluyecekkkk
Kızlar mrb. Bn izmirdeyim kent hast gidiyorum. Ikili test yaptirmayan var mi. Bn yaptirmicm dedim dr a ucluyu yapariz ins dedim. Bu testlerin guvenirliginin cok yuksek old sanmiyorum ya. Yanlis mi dusunuyorum
Canim ben perinatologa gidiyorum takip için. Kendisine dünkü randevumda sordum ikiliyi yaptirmasam sorun olur mu diye doktorum da zaten güvenilir değil negatif bir sonuç alırsan gebeliği sonlandirmayi da dusunmuyorsan yaptirmanin da bi anlami yok dedi. Zaten negatif sonuç çıksa bile tedavi uygulama sansimiz yok sadece annnenin hazirlikli olmasını saglayabiliriz dedi. Zaten istemiyordum ikiliyi yaptırmayı dün de emin oldum doktorum sayesinde.Kızlar mrb. Bn izmirdeyim kent hast gidiyorum. Ikili test yaptirmayan var mi. Bn yaptirmicm dedim dr a ucluyu yapariz ins dedim. Bu testlerin guvenirliginin cok yuksek old sanmiyorum ya. Yanlis mi dusunuyorum
Evet olabilir ben genelde vücudumu çok dinlerim :))) belki de o yüzdenben hissetmiyorum.. ilkinde 19. hafta civarinda hissetmistim diye hatirliyorum. doktorum bunda ne hissedecegimi artik bildigimicin daha erken hissedebilecegimi soyledi. ama henuz - belki kosturmacalardan firsat bulamadigimdan yogunlasamamis olabilirim- birsey hissetmedim. belki sen cok iyi odaklaniyorsundur..
Cnm bnde perinatologa gidiyorum. Banada aynisini dedi. Rabbim saglikli nasip etsin herkese tabi . Dedigin gibi yapilsa da onun da stresi olck cnm.Canim ben perinatologa gidiyorum takip için. Kendisine dünkü randevumda sordum ikiliyi yaptirmasam sorun olur mu diye doktorum da zaten güvenilir değil negatif bir sonuç alırsan gebeliği sonlandirmayi da dusunmuyorsan yaptirmanin da bi anlami yok dedi. Zaten negatif sonuç çıksa bile tedavi uygulama sansimiz yok sadece annnenin hazirlikli olmasını saglayabiliriz dedi. Zaten istemiyordum ikiliyi yaptırmayı dün de emin oldum doktorum sayesinde.
Aynen cnm katiliyorum. Tevekkul yani. Rabbim hepimize guzel haberler duyyrsun. Bnde dr uma 4 boyutluyu bi sorayim. Bilmiyodum bunu hep 3 boyutlu duydum ama. Tabi bu sekilde guvence de verdiyse dr un daa guvenilir daa mantikli yaniMerhaba ben de ikili ve üçlü testleri yaptırmayacağım. Hem güvenirlikleri düşük hem sadece istatistiklere göre ihtimalleri veriyo. Yani her hamilelik farklı sonuçta. Ayrıca yaşım 33 bu yaşlarda sürekli olumsuz sonuçlar çıkıyormuş. Boşuna 6 ay kafamı karıştırmaya ve hamileliğimi zehir etmeye niyetim yok. 4 boyutlu ultrason ile yüzde doksan güven verdi doktorum. Ense kalınlığı burun ölçümleri Vs. Hatta yüzünden bile anlarım dedi. Gerisine de gerek yok bence
Zaten sorun çıksa da aldıracak değiliz biraz tevekkül lazım allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Slm Cnm...ohoo sen yok iken biz burda resimlerimizi paylastik iyice kaynastik
Cnm kanama alani mi var acaba...kesin bise söylemedi mi...bebek İyi çok şükür kalp atışları da iyi sen bol bol dinlen uzan çok fazla iş yapma ınş sorun olmaz
hiiiiiiiiii kaçırdım mı ben yanitühhh ya neyse geçmiş mesajları ilk zaman bulduğumda okurum ben. Ama çok önemli bir şey varsa özet geçebilirsiniz :)
Canm bende de ağrı geçti ama ateş çıkıyor gogsumden ve büyüklüğü aynı o yüzden bir sorun olduğunu dusunmuyorumKızlar selam size ili sorum var ikili teste 11+4 de gitsem Nasıl olur? Birde benim göğüslerim çok ağrıyordu ama geçiyor gibi ağrı sorun mu bu yoksa normal mi?
Anladım Cnm bizim bir tanıdığın kesesi delindi 6.ayda ... Su falan siziyordu ama iyice dinlendi maşallah sağlıkla doğurdu çocuğunu...Allah tan umit kesilmez..olacagi varsa her şekilde olur sen ilaçlarını al iyice dinlen geçer insKanama alanı da olabilir,başka bir kese de olabilir vücut bunu atmaya çalıştığı için kanaman olmuş olabilir dedi.net bişey soyleyemiyorum kanamadan önce gormedigim için dedi. Bol bol dinlen dedi aynı senin gibi
diil canim yaaa keske oyle olsaydi. 3 gun antalyadaydik kisa bir tatil icin dun donduk ilaclarimi almayi unutmusum ama orda da hicbisi yiyemedim. belki senin bunyen icin oyledir ama benim icin kesinlikle degil
Alsancak`ta hangi doktora gidiyorsun acaba?
Şimdi sordum kent Hastanesi 265 TL dedi artı doktor randevu ücreti. Ayrıca kent Alsancak'ta daha ucuz olabilir dedi aynı test aynı hastane Çiğli ayrı fiyat Alsancak ayrı . Yuh diyorım
kime gidiyorsun kentte? Ben de kentte takip oluyorum dr ikiliyi yapacağız dedi isteğe bağlı gibi demedi bana bu gün sordum 265 TL artı doktor muayene. Çok geldi bana şimdi Nevvar Salih devlet hastanesindeyim sıra bekliyorım belki dr ikili testi yapar kurtulurumKızlar mrb. Bn izmirdeyim kent hast gidiyorum. Ikili test yaptirmayan var mi. Bn yaptirmicm dedim dr a ucluyu yapariz ins dedim. Bu testlerin guvenirliginin cok yuksek old sanmiyorum ya. Yanlis mi dusunuyorum[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?