Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa

ay bana da oluyor arada ufak çaplı bir kri geçiriyorum sonra doktorumu arıyorum tuvaletten anlatıyorum nasıl nedir diye önemli yada önemsiz diyor, gidiyorum yada gitmiyorum. 3 gün önce bebek artık büyüdü bu miktarlar korkutmasın seni dedi. AĞRIYLA BİRLİKTE GELMESİ önemli ve de KIRMIZI olması önemli dedi.

anlayabiliyorum ben de öyleyim. arada bir şöyle uzanacak bir yer olsa diye ölüyorum. sen ne iş yapıyorsun bu arada? şantiye deyince ilgimi çekti :)

Eşim polis ve nisan ayında çok büyük ihtimalle doğuya gönderilecekmiş geçici görevle.. Ne yapabilirim çok kötüyüm gitmesini istemiyorum çok korkuyorum

canım benim öyle iyi anlıyorum ki benim de babam polis, defalarca yaşadık bu sendromu. ama hep olumlu düşün, aklına kötü şeyler getirme. Rabbim seni aileni bebişini korusun.

Kızlar Çevrenizde makine mühendisi alımı varsa bize yardımcı olun eşim Sirnakta santiyede çalışıyor en azından bi cv bırakır sayenizde

Canım ben de makine mühendisiyim, şantiyede hangi görevde eşin? sana özelden mail adresimi atıyım cv sini gönder istersen bana.

kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa
Rengi cok önemli cnm, benimde 10 gün sürdü kahve rengi seklindeydi. Dr 2 kere gidip 3 kere aradim kadin bikti resmen normal diyor. Seni cok iyi anliyorum sürekli kontrol etme istegi oluyor ve tuvalete gidiyorsun. Bu dönemlerde devir teslim lekelenmesi oluyormus, hormon salgilama görevi yumurtalklardan plesentaya geciyormus, dinlenme firsatin varsa dinlenmeye calis bol bol.

Benim bildiğim çiğ et yiyen kedilerin dışkısını koklamak bile toxo tehlikesi yaratıyor
Dışarda beslediklerimin çoğunlukla başka ne yediklerini bilemiyorum.evdeki ise aşılanıyor zaten devamlı.
Neyse çoğu kedi bakım işlerimi eşim ve kızım devarlıdı zaten :)

Ben ve kızım

ağrı sızı yok çok şükür, o şeffaf akıntının içinde kırmızımsı damar damar sanki.

Hadi gecmis olsun cnm :) ruzgar gibi geldi gecti desene

Profildeki turuncu kafalı benim

Toco ve tiroid illaki bakılıyor. İkisinin yüksekliği sakat çünkü

Alsancakta bakıldı değil mi?
Usg girebilmek bile mucize malesef
Ben de bir kere turuncu kafa oldum cillerimde var güzel durdu ama dip boyasindan illalah ettim geri simsiyah boyadim..hem hamile planından dolayı da geri döndüm koyu renge

Tam kan tam idrar bunun dışında hepatit hiv smir sonuçlarını istedi benden, çok hızlı kilo alıp verdiğim için tiroid baktık. Bunun dışında evde 2 köpek 3 kedimiz var diye toxoplazma yaptırdık.
Ayy süper. Köpeğin cinsi ne? Nasıl alıştırdın kedilerle zor mu cok ?

Kızlar selam size ili sorum var ikili teste 11+4 de gitsem Nasıl olur? Birde benim göğüslerim çok ağrıyordu ama geçiyor gibi ağrı sorun mu bu yoksa normal mi?
Ben senin beklenen doğumunu benimkiyle aynı gün diye hatırlıyorum ama iki gün varmış :) canım gelişimi uyumluysa olur. Benim de 11+4 oluyor doktor onayladı o tarihi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…