Tam kan tam idrar bunun dışında hepatit hiv smir sonuçlarını istedi benden, çok hızlı kilo alıp verdiğim için tiroid baktık. Bunun dışında evde 2 köpek 3 kedimiz var diye toxoplazma yaptırdık.Kizlar selam... Bir sey merak ediyorum. Hamilelikte doktorunuzun istedigi kan degerlerini yazabilir misiniz? Turkiye`deki doktorlarla karsilastirma yapiyorum. Benim doktorum rubella, hepatit, hemoglobin, kan grubu, hiv istemis. Onun disinda tiroid ve toxoplasmaya da bakiliyor diye duydum ama ilk haftalarda gerekli mi bilmiyorum.
Kızlar selam size ili sorum var ikili teste 11+4 de gitsem Nasıl olur? Birde benim göğüslerim çok ağrıyordu ama geçiyor gibi ağrı sorun mu bu yoksa normal mi?
pozitifbiri canım oğlunun doğum tarihi kaç ay yıl olarak brnimkiyle yaşıt sanki
Seni de merak ediyoruz
Kizlar selam... Bir sey merak ediyorum. Hamilelikte doktorunuzun istedigi kan degerlerini yazabilir misiniz? Turkiye`deki doktorlarla karsilastirma yapiyorum. Benim doktorum rubella, hepatit, hemoglobin, kan grubu, hiv istemis. Onun disinda tiroid ve toxoplasmaya da bakiliyor diye duydum ama ilk haftalarda gerekli mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1775881
Şimdi geldim dr dan yarın sabah ikili test yapılacak sabah. Dr herbir hasta için 10 dk ayırıyor sözde ama aslında 5 dk bile değil. Hızlıca hastalığın var mı ameliyat var mı 1 dk bile sürmeyen bir ultrason ama ultrason aletin20 yıllık kesin vardır.
Devlet hastanesinde bu Nasıl gebelik takibi. Devlette herkes katkı payı verip özele gidiyor haklılar yani. İlgi alaka sıfır. Dr yüzüme bakmadı bile devlete gitmek zorunda olmak ne kötü Allah hepsinin yardımcısı olsun çok fenaydı
Bebek 5.7 mm olmuş. Kalbi atıyor dedi ben daha üzerimi toplamadan diğer hastayı aldı içeri seri üretim gibi.
evet ben düşündüm,erkek hissettiğim için erkek düşündüm. çift isim hem de. Aslında rüyamda görmüştüm bu ismi düşünmekten ziyade.Kizlar simdiden isim dusunmeye basladiniz mi hic
Kizlar simdiden isim dusunmeye basladiniz mi hic
Kizlar selam... Bir sey merak ediyorum. Hamilelikte doktorunuzun istedigi kan degerlerini yazabilir misiniz? Turkiye`deki doktorlarla karsilastirma yapiyorum. Benim doktorum rubella, hepatit, hemoglobin, kan grubu, hiv istemis. Onun disinda tiroid ve toxoplasmaya da bakiliyor diye duydum ama ilk haftalarda gerekli mi bilmiyorum.
Tam kan tam idrar bunun dışında hepatit hiv smir sonuçlarını istedi benden, çok hızlı kilo alıp verdiğim için tiroid baktık. Bunun dışında evde 2 köpek 3 kedimiz var diye toxoplazma yaptırdık.
Aynen oyle seri uretim gibi hasta basina mi aliyolar bu ucretleri bilmiyprum ama ne olursa olsun insana azicik saygi sonucta her bireyin kendine ozel hem belki soracagin soru vardi cok sinir oldum suan gercekten ilgosizlik bir yana saygisizlik daha beterEki Görüntüle 1775881
Şimdi geldim dr dan yarın sabah ikili test yapılacak sabah. Dr herbir hasta için 10 dk ayırıyor sözde ama aslında 5 dk bile değil. Hızlıca hastalığın var mı ameliyat var mı 1 dk bile sürmeyen bir ultrason ama ultrason aletin20 yıllık kesin vardır.
Devlet hastanesinde bu Nasıl gebelik takibi. Devlette herkes katkı payı verip özele gidiyor haklılar yani. İlgi alaka sıfır. Dr yüzüme bakmadı bile devlete gitmek zorunda olmak ne kötü Allah hepsinin yardımcısı olsun çok fenaydı
Bebek 5.7 mm olmuş. Kalbi atıyor dedi ben daha üzerimi toplamadan diğer hastayı aldı içeri seri üretim gibi.
kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa
Takibini yap devam ediyor mu çoğalma var mı?
Birde progestan vb birşeyler kullanıyormusun?
Canım benim de son 1 haftaya kadar o tarz şeyler çok oldu. Bu sebeple hala proluton kullanıyorum. İstersen bir danış doktoruna.kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa
Hiç stres yapma olabiliyor bazıngebeliklerdekızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum. başka böyle olan var mı yaa
Kiz Zeynep, oglan henuz yok. :) Bir de hangi ismi onceden belirlediyseniz genelde o oluyormus. Yakin bir arkadasimin totemi.Kizlar simdiden isim dusunmeye basladiniz mi hic
Aynen endişeni çok net anlıyorum.daha önce de oldu bir kaç kez. çoğalmadı. umarım bu sefer de çoğalmaz ama bunu görmek bile çok can sıkıcı. Kullanıyorum progestan canım.
Canım benim de son 1 haftaya kadar o tarz şeyler çok oldu. Bu sebeple hala proluton kullanıyorum. İstersen bir danış doktoruna.
Negatif tabii ki düzgün aşılanan hayvanlarda zaten risk faktörü yok. Ancak kedi köpek etini yersen geçer diyor veterinerimiz de. Aslında dikkat edilmesi gereken husus çıplk elle kesilen tavuk ve dana kuzu etleri. Onlardan kampa riskimiz daha fazla lakin kimse buna dikkat etmiyor. Ben artık çıplak elle ete dokunmuyorum. Bide bahçen varsa toprak gübre ile uğraşırken yine eldiven kullanman gerekiyor oda atlanmaması gereken bir nokta.kızlar çoğunu söylemiş ama b-12 vitamini de muhakkak baktır derim. benim çok düşük çıktı 5 tane iğne yedim ve özellikle zeka gelişimi için çok gerekliymiş bebek için
kendimi gördüm bir an
bende de daha önce 2 kedi bir köpek vardı , şimdi evde sadece bir kedi var sokakta beslediklerim var, fakat benim toxo nun ikiside negatif çıktı yani hiç geçirmemişim ben , 3 hafta sonra tekrar yaptırmak istiyorum. senin sonucun neydi?
Hiç stres yapma olabiliyor bazıngebeliklerde
Ben günde 6 progestan artı iğne ile yatak döşek batar şekilde kanama yaşadım 20. Haftaya kadar sürdü. Kanama insanı korkutuyor ama illa kötü senaryo getirme aklına. İçini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?