Yildizli begenmek isterdim alttaki fotoyu... ama oyle bir secenek yok
Yemin ederim benim gerizekalı doktorum tam bi Mall, idrar istemedi benden ve bende demin aradım sordum idrar testi istemedi niz dedim o da şikayeti varsa Yaparım dedi.bende bazı atkadaşların şikayeti olmadan idrarda sorun çıkmış dedim ona ilaç veremiyoruz dedi.şinirden gebercem doktorumu degistirecem,neden arıyorsun gibi davrandı soğuk soğuk bende mi idrar testi yaptrsamm
Ne diyecegimi bilmiyorum... Allah im sabirkar versin. Ateş dustugu yeri yakiyor. Tum oglenden sonra umarim iyi haberin gelir diye dua ettim...kızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Yildizli begenmek isterdim alttaki fotoyu... ama oyle bir secenek yok
Yaptir tabi Cnm bise kaybetmezsin...benden kanla beraber istedi doktorum...Yemin ederim benim gerizekalı doktorum tam bi Mall, idrar istemedi benden ve bende demin aradım sordum idrar testi istemedi niz dedim o da şikayeti varsa Yaparım dedi.bende bazı atkadaşların şikayeti olmadan idrarda sorun çıkmış dedim ona ilaç veremiyoruz dedi.şinirden gebercem doktorumu degistirecem,neden arıyorsun gibi davrandı soğuk soğuk bende mi idrar testi yaptrsamm
Kasigimda degil alta vuruyor hafif sanci ara ara geliyor.oyle dayanilmayacak bi agri degil ama rahatsiz ediyor insani neden olurkiiiCnm vajina da mi yoksa rahim bolgende mi agrilar?
Kolları yeni tomurcuklanmisti demiKesin belli olur cnm ama tip olarak trex kollari gibikoca bir vücuda minicik kollar... kafasi hala en buyuk yeri
Rahim büyüyor Cnm ondandir korkma bende de oluyordu arada bacak aramda...benim Rahim ters belki dönme aşamasında diye düşündümKasigimda degil alta vuruyor hafif sanci ara ara geliyor.oyle dayanilmayacak bi agri degil ama rahatsiz ediyor insani neden olurkiii
Maalesef su kesesine zarar veriyor o da yirtilmasina sebep oluyor enfeksiyon olayina cok dikkat et cnm.Geçmiş olsun, bende de durum aynı çıktı, idrarda üreme var, kaşıntı, yanma, koku bende de hiçbir belirti yok, doktorum 12. haftayı bekleyecek antibiyotik için, ilk 3 ay ilaç başlamayalım dedi. sonuçları ne olur enfeksiyonun dedim, böbreklerime , mesaneye zararı olabilirmiş, bebeğe etkisi avr mı dedim ,enfeksiyon devam ederse erken doğum riski taşır dedi.
En azindan birinin bende de oluyor demesi icimi rahatlatti ben de buyudugu icin diye dusundum ama bu haftaya kadar hep kasik agrisi vardi alta vurunca insan bi panik olmuyor degil.Allah bize sabir versin hayirlisiyla atlatalim kalan 6 ayimizi insallahRahim büyüyor Cnm ondandir korkma bende de oluyordu arada bacak aramda...benim Rahim ters belki dönme aşamasında diye düşündümama bu tarz hafif ağrılar normaldir...benimde bugün kasiklarim battı ya ayakta çok durdum..şimdi uzandım bakalım ınş dinlenmek iyi gelir
Dun az bir temizlik yapmistim sabah basima geleni biliyorsun... yorma kendini bosver ev gerekirse panayir meydanina dönsun. Evde kucuk cocuk olunca onunla ilgilenmek gerekiyor biliyorum sadece ona odaklan bir de yemek yaparsin fln.Ben de bugün cok iş yaptım sol kasigim batiyorsağolsun kizimda beni bugün biraz sinirlendirdi....ben de inanılmaz sinir alınganlık var ve aglamakliyim ya ... Çok üzülüyorum kötü haberlere
Cnm agrinin tipi onemli kramp seklinde degilse korkmana gerek yok.En azindan birinin bende de oluyor demesi icimi rahatlatti ben de buyudugu icin diye dusundum ama bu haftaya kadar hep kasik agrisi vardi alta vurunca insan bi panik olmuyor degil.Allah bize sabir versin hayirlisiyla atlatalim kalan 6 ayimizi insallah
Cnm vajinanda agri varsa bence iki sebebten olabilir. Birinci yakin zamandaki cinsel iliski ikincisi de farkinda olmadan ters bir hareket fln yapmissindir. Baska birsey oldugunu sanmiyorum.Kasigimda degil alta vuruyor hafif sanci ara ara geliyor.oyle dayanilmayacak bi agri degil ama rahatsiz ediyor insani neden olurkiii
cok gecmis olsun Rabbim en kisa zama da tekrar hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallahkızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Yemeği sağolsun Annem gönderdi kayinbabamla .... Kuzenim geldi bugün ağır işleri Kuzenim yaptı bende yardım ettim toz aldım camasir serdim kek falan yaptım fazla yormadim ama kasik ağrım oldu şimdi uzandım bakalımDun az bir temizlik yapmistim sabah basima geleni biliyorsun... yorma kendini bosver ev gerekirse panayir meydanina dönsun. Evde kucuk cocuk olunca onunla ilgilenmek gerekiyor biliyorum sadece ona odaklan bir de yemek yaparsin fln.
Cnm Aynen bende aşırı panik biriyim zaten...en ufak biseyde hemen panikliyorum...ama ınan olacağı varsa istedigin kadar kendine dikkat et yine oluyor...ya da agir iş yap ağır spor yap bakıyorsun bebeğin sana simski tutunuyor...hepsi kader kısmet.. Hafif bir agri ise çok takma uzan geçer ınş..ama yoğun kramp seklindeyse ve rahatsızlık veriyorsa bir doktorla görüş olmazsaEn azindan birinin bende de oluyor demesi icimi rahatlatti ben de buyudugu icin diye dusundum ama bu haftaya kadar hep kasik agrisi vardi alta vurunca insan bi panik olmuyor degil.Allah bize sabir versin hayirlisiyla atlatalim kalan 6 ayimizi insallah
Canim ben anlamadim nasil bebek yok kalp atisini duymustun sen diye hatirliyorumkızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Canimmmm nasil uzuldum anlatamam ne diyecegimi bilemedim suan isten geldim guzel haberlerini bekliyodum sinirlerim bozuldu bakakaldim telefonaHem alttan hem normal baktı doplere baktı yok kalk atışı zaten geç gelişiyordu geçen hafta kalp atışı vardı ama yavaşmış gelişmek yerine durmuş şoktayım
Cnm sanırım bebegim yok artık benimle değil demek istediCanim ben anlamadim nasil bebek yok kalp atisini duymustun sen diye hatirliyorum
Aynisi bende de var malesef hem aliniyorum hemde agliyorumKızlar hemilelikten dolayı mi nedir ben çok alıngan olmuşum sebepsiz bir sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?