Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

o kadar belirtim yokki, kesin ilaçtan dolayı bulanık çıktı diyordum. Ama bi sürü bakterim varmış baksana. Çevrende bir poliklinik varsa yaptır bence hazır aklımıza gelmişken. Sonuçta çok kolay bir şey. Doktorun da bu şekilde yapıyorsa, yol yakınken alternatifleri düşünebilirsin :)

Yaptir tabi Cnm bise kaybetmezsin...benden kanla beraber istedi doktorum...

Kasigimda degil alta vuruyor hafif sanci ara ara geliyor.oyle dayanilmayacak bi agri degil ama rahatsiz ediyor insani neden olurkiii
Rahim büyüyor Cnm ondandir korkma bende de oluyordu arada bacak aramda...benim Rahim ters belki dönme aşamasında diye düşündüm ama bu tarz hafif ağrılar normaldir...benimde bugün kasiklarim battı ya ayakta çok durdum..şimdi uzandım bakalım ınş dinlenmek iyi gelir

Maalesef su kesesine zarar veriyor o da yirtilmasina sebep oluyor enfeksiyon olayina cok dikkat et cnm.

En azindan birinin bende de oluyor demesi icimi rahatlatti ben de buyudugu icin diye dusundum ama bu haftaya kadar hep kasik agrisi vardi alta vurunca insan bi panik olmuyor degil.Allah bize sabir versin hayirlisiyla atlatalim kalan 6 ayimizi insallah

Ben de bugün cok iş yaptım sol kasigim batiyor sağolsun kizimda beni bugün biraz sinirlendirdi....ben de inanılmaz sinir alınganlık var ve aglamakliyim ya ... Çok üzülüyorum kötü haberlere
Dun az bir temizlik yapmistim sabah basima geleni biliyorsun... yorma kendini bosver ev gerekirse panayir meydanina dönsun. Evde kucuk cocuk olunca onunla ilgilenmek gerekiyor biliyorum sadece ona odaklan bir de yemek yaparsin fln.

Cnm agrinin tipi onemli kramp seklinde degilse korkmana gerek yok.

Kasigimda degil alta vuruyor hafif sanci ara ara geliyor.oyle dayanilmayacak bi agri degil ama rahatsiz ediyor insani neden olurkiii
Cnm vajinanda agri varsa bence iki sebebten olabilir. Birinci yakin zamandaki cinsel iliski ikincisi de farkinda olmadan ters bir hareket fln yapmissindir. Baska birsey oldugunu sanmiyorum.

Dun az bir temizlik yapmistim sabah basima geleni biliyorsun... yorma kendini bosver ev gerekirse panayir meydanina dönsun. Evde kucuk cocuk olunca onunla ilgilenmek gerekiyor biliyorum sadece ona odaklan bir de yemek yaparsin fln.
Yemeği sağolsun Annem gönderdi kayinbabamla .... Kuzenim geldi bugün ağır işleri Kuzenim yaptı bende yardım ettim toz aldım camasir serdim kek falan yaptım fazla yormadim ama kasik ağrım oldu şimdi uzandım bakalım

Cnm Aynen bende aşırı panik biriyim zaten...en ufak biseyde hemen panikliyorum...ama ınan olacağı varsa istedigin kadar kendine dikkat et yine oluyor...ya da agir iş yap ağır spor yap bakıyorsun bebeğin sana simski tutunuyor...hepsi kader kısmet.. Hafif bir agri ise çok takma uzan geçer ınş..ama yoğun kramp seklindeyse ve rahatsızlık veriyorsa bir doktorla görüş olmazsa

Hem alttan hem normal baktı doplere baktı yok kalk atışı zaten geç gelişiyordu geçen hafta kalp atışı vardı ama yavaşmış gelişmek yerine durmuş şoktayım
Canimmmm nasil uzuldum anlatamam ne diyecegimi bilemedim suan isten geldim guzel haberlerini bekliyodum sinirlerim bozuldu bakakaldim telefona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…