Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yok cok sukur o boyutta degil artarsa giderim insallah artmaz ve gecer

Maalesef su kesesine zarar veriyor o da yirtilmasina sebep oluyor enfeksiyon olayina cok dikkat et cnm.
4 martta tekrar kontrolüm var canım 2 li tarama için, bu süreçte sürekli su içmemi istedi doktorum, tekrar bakılacak gittiğimde, inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan çözülür. zaten monurol da içmiştim, inşallah temiz çıkar.

Gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun bebişin, yok mu hani ilk fotonuz:)

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gündür baş dönmesi var bende. Halsizlik ve uyku hali gebeliğin başlangıcından beri hiç geçmedi zaten. Demir depom ve kan değerim düşük ama gerekli takviyeyi ve beslenmeyi de yapıyorum. Dün az kalsın işten eve gelirken yığılıyordum yere.

Kızlar ben çamaşır suyu kokladım ya birşey olur mu, mutfakta lavaboya dökmüştüm hamile olduğunu umuyorum bazen birden kokudan midem bulandı hemen kapı pencere açtım birşey olur mu? Bazı yerlerde olur bazılarından olmaz yazıyor

Cnm o kadar basit değildir ya bebeğe bise olmaz merak etme...hepimiz kullanıyoruz bu tarz maddeler ama tabiki dikkatli olmak kaydıyla yoğurt ya da süt varsa ic ...balkona cik temiz hava al..geçen kuaföre gittim kadın 7 aylık hamile kuaför.keratin yapıyor sac boyası yapıyor ki onun kokuları da çok ağır ama bise olmamış...sen merak etme bence bir camasir suyu kokusundan bise olmaz ama dikkatli ol ...

Cnm dikkat et ya...yalniz gezme Allah korusun yolda düşersin...ya da merdiven çıkarken dikkat et.kuru üzüm pekmez kırmızı et falan tuket.doktorunla görüş belki farkli bir tedavi uygular

keklik_58 canim arkadasim Rabbim hakkinda hayirlisini versin cok uzuldum... Umarim saglikli bir gebeligin olur en kisa zamanda Amin...

Merhaba kizlaaaarrrr :) bugun kontrole gittim ikili test yaptirdim, olculeri makuldu, kan verdim cmt cikicak insallah sonuclar. Ziplayip hoplayip duruyordu valla icim bi garip oldu :) kiza benziyor dedi ama 3-4 haftaya netlesir dedi
Çok sevindim Cnm...benim doktorumda ilk hamileligimde kiza benzior demişti ve gerçekten kız di hakkında hayirlisi olsun

Reactions: Ebt
Gözün aydın canim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin insaallah. ..

kızlar kalp atışı yok bebeğim yok artık akşam vakumla alacaklar
Geçmiş olsun Allah bunu unutturacak dert vermesin . Güzel saglikli haberlerle geride bırak inşallah. Çok üzüldüm ama halkında hayırlısı böyleymiş Rabbim elbet bizden iyisini bilir. Gelmiş geçmiş olsun

Amin canım çok sağol.. Hep dua ediyorum korkuyorum.. İnan 3gündür bebeğimi bile unutuyorum. İnşallah göndermezler de o sıkıntıyı yaşamam. Hepimizi korusun Rabbim
Cnm seni cok ii anliyorym . Su an bnm de esim guneydoguda birden gonderdiler onu da. Bn de izmirde tek im. Stres yapma hic Rabbim hayirlisini verir ins

Ay Allah razı olsun içim rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…