Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Iyi akşamlar arkadaşlar. Iki haftadır 3 farklı doktora gittim çünkü 9 haftalik olmasi gereken gebeliğim 6 haftalik olarak gorunuyo. Bir doktor çok geç dollenme olmus dedi. diğeri iki hafta sonra gel dedi başka bi açıklama yapmadı diğer doktor da ya geç dollenme olmuştur ya da dillendirmek istemiyorum ama bebek gelisememis olabilir dedi. Crinone jel verdi. Zaten kan pihtilasmasi yüzünden iki kez düşük yaşadım. Şu an igne de kullaniyorum kan sulandirici ama çok tedirgin oldum. Sizin de var mı bildiğiniz bu şekilde çok geç dollenme yaşayıp sonradan bebeğini doğuran ya da kalp atışını duyan

Merhaba kizlaaaarrrr :) bugun kontrole gittim ikili test yaptirdim, olculeri makuldu, kan verdim cmt cikicak insallah sonuclar. Ziplayip hoplayip duruyordu valla icim bi garip oldu :) kiza benziyor dedi ama 3-4 haftaya netlesir dedi
Ay ne güzel haber ilk bebismi canım

İyi akşamlar kızlar
Bugün öğlen yemeğinden sonra kanamam oldu.soluğu hemen doktorda aldım. İlk önce usg ile baktı kalp atışı normal bebiş iyi ama kanaman var dedi.
Hemen kan ve idrar tahlili yapıldı.idrar yollarında enfeksiyon çıktı.iğne fitil yapıldı, serum verdi, serum yapılırken kahverengi lekeye döndü akıntım. Bir hafta yatak istirahati, progesteron ve monurol verdi.bir hafta sonra yine kontrol var.iki gündür de sol kasılığımda kasılmalar vardı. Bizde durumlar böyle, artık herşeyin hayırlısı...

keklik_58 kaybına çok üzüldüm.umarım çabuk atlatırsın, dediğim gibi herşeyin hayırlısı

Hem alttan hem normal baktı doplere baktı yok kalk atışı zaten geç gelişiyordu geçen hafta kalp atışı vardı ama yavaşmış gelişmek yerine durmuş şoktayım
Allah sabır versin , şuan çok küçük daha ileri ki Zaman'larda olsa çok daha fazla üzülürdün kendini çok yıpratma en kısa zamanda yine hamile kalıp sağlıklı beneklerini kucağına alacaksın inşallah

Insallah cnm hersey temiz cikar ama antibiotik gerekiyorsa kullan korkma cunku enfeksiyon gebelikteki en tehlikeli sey.

Cnm cok gecmis olsun bolca dinlen.

Merhaba kızlar biraz önce tuvalete gittiğimde sanki parça geldi anlayamadım klozet su da olduğundan algılayamadım peçeteye de artık rengini kırmızı döndürdü gelen leke. Doktoru aradım adet kanaması gibi kan olmadıktan sonra hastaneye gelmene gerek yok dedi zaten progestan kullanıyorsun dedi çok korkuyorum nolur dua edin saat 15:00de duydum kalbini gayet güzeldi herşey alttan muayene kabul etmedim şimdi keşke etseydim diyorum çok korkuyorum

Cnm parça geldi diyorsun Allah korusun..bence git bir görün yoksa stres yapa yapa kendini mahfedersin...sabahki arkadaşımızdan sadece 2 damla gelmişti Allah korusun ınş herse yolundadır cnm

Cnm seni cok ii anliyorym . Su an bnm de esim guneydoguda birden gonderdiler onu da. Bn de izmirde tek im. Stres yapma hic Rabbim hayirlisini verir ins
Senin eşinde mi polis cnm? Hangi şehirde? Rabbim bi an önce sağ salim kavuştursun sizi.. Benim eşim de gönderilmesin inşallah bitsin bu terör bi an önce

Canim adet duzensizligin varmiydi?

Cn
Gec dollenmedir cnm ya . Kalp atisi duyldu mu

Senin eşinde mi polis cnm? Hangi şehirde? Rabbim bi an önce sağ salim kavuştursun sizi.. Benim eşim de gönderilmesin inşallah bitsin bu terör bi an önce
Evet cnm polis. Hangi sehir old soylemeyeyim guvenlik geregi . Guneydoguda ama yani. Rabbim hepsini korusun ins . Bitsin artk huzur gelsin ya

Gecmis olsun canım bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…